Kuch kuch

Nog steeds ziek zwak en misselijk , oh ik ben zo ongelooflijk goed in TIMING !

Ziek worden in de weken dat je geen kinderen hebt !
Pfffff
My timing SUCKS ! Big time !
Ik heb heerlijk mijn bed verschoond vanochtend dus ik slaap weer onder kraakheldere witte knisperende lakens vannacht !
Ik hees mezelf daarna op de scooter (jas aan en sjaal om) en toog met manlief naar wereldstad Putten !
Daar ploften we nadat we de winkelstraat onveilig hadden gemaakt op een terrasje neer en dronken enkele cappuccino’s terwijl we naar de rokjes keken die voorbij liepen.
En toen scooterden we weer huiswaarts.
Effe eruit, de lucht op , dat had ik wel even nodig na dagen binnen zitten te snotteren.
En zometeen spring ik weer in mijn jogging en hijs me weer in de bank .
Vanochtend belde ik mijn kids in Fr , half 11 , zoonlief : oh das toevallig ik doe mijn ogen open pak mijn telefoon en jij belt ! TIMING !
Dochters lagen nog te slapen maar die belden een dik half uur later terug.
En ik geniet van de verhalen , ik geniet er van om ze aan de foon te hebben. (dan zijn ze altijd lief aan de foon ;))
Ik kocht vorige week een blad : ch.ange think + heet het , ik lees meestal bladen als ik op toilet zit , dan zit ik nl toch en kan ik net zo goed even een blad lezen ipv niks doen .
Maar dit nee ik kan hier niets mee , ik heb niets met vaag gedoe, gezeur over maandingese en onderbewustzijns rituelen. Ik ben dus echt veeeel te nuchter voor dat soort dingen ! Ik kan om die reden ook geen yoga doen , het werkt op mijn lachspieren en als ik dan hoor dat ik met de zonnegroet of dat soort namen bezig ben en me in een rare positie hijs dan echt is bij mij de ontspanning ver te zoeken dan krijg ik rare ideeën dan heb ik het idee dat ik in een soort van sekte zit of zo . Dit gaat gewoon TE ver voor mij . Flow en Happiness kan ik nog volgen en me indenken dat mensen daar wat mee kunnen maar dit gaat nog een stap verder……
zoals dit verhaal bijvoorbeeld sorry met alle respect ik vind het onwaarschijnlijk KLIK
En nu in die jogging !

Onder het shoppen kwam ik bovenstaande stoel tegen , geweldig ! mooi oud leer , alleen toen zag ik het prijskaartje …………3500 euro. slik.

18 thoughts on “Kuch kuch

 1. Hé meid, lees vandaag even je laatste posten.Dit is niet de tijd om ziek te zijn natuurlijk, wat vervelend….Snel opknappen hoor, maar met dit weer moet je misschien maar de hele dag in bed blijven. Ik kom er net uit, en het slaapt wel lekker al die regen…Beterschap en een fijne gezonde vakantie.Liefs

  Like

 2. Hè, jakkes jullie hebben het flink te pakken. Ik hoop dat het snel overwaait en je nog lekker saampjes kan genieten.De dame onder de KLIK… kan ik niets mee… ik krijg geheid de slappe lach als iemand me zoiets zou vertellen en yoga… nee, heb ik totáál geen geduld voor, krijg waarschijnlijk ook de slappe lach…Beterschap!! Groetjes, Collie

  Like

 3. Meis, als de kids er zijn kun je niet ziek zijn, zo heeft de natuur het nu eenmaal geregeld, dit zat er gewoon aan te komen maar ik weet ook wel dat je het liever anders had gezien. Knap maar snel op, jullie hebben nog even samen!

  Like

 4. barcelona stoel van mies van der rohe ? vind het zo'n vreemd model. Ik heb er een gehad destijds voor hetzelfde bedrag in guldens verkocht. Welliswaar met paardehaar gevuld dus echt een ouwetje. Maar ik vind deze top zo raar? jealine

  Like

 5. Hoop dat je je morgen alweer wat beterder voelt , maar even naar buiten om een cappucino te drinken met manlief is niet verkeerd….en het lekkerste is als je dan thuis komt en je weer je PJ's aan kan trekken, overheerlijk gewoon en onderuit zakken,mmmmmmJa kids zijn altijd lief aan de foon he,moet je ze het eens vragen als ze bij je staan, gggrrrr…Voorlopig blijft het dit weer dus, ziek maar lekker uitKus caab

  Like

 6. Ehhh, vraagje , dat verhaal achter de klik, had die aan de paddo's gezeten of wat ?? Beterschap, trouwens , als je maar weer opgeknapt bent als je in de wigwam moet…..;-) ! xxx Nicole Jansen p.s ik wil niet anoniem, maar hij accepteert mijn naam niet….

  Like

 7. Schat volgens mij is dat een Barcelona seat van Mies van der RoheMooi maar deze is wel errug duur zeg. Haha Yoga heb het jaren gedaan maar wat die mevrouw allemaal meemaakt dat heeft geen moer met yoga te maken. Vind het heerlijk om te doen maar ik ben echt geen zweefteef. En zodra je moet joemmmmeme pies ik ook in mijn broek Maar gewoon een beetje oefenen op een matje das best lekker echt.En Putten zover ben ik nog niet geweest;-) sterkte met de hoest….X

  Like

 8. Putten, jij in Putten………. Het zijn niet zozeer ROKJES maar DE rokjes. 's dat andere is mij te vaag. Ik weet niet wat ik daar mee moet.

  Like

 9. ik was iemand anders. tja, ik denk dan meteen als je zoveel pijn hebt, slik je vast ook van alles en dan, tja, dan zie je wel eens dingen ^_-

  Like

 10. Dus je was, heel modern, maar eens naar Putt'n gegaan? Nou dan ben je ver heen Floor, echt. En ook als je dan een sjaal en jas aandoet/omknoopt. Het was 27 graden! Ik smoorde uit mijn rokje hoor! Nou goed, afijn, ik ben ook te nuchter voor dat soort zwevende verhalen en yoga, niets voor mij. En die stoel: die ziet er voor dat geld aardig oud uit zeg, met die kreukels in het leer! Tssss…

  Like

 11. Ik heb precies t zelfde met yoga! Heb zwangerschapyoga geprobeerd maar had ook n sekte gevoel en toen ik hoorde dat je ademhaling richting bloem moest heb ik zo op mijn lip moeten bijten en aan iets ergs moeten denken…maar goed andere hebben er baat bij. Verder t verhaal achter de klik denk ik aan flink bezopen zijn :-)Ben ik ook te nuchter(leuke woordspeling) voor…Gr. Marlies

  Like

 12. Duurt wel lang jouw griepje en dan net nu je eigenlijk kern gezond zou moeten zijn zonder kids!Ik ben nog nooit in Putten geweest en ik denk dat ik dat maar zo houd…

  Like

 13. Jaaaa,neeee,….onder de..KLIK zit een heftig verhaal,kijk joga is heerlijk hoor dat dan weer wel maar zo,n verhaal…..????? wat moet je daar nu mee ??Putten,jee ik ben er net 1-1/2 week geweest,naaa of het nu zo gezellig was..Putten..er zit wel een leuke Brocante winkel,Tante Brocante.Heb daar ook even een terrasje gepikt zat op een hoek met twee enorme parasols,ik weet de naam zo snel niet meer.Sterkte met je verkoudheid !!!groetjesDicky Marie.

  Like

 14. In Putten, in Putten: zucht, ik zat daar toevallig in oktober 2 jr. geleden alweer: een weekje: rokken bedoel je dan toch!!!Wat mensen tegenwoordig durven te vragen hahaha… sterkte met je verkoudheid, had dan een weekje bij mij geboekt, prachtig zomer weer 🙂 Ps. je mag alleen op de gesloten blog, als je ook een reaktie achterlaat hahahah… ♥

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s