Off-day

Ja en toen was het al vrijdag , het is nu donderdagnacht 1.43 uur , vrijdag dus!

En had ik hele week amper iets hier geschreven.
En eerlijk is eerlijk , ik ben nog steeds niet honderd procent , hoest nog steeds als een bouwvakker.
Maar verder at ik hele week normaal , als een normaal mens zeg maar dat wil zeggen in de ochtend bakje yoghurt in de middag een hardgekookt ei of twee of iets lichts en dan s avonds een normale maaltijd : in welke ik dan een portie at zoals ieder normaal mens en met smaak en daar dronk ik dan nog een half flesje wijn bij !
En NU BEN IK EEN TELETUBBIE ! +4,5 kilo in 1 week tijd ! Jaaaaa geloof het maar wel tis wel waar en nee tis geen vocht dat had ik altijd al dat vocht.
En dus kan ik staan in mijn jeans maar zitten is al echt een probleem : dan hangt er een mens over de rand en telkens denk ik JEETJE HOORT DAT ER OOK NOG BIJ? Ja dus bemerk ik dan na betasten, das allemaal van mij,van mij alleen helaas ! En het is niet alleen de buik , ook benen en bovenarmen nou menig armwrestler zou er jaloers op zijn !
BAH BAH BAH ik kan ook nooit eens normaal doen, word er meteen voor gestraft !
En geloof maar niet dat ik die kilo’s er net zo makkelijk af krijg als eraan ! Neeheeeee das een heel verschil dat is zeg maar 3 weken heel erg afzien leven op 500 cal en water en dan heel heel misschien….
De thyrax die inmiddels verdubbeld is qua dosis daar merk ik echt geen sikkepit van maar goed eind aug moet ik weer terug naar de specialist en dan zullen we zien hoe of wat…….
Ik ging net in winterjas de honden uitlaten zo koud had ik het !
Enfin genoeg over het lijf , de geest had ook een leuke dag vandaag, gisteren dus voor jullie .
NIET DUS ! Ik had een KUTdag , een mega STRESS dag, een dag van wat else can go wrong , zo een dag zeg maar !
Oh geloof me ik was ziedend ! Ik was woedend ! Toen verdrietig, toen gestresst, toen weer woest en dat wisselde zich zo af en dat kwam grotendeels door mijn karakter.
IK KAN ER NL NIET TEGEN VAN IEMAND ANDERS AFHANKELIJK TE ZIJN.
Daar kan ik echt niet tegen , dat ik moet hopen dat iemand iets doet , ik regel altijd graag zelf alles , heb graag alles in de hand en nu moest ik gewoon wachten , afwachten tot iemand anders iets deed ! Diegene daar had ik een agreement mee , een afspraak, maar sommige mensen hebben daar geen boodschap aan die doen wat ze willen .
Om gek van te worden gewoon.
En dan was daar Sidoniake , die wilde me wel volgen op twitter Sidoniake .
Alleen was ik Sidoniake haar enige vriend en zij volgde ook alleen maar mij.
En dat vind ik dan vreemd en als ik dan vraag wie ben jij en ik krijg dan geen antwoord dan blokkeer ik diegene die zo obsessief met mij bezig is dat ze een account op twitter maakt om alleen maar met mij te twitteren of althans om mij te lezen !
Weird !
Enfin no more Sidoniake voor mij totdat Sidoniake gewoon zegt wie ze is of wie hij is .
Dus maak je bekend !

14 thoughts on “Off-day

 1. Awel, volgens mij ziet er een luuchtje aan Sidoniake, zei zal zich moeten verantwoorden naar dieen Lambick ……..hahahaha, werkelijk ! xxx Nicole Jansen, fan van Jan , Jans en de kinderen

  Like

 2. Hee Floor,nou meid dat lijnen dat doe je dus HELEMAAL VERKEERD zo hé !!!Dat is niet normaal menseneten zeg maar,een bakje yoghurt en 1 ei….???? en een portie eten savond,s ??? nee dat gaat niet werken.Afvallen……donkerbruine boterham,s,middags ook plus beleg en s,avonds normaal eten.Tussendoor fruit en veel WATER drinken,GEEN WIJN !!!EN……………..BEWEGENNNNNNN veel BEWEGENNNNNN.Werkt gegarandeerd,geen kilo,s per week maar het werkt en simpel te doen.Strekte Floor,je hebt mij aangestoken,ik ben ook aan de KUUR,yeehhhh…GroetjesDicky Marie.

  Like

 3. Barbara: raar dat ik je nooit eerder gezien heb hier , en je anoniem reageert, wie ben je dan je hebt vast een achternaam? En als je niet weet hoe twitter werkt waarom weet je dan wel hoe je al die vrouwen die je hebben toegevoegd hoe je die moet verwijderen , en waarom verwijder je die dan als je wilt gaan twitteren?Vreemd verhaal je bent niet toevallig E ?

  Like

 4. Oei, 4,5kilo op een week das heel veel hoor !! Je moet wel voldoende eten want anders krijg je geen goeie vet verbranding en gaat alles fout! Probeer nog wat te genieten en verzorgd je goed! Grtjs Anneke

  Like

 5. Och jee, ikben Sidoniake ( sidonia was er al) ik snap helemaal niets van dat twittergedoe, sorry sorry sorry!!!Ik ben dus zo'n meelezerbij jou, ik geniet van je verhalen. het spijt me als het je boos hebt gemaakt.Jij was maar de enige die me toevoegde, dus vandaar maar 1 volger!Groetjes, Barbara. (Sidoniake). P.s. Was ooit fan van Suske & Wiske!!

  Like

 6. Eet je niet te weinig??? Je lichaam gaat dan nl. alles 'vasthouden' want er komt misschien geen voedsel meer. 4,5 kilo bij komen in een week is niet normaal als je zo weinig eet.

  Like

 7. Een rot naam trouwens 'Sidoniake' dus ik ben het zeker niet! dat je lijf zo opzwelt is ook weird… zit Sidoniake daar soms ook niet achter?

  Like

 8. Ik hoop dat jij nu slaapt en het morgen (of beter gezegd: vandaag) weer beter met je gaat. Ik duim voor je en hoop dat alles wat je nu blokkeert opgelost wordt en de zon weer gaat schijnen! Liefs!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s