Ohhhh zo ongelooflijk pissig was ik .


Zaterdag ging ik niets doen , toch?

Nou niet dus , ik ging behalve de boodschappen en de rest toch gewoon weer WERKEN , en wel prijzen !
En daar ging ik heel de zondag mee door tot een uurtje of drie-vier in de middag en toen waren de prijsjes op die uit de prijstang komen !
Ik dacht doe even een nieuw rolletje erin……dan kan ik lekker doorgaan was zo lekker bezig……
NOU DAT GING DUS NIET EFFE
Echt een prijstang dat is nou niet echt een ding waar je alleen maar mee kan werken als je hevig doorgestudeerd hebt toch? Nou ik kreeg het rolletje er niet in , en dat duurde en duurde en ik probeerde en probeerde en toen had ik zowat alle vingers onder de inkt en dat rolletje had ik overal al doorheen gehaald waar je het maar doorheen kon halen !
En het lukte niet en geloof me na drie kwartier KOOKTE IK EN WILDE PRIJSTANG EN ROL HET LIEFST DOOR DE RUIT SMIJTEN !
Manlief zou het wel ff proberen, nou die gooide dat kloteding ook na 20 minuten door het kantoor en toen dacht ik inmiddels weer beetje afgekoeld probeer ik het nog een keer ……NOU DAT WAS ECHT NIET GOED VOOR MIJN RIKKETIK WANT IK WERD ALLEEN MAAR MEER OPGEFOKT !
En het ding komt uit Italie en wat denk je wat voor taal gebruiksaanwijzing erbij zat ? CHINEES !!!!!!! Tuurlijk dat is bekend dat kan iedereen !
En geloof me als er iets is wat ik niet kan uitstaan is dat ik zoiets simpels als een rolletje niet in een prijstang krijg MOET TOCH VERDORIE NIET GEKKER WORDEN HIER !
Maar wat ik ook probeerde het lukte niet en nadat zowat iedereen die in mijn buurt kwam de wind van voren had gekregen SMEET IK HET DING in een doos en zette manlief het bad voor me aan waar ik ging liggen afkoelen !
Mijn god wat een ongelooflijke irritatie ! Het was op dat moment eigenlijk heel goed dat de winkel gesloten was die me dat ding verkocht had want ik geloof dat ik de dame in kwestie anders was aangevallen.
Vandaag ging ik naar de winkel terug en je gelooft het niet :
HET WAS MEGASIMPEL !
MEGASIMPEL !
ZO SIMPEL DAT IK HET NIET BEDACHT HAD DAT HET ZO SIMPEL KON ZIJN !
PFFFFFFFFFFFFF om te gillen !
Ik moet gewoon simpel denken ! niet zo moeilijk ……….
Enfin ik was daar toch en kocht een tweede prijstang met 2 regels en die rol moet er heel anders in dan de andere prijstang en dat werd me uitgelegd , nu alleen nog hopen dat ik dat ook onthou……….
Op naar het volgende klusje , flyer maken ! Ook leuk !

15 thoughts on “Ohhhh zo ongelooflijk pissig was ik .

 1. Kan zien dat je geen natural blond bent…"wij" kunnen alleen maar simpel denken…haha…Succes met je tangen…maar door al dat gedoe, heb je toch een lekker bad gescoord. Knuf aan G.xxMargot

  Like

 2. ooo het is inderdaad heel simpel, gelukkig denk ik altijd simpel en lukt het me altijd wel.Tegenwoordig doe ik het niet meer met dat ding, ik schrijf op die stickertjes de prijs. Vindt het op de een of andere manier toch netter staan. En vaak duidelijker (inkt vervaagt) Nou de laatste loodjes nog en als ik een keer tijd heb, kom ik zeker eens kijken bij je hoor.Laatsteloodjes groetjes Pieternel

  Like

 3. Dat zou ik ook hebben, hoe simpeler het is hoe moeilijker ik een apparaat snap. Jammer hoor..En een tang met 2 regels? Dat wordt nog flink doorlezen als ik bij je in de winkel kom!

  Like

 4. Ooooh ik voel helemaal mee… Had ik met de software voor het ontwerpen… stoom uit m'n oren… ennogveelmeer!!! Kwam ik op les…. zó simpel… agggggrrrrr. Daar was ik nou nooit opgekomen… pffff.Succes met tang 1 en tang 2!!Groetjes, Collie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s