Stijf, moe, pijnlijf, stress……

Ik ben even buiten werking , hier althans.

Mijn lijf geeft aan ook buiten werking te zijn maar gelukkig heb ik een sterke geest !
Niks moe, doorgaan !
Die winkel moet af en helaas is deze persoon een perfectionist en kan ik niet denken oh dat zien de mensen toch niet laat maar !
Nee alles moet GOED zijn zoals ik het had bedacht en tuurlijk er zullen altijd nog verbeteringen zijn maar het moet voor NU goed zijn.
Ik sta stijf van de psoriasis , stress he , mijn hele hoofd is een grote korst ! En het begint nu op mijn ellebogen, dan is het dus heel erg want ik krijg het pas elders dan mijn hoofdhuid als ik echt top gestresst ben namelijk. Maar goed ik heb er een goedje voor wat wel helpt als de stress weer zakt.
Dus vandaag gewoon doorgaan ! Twee pallets die een week spoorloos waren komen dan eindelijk vandaag ! En mensen die iets bij me besteld hebben vraag ik nog enkele dagen geduld !
Ik ben aan het over verhuizen en moet nu nog de spullen vinden ! Ze zijn er maar in welke doos?
Dus wij gaan er aan werken maar geduld aub geduld aub !
Ik ga weer verder mensen , mijn handen willen niet echt meer , mijn vingers zijn half dood en stijf en gewond, zitten totaal onder de kleine sneetjes van het uitpakken maar das niet erg , we gaan door ……….er zit niets anders op .
1 okt is het klaar , dan gaan we open , dat word nog spannend hoor , dat word door buffelen dag en nacht maar 1 okt dan openen de deuren ! let op mijn woorden !
Ik ga alvast een hoekje inrichten waar ik dan kan liggen, uitgeput en iedereen mijn voeten even kan masseren ! hee das een goed idee !
En I bedankt voor het wassen van de shirtjes van het hockeyteam ! Het is echt een zorg minder !
Twoedels !

8 thoughts on “Stijf, moe, pijnlijf, stress……

  1. Oh, dat worden dan toch nog een paar stress weekjes erbij. En die psoriasis op je hoofd… ik weet een beetje wat je voelt. Loop al 1 jaar met eczeem op mijn hoofd, wat een ellende…..Oh, ik ben net terug van de voetreflex, heerlijke ontspannen voetjes dus…..Succes….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s