Hier wonen 9 mensen….

Nee dit is niet het programma verzamelwoede , dit is mijn huis !
Zo leef ik momenteel
En volgende week vrijdag komt Livera een fotoshoot doen in ons huis ! Een lingerieshoot , dus dan moeten alle spullen weg zijn en manlief 😉
Nou nou dat is dus nog even stevig doorpoten de komende dagen !
HELP ! Ik moet er gewoon niet bij nadenken anders word ik overspannen .

27 thoughts on “Hier wonen 9 mensen….

 1. Whahaha, hoe groter de ruimte, hoe groter de neiging er 'effe snel' wat neer te zetten..Ik wens je veel succes met het opruimen/verplaatsen van de spullen en zou inderdaad de overige 8 even inschakelen. Iedereen een paar doosjes, moet toch kunnen 😉

  Like

 2. O my god. (Dit is mijn tweede poging, was ineens mijn verhaal kwijt)Diep respect voor jou. Wat een spullen, wauw. Ik ben ervan overtuigd dat jullie een geweldig assortiment gaan hebben. Heel veel sterkte en succes gewenst!!!!

  Like

 3. Hahaha het was voor mij ook zoeken naar de hond, het is wel een slim idee een oproep op je blog om te helpen bij je waarschijnlijk zo klaar.ik wil mij al afmelden, moet helaas naar stockholm volgende week (ow hoop zo op een uurtje dat ik ff in de woonwinkels kan shoppen) en daarna een week london ook heel rot ;)Ps is tijdens de opening 1 okt de winkel voor iedereen geopend of alleen genodigde?

  Like

 4. Ooh help! Als ik dichterbij woonde (en t zelf niet zo druk had) kwam ik je helpen want t is WEL leuk n winkel in te richten! Nog even volhouden! Succes er mee! Ps Betty? Ik zie geen hond? O jawel …gevonden! Och germ! Ze kijkt of zij t moet opruimen!

  Like

 5. als ik jou was zou ik al mijn blogvriendinnen oproepen om even te helpen…maar goed 7 kids in huis….arme kids die zullen moeten sjouwen of?/nouja die meiden van Livera dan. Dan krijg je hele bijzondere foto's toch?en de buurt vind dat vast niet erg als juist die meiden even alles naar buiten sjouwen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s