Hedde ff?


Donderdag

Tis donderdag , nog 1 dag en dan………….HOLIDAY !
Nou ja tis gewoon werken hoor, ik heb nog geen vakantie….. maar werken 3 wekenlang:
 • zonder tijd in de gaten te hoeven houden
 • zonder ruzies te hoeven sussen
 • zonder het aanrecht honderd keer af te doen
 • zonder puin te ruimen
 • zonder honderd keer iets te hoeven herhalen
 • zonder rap muziek hele dag
 • zonder zweetvoeten
 • zonder bergen was
 • zonder bergen boodschappen te hoeven halen
 • zonder gezeur ,
 • gewoon alleen je werk ! eten wanneer je honger hebt, in rust en stilte, nou dat is voor mij als VAKANTIE ook al is het gewoon werken !
Ik kan niet wachten ! hoe zen zal ik zijn…..
4 have left the building at 15.30
3 to go
En die Piet nog even: ik had dus die bloedhete dag mijn bed verschoond, omdat ik dus al 2 dagen peentjes zweette in dat bed, en ik dat vies vind, verschoonde ik weer dat bed (na 3 dagen) dus omdat Piet had gezegd dat het zo heerlijk zou afkoelen die dag al in de middag ! Ik dacht dus…… ik ga heerlijk in een koel schoon bed liggen vanavond !
NOU NIET DUS
Ik heb de hele nacht liggen zweten als een otter en dat bed was niks schoons en krakend helders meer aan dus wat deed ik ?
Juist ja ik verschoonde het weer ! ik hou van krakend wit knisperende schone lakens !
En als ik al weet dat ik er een nacht in heb gelegen in tropische temperaturen dan vind ik er geen zak meer aan !
Gisteren en vandaag had ik het gewoon weer ouderwets koud ! ja ik kan het ook niet helpen de ene dag is het te warm , de andere dag is het te koud ! Tis nooit goed dus nee .
Ik bedoel maar wat zijn dat voor praktijken om die temperatuur van 33 naar 15 te laten gaan das niet voor normale mensen hoor !
Ik wil gewoon altijd een temperatuur ergens tussen de 20 en 23 graden ! Dat is IDEAAL !
Vanochtend zat ik eerst om 9 uur met middelste in auto op weg naar de psy om te kijken of ze misschien ADD-ADHD heeft en wat er nog meer aan de hand is .
Het was een intake dus meer weten we nog niet.
Toen konden we wederom de auto in om de polders in te rijden waar zoonlief gisteren een klassenfeest had en iedereen bleef daar meteen slapen .
En nu zit ik te wachten op jongste die uit is van school sinds 15.15 maar nog niet thuis is om 16 uur en vast ergens bij een vriendinnetje hangt .

Mijn auto dacht maandag : poe poe wat een hitte ! laat ik eens stoppen met de airco ! Dus mijn auto kan nu voor de 3e keer naar de garage ! Ik word hier zo niet blij van want het loopt nogal in de papieren en als ik bedenk wat ik van dat geld allemaal had kunnen doen………..(think shoes shoes, more shoes and holiday). En zit maar eens in een auto die in de volle zon staat hele dag op een dag als dinsdag …
Enfin t zij zo en altijd net voor je vakantie , ooohh zo fijn allemaal !
Verder even ter info : ben ik onder strenge controle van mijn arts moet mijn thyrax niet verdubbeld worden maar verdriedubbeld, dat heeft tijd nodig en ik zwel ondertussen alleen maar meer op ! Dus het VIVA gebeuren , de challenge is vertraagd naar 1 nov of 1 dec !
Heeft iedereen trouwens de pagina gezien die Viva aan Tutze Home besteedt heeft? Ik was er heel erg blij mee ! THNX VIVA !!!!!!!!!!!
Tellen jullie even mee af tot morgen met mij ?
En wil iedereen even heel veel positieve energie sturen en wishfull thinking doen dat mijn droom uit komt ! Kaarsjes aansteken graag voor Floor’s droom!
Wat het is horen jullie snel genoeg .
En ook even voor geen files voor morgen ! Iedereen die van plan is op vakantie te gaan morgen: ga zaterdag maar ! Beter !

12 thoughts on “Hedde ff?

 1. je droom… ik ben benieuwd! en dat weer, hou op, schei uit! ze kunnen 's middags nog niet eens het weer voor die avond voorspellen, lijkt het wel! en het was hier de ene dag 47 graden buiten voor en de volgende dag 14!!! dat ik nog niet ziek ben, is een wonder! #knakelandmeis, geniet van je relatieve rust!

  Like

 2. De kaarsen hier branden ook voor jou! En wat een heerlijke werkweken zul jij krijgen..nu maar hopen dat je er zoveel rust en energie van krijgt dat de échte vakantie straks ook een échte vakantie kan zijn :)Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 3. Hmmm leuk vakantie maar wij geen leuk blogjes, grapje!! Geniet van je wel verdiende rust, vindt het knap hoe je alles regelt e.d. bij jou moet ik aan zo'n persoon met chinese bordjes die alles draaiende houdt!Dan mag ik met ons 2 persoon huishouden eigenlijk helemaal niet klagen…. Nu vraag ik mezelf al af hoe ik mijn schoonmaken was en strijk kan bij houden…. Je bent wel echt een bonk inspiratie (ja jij mag ook wel eens een complimentje krijgen!!)Geniet er van en ik hoop dat je ook veel inspiratie op doet op vakantie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s