Niks te melden

Moe, nog steeds en weinig te melden !

Woensdagochtend ziekenhuis , onderzoeken om te kijken waar die extreme moeheid vandaan komt en afspraak met specialist .
We zullen zien …
Verder dus weinig nieuws hier.
Rustig weekend gehad .
Nog 2 dagen proefwerkweek en dan kan niemand er meer iets aan doen of ie wel of niet overgaat.
Dochter gaat vast niet over daar ben ik al van overtuigd ! Die kende biologie door en door , overhoort en echt ze kende alles ! en dan nog een 4,4 halen ….. ik begrijp het niet, leest of de vragen niet of concentreert zich niet , ik weet het niet .
Enfin we will see voor de rest , het heeft mij in ieder geval allemaal heel veel stress bezorgd en ik ben toe aan vakantie !
Tel de weken af ……nog 2 weken dan breng ik ze voor 3 weken naar papa en ga ik 3 lange weken RELAXEN met g en bijkomen van deze zeer stressvolle maanden.
Nog 2 weken volhouden…….

14 thoughts on “Niks te melden

 1. Volgende week zijn wij hier aan de beurt…maar jullie over 2 weekjes al….???Ben ik blij als jullie terug zijn…zijn wij aan de beurt, haha…En zitten blijven is geen straf hoor…heb ik 2 keer gedaan, en kijk eens wat er van mij terecht is gekomen!!! Of is dat juist GEEN goed voorbeeld???…mmm…Knuf, en hou je lekker vast aan G.Margot

  Like

 2. Volgens mij is iedereen aan vakantie toe! Hier ook hectische weken/maanden geweest! Nog Ff…hopenlijk vinden ze woensdag de oorzaak. Je schildklier weer van slag? Nog even volhouden! Succes!

  Like

 3. Ik hoop dat er wat uit komt in het ziekenhuis. Die moeheid, je schildklier en de rest: het is ook te veel bijna voor een mens. Laat je niet afschepen! (Knuf!)

  Like

 4. De laatste loodjes… Ik hoop zo dat ze iets voor je kunnen doen woensdag en dat er een oplossing komt dat je zo rot in je lijf zit. En oh ja, 3 wkn met G relaxen… zouden eigenlijk 3 maanden moeten zijn…

  Like

 5. OOoo, ja, ik ben blij dat bij ons de repetities klaar zijn, maar prompt ben ik moeier dan moe… pffff. Sterkte met de laatste loodjes, van school en natuurlijk ziekenhuistoestanden!Groetjes, Collie

  Like

 6. Meid toch. Ik ben ook moe, slaap uit 's ochtends en doe overdag zelfs een lange dut, maar vrees dat jij het veel erger hebt. Sterkte met alles. Nog twee weken!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s