Bloggen


Bloggen is leuk ! Bloggen vind ik zelfs heel leuk maar soms kan bloggen ook erg pijnlijk zijn heb ik al een paar keer mogen ervaren.
Iemand zei laatst tegen mij het is toch ongelooflijk hoeveel volgers en reacties sommige krijgen als ze alleen maar over de bloemen in de tuin praten ? Als diezelfde mensen een ander onderwerp aansnijden krijgen ze minder reacties dan als het over bloemen gaat viel de dame in kwestie op die ook over bloemen schrijft af en toe en dan ook veel meer reacties heeft dan bij haar pijnlijkere onderwerpen.

Daar ging ik eens over nadenken en ik denk dat dat dus gewoon komt omdat de meeste mensen meer kunnen met dat soort stukjes , dat is veilig , dat is altijd positief (ik heb nog nooit iemand horen mopperen namelijk over die hortensia in de tuin) , daar kan je reageren zonder dat je dus een mening hoeft te geven en alle reacties zijn ook alleen maar positief.
Ik reageer merk ik zelf eigenlijk nooit op dat soort stukjes omdat als er 64 reacties staan vol lofzang over die bloemen en over de prachtige tuin en meer poetische zinnen dan weet ik echt niet meer wat ik daar nog aan kan toevoegen ! Alles is gezegd en ik denk alleen maar Mooie bloemen mooie tuin ! Ik kan dat dus niet, blijkbaar, poetisch zijn !
Ja dat vind ik zelf ook wel een gemis hoor , ik zou willen dat ik het kon ! Maar dat zit niet in me.
Ik wil het wel maar vind nooit de juiste woorden ! Ik vind het knap dat mensen dat wel kunnen dat er mensen zijn die zo mooi over iets heel simpels kunnen schrijven ! Ik zie het wel , kan ook intens genieten van dat alles maar er niet over schrijven dus.
En toen we het dus daarover hadden met een andere blogster toen dacht ik ook dat ik eigenlijk altijd een blog schrijf in 3 minuten, ik denk over geen enkele zin na, zoals het komt komt het en zo zet ik het neer , druk op de knop publiceren en weg is ie ! En ik dacht ook dat ik eigenlijk 7 van de 10 keer iets neerzet om het gewoon van me af te lullen , tis een soort van therapie zeg maar ! En ik denk ook nooit na over een zin, ik hoorde van iemand anders, weer een andere blogster, dat ze over elke zin nadenkt of het misschien aanstoot kan geven , of mensen er zich aan kunnen storen , of het misschien te negatief is ?
Echt ik wist niet wat ik hoorde ! Daar heb ik nog nooit over nagedacht , echt nog nooit !
Ik zeg het zoals ik het voel op dat moment en meer niet , denken ? nee denken doe ik nooit als ik een stukje schrijf , oh erg eigenlijk .
Misschien moet ik dat eens doen : een stukje schrijven en er dan net zo over nadenken als die blogster me vertelde ! Vraag me af of er dan nog een stukje komt überhaupt maar ik ga het eens proberen ! U bent gewaarschuwd !
Maar goed bij mij komt het zoals het komt dus een uur later kan ik er al heel anders over denken . En je laat natuurlijk nooit alles van jezelf zien in een blog je laat zien wat je wil dat men ziet zo is het natuurlijk ook !
Men vind mij een open boek , eerlijk , dat is ook zo dat ben ik ook , dat wordt niet altijd gewaardeerd eerlijkheid hoor geloof dat maar niet , ik zeg altijd: eerlijk is niet altijd een positieve eigenschap men heeft soms gewoon liever dat je niet eerlijk bent, daar kan men veel meer mee ! Maar zo ben ik nu eenmaal , ik zeg gewoon wat ik denk , dat is er 20 jaar lang ingestampt bij mij vroeger dat ik eerlijk moest zijn !
En geloof me mijn moeder die werd zo ongelooflijk pissed als je het niet was dat je graag eerlijk was ! En dat had ik al snel door .
Eerlijkheid werd bij mij thuis vroeger beloond en liegen zwaar bestraft ! En heel stom, maar ik merk dus dat ik ook totaal over de zeik raak van liegen en dat ik kinderen ook constant maar preken geef over eerlijk zijn !
Onrecht is ook iets waar ik heel heel boos om kan worden , onrecht vreet aan me !
En al staan er 50 man , de koningin, een gek of wie dan ook tegenover me als ik vind dat mij of een ander onrecht wordt aangedaan dan ben ik als een leeuwin die over haar welpen waakt en wijk ik niet , ook niet onder druk.
En als de kinderen liegen dan hebben ze echt een probleem hier thuis !
En dan hebben we nog dat geschreven dingen zo kunnen worden opgevat als de lezer ze interpreteert ! Dat merk ik ook bij twitter dat men dingen soms heel anders opvat dan men ze bedoelt !
Ik denk wel eens nee hoor dat bedoel ik niet , vraag gewoon wat ik bedoel , trek geen conclusies , maar stel een vraag ! Tis simpel hoor een vraag stellen “wat bedoel je ?”
Dat was de vraag , nou dat kan iedereen toch wel , niet waar ?
Dus dit is een soort van oproep aan iedereen , stel een vraag als je denkt dat een stukje negatief is of ik misschien wel dit of dat bedoel , of ik twitter iets waarvan je denkt daar heeft ze het over mij, daar bedoelt ze mij, of ik voel dit of dat bij die zin, STEL MIJ EEN VRAAG : “wat bedoel je?”
En zoals ik al zei ben ik eerlijk dus je krijgt een eerlijk antwoord en ja dat kan fijn zijn of minder fijn dat antwoord maar tis wel een eerlijk antwoord !
En persoonlijk vind ik dat nog altijd prettiger dan een antwoord wat je graag zou willen horen maar degene niet denkt noch voelt maar alleen maar zegt om jou een prettig gevoel te geven !
Dus kom op stel een vraag.
En bovenstaande spreuk vind ik daarom een heel goede !
Dit blogje is weer in 3 min geschreven, niet over nagedacht verder , het gaat ook over niemand in het bijzonder, is gewoon zomaar een blogje over waar ik over nadacht naar aanleiding van bloemen blogjes , en binnenkort komt hier ook een bloemen blogje hoor maar dan van binnen want ik heb geen tuin alleen een binnenplaats !
Dus please mensen voel je niet aangesproken !!!!!!!!

Enne wil je wat winnen KLIK KLIK dat kan meld je dan even aan hier KLIK KLIK als volger AUB PLEASE SVP !!!!!!!!!!


38 thoughts on “Bloggen

 1. Las een tijd geleden elders over een blogpost van ene 'Floor' maar had toen geen tijd om daar naar op zoek te gaan; teveel te doen in de tuin…. ;-)) maar nu regent het dus toch maar eens op zoek en… kom ik hier terecht! Jij? Jij bent die van dat mooie huis! Herinner me nog mijn reactie die ik zelf achteraf misschien overdreven vond maar ja, ik was echt wel betoverd door je mooie huis en misschien is het omdat dat voor jou allemaal 'gewoon' is, dat prachtige speciale huis, dat je liever over wat anders blogt; Ik geef toe, daar ben ik dan weer niet zo in geïnteresseerd, sorry hoor, heb daarna geen ene blogpost van je meer gelezen, zeg ik eerlijk, ben blijkbaar meer in mooie interieurs en bloemen geïnteresseerd, misschien omdat ik het zelf zonder dat interieur naar wens moet doen en nog betoverd ben door alle moois wat ik hier in blogland wél zie. Met een blog die "Flowers and home" heet weet je waar je je kan aan verwachten bij mij natuurlijk. Dat is dan weer makkelijk voor wie daar hekemaal niet in geïnteresseerd is. Ik ben blij met de reacties die ik wel krijg, niet zo'n hoop maar ach. De rest van gezin en familie zijn niet zo met interieur en tuin bezig dus misschien daarom dat ik die reacties dan zo leuk vind, dat ik dan zie dat er nog mensen wél daarmee bezig zijn en ik niet de enige ben die graag een mooi interieur zou hebben en van bloemen houdt.Uiteindelijk blog je over wat je wil vind ik en over waar je je goed bij voelt.Heel veel groeten!Marian

  Like

 2. Eerlijkheid is het mooiste wat er is en hetis jammer dat er zoveel mensen eerlijkheid uit de weg gaan…maar ik lees juist graar hier ojmdat je zo eerlijk bent….en nee ik reageer echt niet altijd, dat vind ik niet ndoig maar soms wel…;-)Lieve groet, Linda

  Like

 3. Gewoon zijn&blijven wie je bent: Ik ben al jaren moe van al die mensen die het zogenaamd allemaal beter weten en het beste met je voor hebben, als je niet jezelf bent, weet je op een bepaald moment, zelf niet meer wie je bent hahahah….. Sommige vrouwen ontwikkelen een jaloezie naar vrouwen die weten wat ze willen, omdat ze dat zelf van nature niet bezitten: Geen energie in deze energiezuigers stoppen, besteed liever energie aan de mensen&dingen die je dierbaar zijn. Ik mag graag altijd even bij je komen lezen hoor: en neeh niet omdat ik een kontekruiper ben en als het wel zo was dan bepaal ik dat nog altijd lekker zelf hahahahah… fijn zonnig weekend.

  Like

 4. Kijk , ik ken je al zo lang, please blijf zo, ik vind je leuk zo! Het mooie is, dat je altijd zo geweest bent, jezelf, dus! Er zijn al zoveel vormelijke strategen op deze wereld, jij kleurt die wereld ! Zoals je bent, gewoon, recht voor zijn raap, daarom ben jij jij en daarom ben je leuk, dus please geen Hortensia of andere zooi, afgesproken?? Gewoon door blijven gaan met je 3 minuten , miljaar, wat typ jij snel, dikke knuf xxx n

  Like

 5. Ook al duurt eerlijkheid het langst, toch durf ik niet altijd eerlijk te zijn. Ik bedoel dan vooral dat ik met mijn eerlijkheid bang ben iemand te kwetsenBijv als iemand heel blij is met de aankoop van iets nieuws wat ik nooit zou kopen. Ik vind het dan wel moeilijk om dat op een juiste manier te brengen. Als ik vind dat iemand onrecht aan gedaan wordt of zijn afspraken niet nakomt heb ik dan weer geen moeite om duidelijk te maken wat ik daarvan vind.

  Like

 6. Ik sluit me graag aan bij een aantal opmerkingen die nav jouw item worden geplaatst. De meeste blogs gaan over interieur en tuin, altijd zeer interessant om te lezen. Maar dan komen er ook items voorbij die daar niets mee te maken hebben en ook dan krijgt men zoveel reacties, daar snap ik niets van. Ook ik ben zorgvuldig met mijn info, ik deel niet alles. Lijkt mij dat niet iedereen daar op zit te wachten. Komt bij dat ik je blog graag lees als welkome afwisseling. (en dit is niet om bij jou te slijmen)Blogze!!Groet,Jeanette

  Like

 7. Jij bent al de derde die het over bloggen heeft. Maar dat doe jij snel in 3 minuten. Weet je, jij blijft gewoon schrijven als Floor, ik blijf gewoon lezen. Want dat is juist het leuke dat er sommige dames tussen zitten die eruit springen. En dat kan zijn door hun stijl van schrijven of de foto's die mij aanspreken. En eerlijkheid duurt het langst..)

  Like

 8. @Dannay: die vraag heb je al eens gesteld en ik heb je daar ook op geantwoord . Dat dat antwoord je vervolgens niet bevalt of niet genoeg is voor je daar kan ik dan niets aan doen ! Toefje weet ik niet dat zou je toefje zelf moeten vragen ! Ik kan je alleen zeggen dat ik minder mensen wil in mijn timeline en daarom minder mensen toelaat en accepteer en eens in de zoveel tijd de balans op maak en dan aanpassingen maak , dat doet iedereeen op twitter hoor en dat is niks persoonlijks ! het is gewoon niet meer bij te houden anders.Je houdt de personen met wie je het beste contact hebt. Klaar meer is er niet !

  Like

 9. Eerlijkheid duurt het langst,vaak wordt ik omschreven als een hard persoon,mmm,misschien is dat ook wel zo maar de mensen weten tenminste wel waar ze aan toe zijn met me,blijf vooral jezelf en gewoon doorgaan met je stukjes schrijven en,niets van anderen aantrekken,xxx

  Like

 10. Hallo, Vraag: waarom gooide jij tegelijk met toefje mij van twitter en meer floor??Antwoord op mijn "simpele" vraag is nooit gegeven.Een zonnige dag gewenst!Dannay

  Like

 11. Hai die Floor,Tja…ik herken het! Ik heb ook een hekel aan liegen en draaien om de waarheid heen. Dus ik ben recht door zee……….helaas vinden mensen dat wel een bot. Terwijl ik er wel aan denk HOE ik dingen zeg. Maar ja…. de waarheid kan soms 'hard' zijn. Zeker omdat iedereen vaak gewent is om maar mee te praten. Vaak goed bedoelt, want meestal willen ze mensen niet kwetsen. Maar dan is de boodschap vaak zo onduidelijk en ingepakt met veel woorden. Nee geef mij maar eerlijk antwoord, dat doe ik ook. En eerlijkheid duurt het langst!!

  Like

 12. Omdat je je blogjes zo uit je hart schrijft en er verder niet over nadenkt en tig keer herleest, zijn zo heerlijk om te lezen en herkenbaar voor anderen. Ik doe iets langer over een blogje maar stoor er ook steeds minder aan wat anderen er wel/niet van zullen denken… klik maar door naar een ander als het je niet bevalt maar laat mij (ons) lekker onze blogjes schrijven…

  Like

 13. Ik zal niet vaak gelezen worden of zal heel erg raar zijn; krijg bijna nooit een reactie, dus ik kan me er ook niet druk over maken. Maar wat mij betreft is de toon waarop dingen worden gezegd het meest veelzeggend en die kan je niet horen wanneer het geschreven staat.

  Like

 14. Je bent zoals je bent! Die 3 minuten blogs zijn juist leuk! Lekker chaotisch (soms)! Maar leuk om te lezen! Ik kan me wel voorstellen als iemand de blogger niet persoonlijk kent je de woorden wel ns anders kan 'lezen' maar dat hoor je toch te weten als bloglezer? Mij zou t meer tijd kosten(daarom blog ik ook niet), zit hier al weer 10 min op te denken :-)Knuf!

  Like

 15. Hoi,sommige mensen reageren alleen om te kunnen reageren en lezen niet eens het blogbericht. Zo krijg je ook de raarste reacties op je berichten.Ik niet hoor….ik lees alles…euh…vandaag eigenlijk niet maar ik wilde toch reageren om te reageren hihihi (sorry ;))

  Like

 16. oh zo met je eens. ik kreeg een keer op twitter te horen dat ik zus en zo was en daarom was ze klaar met mij. ik had iets getweet wat ik zelf nogal grappig vond, maar wat serieus opgevat werd. en dan kun je lullen als brugman, zo bedoelde ik het niet, maar nou ja. you can't please everybody. en wat je hier al eens eerder schreef ook, als mensen zich zo ergeren aan iets, lees dan niet verder en kom niet terug. jij hebt, o.a. door je eerlijkheid en snelle manier van bloggen ^_- al heel wat over je heen gehad, weet ik. fijn dat je nog steeds niet over hortensia's blogt hahaha

  Like

 17. wow 3 minuten kan ik dus echt niet. ik vind 1 keer per week al zat. geen idee waar ik over praten moet..of wel eigenlijk maar ik durf denk niet alles op te schrijven zoals jij.. gelukkig jij wel.. dus lees ik liever!en blijf lekker jezelf..dat is ok

  Like

 18. Dat heb je goed verwoord,ik denk ook niet na,nu heb ik het dan wel over andere dingen,maar het komt op hetzelfde neer en ben ook eerlijk,dat duurt tenslotte het langst,blijf lekker jezelf,fijne dagen,lieve groet Joke.

  Like

 19. Primair reageren, verbaal incontinent noemen ze dat ook wel, herkenbaar? Ik blog dan wel niet, dus daar heb ik niet zo veel problemen, ik reageer te primair op facebook. Vandaar dat mijn vriendenaantal nogal schommelt.

  Like

 20. om eerlijk te zijn, dit onderwerp spreekt mij zeer aan…tja ik ben te eerlijk te rechtdoorzee…voel aan mijn grote teen dat mensen over anderen hun rug verder…. gaan zich achter anderen schuilen…wat de een leuk vindt vind de ander ook leuk …..niet hun eigen gevoel ….als de een niet reageerd doet de ander het ook niet….of iemand niet intressand genoeg vinden tja…wat zal het zijn haar kleur….mijn taalfouten….nee wacht ik weet het ik geef juist niet te veel van mezelf bloot…zich totaal niet afvragen waarom….tja dus ook niet de vraag stellen (paar uitgezonder)Maar richting jou ben ik naar mijn eer en geweten wel eerlijk en ik heb je dan al vaak een vraag gesteld….maar ik doe het dan liever via de email…als mij iets niet duidelijk is of als ik wil weten hoe ik toch af kom van die verdomde pms…Tja en de aantal reacties bij de een of de ander….ik heb me er bij neergelegd …denk dat iedereen zijn eigen voorkeur heeft ofzo..En zins ik het van me af heb gegooid hoe het kan ben ik des te blijer met de mensen die wel bij me reageren…ps ik had op deze zonnige zondag geen zin om mijn spelfouten te controleren…zit heerlijk in mijn jacuzzi met mijn laptop op de rand….(gatver nu geef ik me toch te veel bloot)uuuh heb mijn bikini nog aan hoor…:)

  Like

 21. 3 minuten?? Wauw dat is snel… ik tik op zich ook achter elkaar, gooi wat foto's ertussen. En lees dan effe na of er giga-tikfouten inzitten… zal wel een tik zijn, hahaha. Maar ik sta er verder niet zo bij stil wat anderen van mijn stukje vinden… Ik vind jouw stukjes altijd heerlijk om te lezen, en vaak ook heerlijk herkenbaar. Dit stukje over eerlijkheid kan ik alleen maar beamen… Het valt mij op dat mensen wel willen dat je eerlijk bent… behalve als ze vragen hoe je hun nieuwe kapsel vind of zo… tsja… wenselijke antwoorden geven is niet zo mijn ding… vrees ik…Groetjes, Collie

  Like

 22. Eerlijkheid en respect, waar zouden we zijn zonder. Ik herken je manier van schrijven.. gewoon in één ruk op pennen. Maar dan wil ik wat plaatjes toevoegen, ik weet al waar en wat, de spelfouten eruit halen, en toch staan die er steeds weer in:-) Dus ik lees wel na wat ik heb geschreven. Ik verplaatst dan ook dingen of voeg soms iets toe. Gewoon voor de duidelijkheid. Of gewoon omdat ik het wil delen.Prima blogje Floor.

  Like

 23. 3 minuten?… zo snel kan je lullen denken en typen tegelijk :Pawesome!!!Blijf gewoon lekker jezelf haha dan ben je leuk genoeg voor mij.. misschien moeten we eens koffie gaan leuten dan leer ik je echt kennen misschien haha

  Like

 24. Ik vind je blog heerlijk, geniet er iedere keer van en als ik niet veel leestijd heb ben jij een van de 1e die ik toch open…ikzelf maak een heel ander blog, vaak met bloemen en de tuin, maar daargeniet ik zo van….ik fotografeer graag en dat is een lekker onderwerp!Maar inderdaad, de reacties zijn heel erg wisselend en onvoorspelbaar. Het is net het echte leven! Iedereen heeft andere interesses en soms heb je het over het weer en dan ineens worden er allerlei diepere onderwerpen besproken. Ga lekker door hoor Floor, eerlijk zijn duurt t klangst. En geniet wel lekker van t zonnetje op je binnenplaats! Lieve groetjes

  Like

 25. Herkenbaar, ik verbaas me ook altijd over die zogenaamde "kulblogjes" die nergens over gaan, en dan toch opmerkelijk veel reacties krijgen. Waar gaat het over, denk ik dan…oma en opa die zoveel jaar getrouwd zijn, een hondje dat jarig is…Nee, niet mijn ding. Maar goed, ieder zijn meug, de een houdt van simpel en sullig de ander van een beetje inhoud. Het maakt niet uit, laat iedereen lekker z'n (blog)ding doen. Zelf denk ik altijd goed na over mijn logjes, ik gooi nooit zomaar iets on line. En tja, verder hoop ik toch in vredesnaam dat mijn logjes een beetje insprirend zijn.

  Like

 26. De spreuk boven je blog is ook zó waar. De schijnheiligheid viert weer hoogtij.. Ik had 't er laatst nog over met een blogster dat ik niet snap dat anderen niet snappen dat ik/we ze tot op het bot doorhebben en dat ze kennelijk onnozeler zijn dan wij samen. Nou ja, ieder z'n meug, ik ben het totaal eens met wat je schrijft…maar dat wist je al. 😉

  Like

 27. Eerlijk???…Blijf zoals je bent, en ook al gaat het niet over bloemetjes…jij hebt een tuintje in je hart, voor iedereen…Ik ben daarom trouwens ook mijn Lieverds blogje begonnen..misschien om iedereen tevreden te stellen???…fout natuurlijk, maar zo ben ik dan weer.Nu nog een cursus aan mij geven, hoe je dat doet in 3 minuten, want mijn anticomputernekspier, begint nu alweer op te spelen…Knuf, Margot…En ik ga je het gewoon vragen hoor…

  Like

 28. Dat vind ik nu juist het leuke aan bloggen en blogs lezen, de grote verscheidenheid aan waarover men in het algemeen schrijft en hoe men schrijft. De één schrijft in 3 minuten een hilarisch leuk blog en de ander in een half uur een prachtig log over de tuin, interieur of de hond. Het maakt allemaal niet uit maar ik denk dat juist die grote verscheidenheid in mensen en blogs het bloggen zo leuk maakt. Juist omdat wij allemaal zo verschillend zijn en er toch altijd iets van herkenning in een blog zit.De afwisseling dat is wat het juist leuk maakt. Ieder op zijn eigen wijze en leven en laten leven.Alles wat recht uit het hart komt is goed! Heerlijk dat bloggen en…lezen!

  Like

 29. Mooi logje weer! Eerlijk duurt het langst en je hoeft niet zo veel te onthouden…….Ik denk zelf wel altijd erg na bij het lschrijven, maar dat komt meer doordat ik het het 'goed' wil schrijven, dat het makkelijk en begrijpelijk leesbaar is. Of misschien wil ik slimmer overkomen dan ik ben ;)Blijf jij lekker in 3 minuten schrijven dat is zoals je bent en ik geniet ervan.

  Like

 30. ik wacht al een tijdje op "de vraag", maar blijkbaar "durft"men niet of voelt "men"toch wel nattigheid??;)Eerlijkheid duurt het ALLERlangst, alle kanten op…..maar ja….duidelijkheid wordt nogal eens verwart met, ach, laten we zeggen..>ACHTERBAKS????;)X

  Like

 31. Mooie spreuk en als jij 3 minuten typt en vervolgens een uur gaat zitten strepen in je blogjes dan is het Floor niet meer toch?!De enige reden waarom ik mijn tiepsels nalees, waardoor bloggen al minder spontaan is dan ik zou willen, is om te zien of ik niet teveel herkenbare dingen noem … wil mijn 'grootste fan' niet teveel voer geven, voor de rest typ ik wat van me af en als ik begin weet ik nooit hoe ik eindig. Ik weet inmiddels wel bij welke blogjes ik meer 'publiek trek', maar daar kan ik nou net mijn hersenspinsels niet in kwijt … die worden veel minder gelezen. Jammer, maar het zij zo, ben nou eenmaal geen kuddedier 🙂

  Like

 32. O jee Floor…ik plaats net mijn give away…en oeps je raad het al een bos bloemen……..!! shit als dat maar goed gaat….ik vind dat je een mooi stukje hebt geschreven…puur ! zoals je bent en dat mag…….tja en kijkende naar mijn blog……ik weet niet….altijd veel reacties…..maar dat komt denk omdat ik reageren naar andere zo leuk vind……en mijn volgers…..oeps……ik ben er op de fair achter gekomen dat ik ook heel veel stille volgers heb ,…enorm !!…weet je mijn blog is zoals ik het wil en niet anders…doe geen dingen in mijn leven waar ik niet achter sta…en dat is het belangrijkste denk ik dicht bij jezelf blijven en of dat nou bij je kinderen…..de hond…en of ja de bloemen is….waar jij je goed bij voelt is okee toch ??……ieder voor zich en God voor ons allen is mijn motto…….en ja die bloemen blijven toch hangen bij me…het is mijn lust en mijn leven……ik doe niet anders de hele dag…..en als ik dan denk nu over mijn give away…..hmmmmm….nou ja we zien wel hoeveel reacties het worden…maar lieve Floor je mag meedoen hoor…..en wiewet….kus van mij…fijne dag !!….enne wat je ook schrijft ik kom graag bij je…….en als dingen me niet aanstaan of juist wel……dan reageer ik….ik ben ik…xxx…

  Like

 33. Floor, blijf jij lekker je logjes in 3 minute schrijven, ik ben daar soms zo jaloers op. Heb het op mijn andere blog een poosje geprobeerd, maar bedacht idd telkens of sommige dingen niet anders gefomuleerd moesten worden, werd soms moe van mezelf. Had daarnaast ook het idee dat niemenad op mijn hersenspinsels zat te wachten en ik enorm bezig was mijn omgeving te beschermen, want ik gooide het verhaal het net op en daar hadden man kind of wie dan ook niet om gevraagd. Na een hoop herrie (niet eens bij mij) heb ik daar dus maar een punt achter gezet en besloten dat het idd een stuk veiliger is om het overde inrichting en bloemetjes te hebben (ja hoor ik voel me zwaar aangesproken haha) en dat bevalt. En vooruit, 1 bloemenpostje hier bij jou kan ik handelen, maar dan snel weer "gewoon Floor". Ieder zijn eigen ding. (en nu druk ik snel op de knop verzenden anders ga ik dit ook nog eerst zitten nalezen en redigeren, zo vermoeiend) *klik*

  Like

 34. Nou ik durf bijna niet te reageren hoor, zometeen heb je het over mij, pffff wat een gedoe allemaal.Maar jij weet wat ik van al die reacties vind he? hahaha

  Like

 35. Ik ben het helemaal met je tekst eens, had uit mijn pen (toetsenbord) kunnen komen! Alweer zo'n ervaring rijker en nog steeds niets wijzer want ik blog wel door, maar ja, da's ene hobby geworden na al die jaren, ik schrijf er ook over op mijn blog, Alsof je loslopend wild bent op het WWW als je iet schrijft, alsof normen en waarden vervagen in de zogenaamde anonimiteit van het WWW. Alsof het WWW een kweekvijver is voor psychopathisch gedrag. Dus: ik ben het met je eens (sprak zij in haar nieuwe identiteit)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s