Schedel lopen

Goedemorgen !

Vandaag : werken.
Dan: dr
Dan: naar Weert de kids wegbrengen !
Althans de 2 meiden !
Zoonlief blijft hier om in alle rust te kunnen leren .
Papa mag dochterlief wiskunde bijbrengen !
En ik ga denk ik een heel weekend plat op de bank !
Bijkomen van deze week !
Men, wat een week
Ik moet gewoon 4 weken naar een rustoord om bij te komen
Maar dat gaat dus niet
Dus nu moet ik echt, echt, in 2 dagen proberen bij te komen !
Ik ben OP
Helemaal OP
Leeggezogen !
Moe gestreden
Eigenlijk zou ik gewoon aan de kroket of chocola moeten
Maar ook dat kan niet !
Of liters wijn
Maar helaas ook dat kan niet
Tss wat een leven
Op je tandvlees lopen heet dat
Nou bij mij is het tandvlees al weg !
Ik loop dus soort van op mijn schedel
En kan even niemand meer tot steun zijn
Omdat ik het laatste restje nodig heb voor mezelf
Ik weet zelfs niet hoe ik in de kleren moet komen
zooooo moe !
Fijn weekend !

16 thoughts on “Schedel lopen

 1. Gaf t je ook geen nieuwe energie toen je las dat onze fijne "ik wil pappa worden otazu" duizend mailtjes heeft gehad? Moest zo aan je denken en zat me al te verkneukelen op jouw blogje over deze vrouwen. Komt vast nog wel. Sterkte met bijkomen dit weekend

  Like

 2. En of rust helpt…. ik weet het niet. Ik heb een aardig rustig leven, eerder saai als ik jouw posten lees haha.. Maar bij mij wil de moeheid ook maar niet over.Dus als jij het goede gevonden hebt, geef die tip dan even door…..fijn en rustig weekend.

  Like

 3. weet je Floor.. over 2 weken zeg je.. so what…neem een kop thee, laat de boel even de boel, en ja dat kan altijd, en geniet van de regenDe rest komt wel weer…zeker weten!grts

  Like

 4. Ach meid, je bent zo toe aan een weekend (of week) voor jezelf! Is er niet iets te regelen dat je samen met G. er tussenuit kan, voor je instort?Ik wens je een relaxed weekend! X

  Like

 5. Fijn rustig weekend meid. Enne, 1 glaasje wijn mag toch wel vd dokter? Of denk je van niet? Voor de zekerheid maar even vragen straks ;)Super cute die foto van het poesje :)xx

  Like

 6. Bestond er maar Chocolade-light wijn-light! kroop ik lekker bij je op de bank, en dronken en aten we tot Zondag avond!!!!!Kon ik maar toveren, dat toverde ik dat we drie weken verder waren! jij vakantie, ik klaar met school!!!

  Like

 7. je vermoeidheid druipt van mijn beeldscherm af. Dus Floor, een weekend van bed, bad, bank lijkt me voor nu het juiste medicijn. Telefoon uit, PC uit en je even helemaal afsluiten van de buitenwereld!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s