Toppers


De Toppers ! Daar gingen we dan ….
In het wit , oh en een heel klein beetje goud .
Met de trein ! Dat was handiger dan uren uit een parkeergarage zien te komen …
En zo geschiedde dat we in de trein zaten naar de Arena en we waren niet de enige hoor , er zat heeeeel veeel wit en goud in de trein.
Eenmaal daar aangekomen wist je niet wat je zag echt ! Het hele plein voor de Arena BOMVOL mensen in de meest idiote outfits en volgens mij waren sommige al UREN aan het feesten.
Wonder boven wonder vonden we elkaar ook nog allemaal in die mensenmassa en toen konden we naar binnen ! WOW wat een decor , WAT VEEL MENSEN !
En ja de show ……………in een woord GEWELDIG !!!!!!!!!! en overweldigend vooral al dat wit en goud en dan beginnen met het Wilhelmus en de hele zaal die meezingt !
WOW

24 thoughts on “Toppers

 1. Ja, bij Lynda zag ik net wel een aantal dames, maar daar was jij nog niet bij…Dus een foto van jullie allemaal, en dan ook wie is wie hé.En kan geloven als je daar met een heel stel bent, je helemaal los gaat.

  Like

 2. Oké…volgend jaar gaan we met z'n allen mee, en dan zorg ik dat ik ook in zo een t-shirt pas, eigen trein charteren, en ik draaf weer eens door…Nu idd foto's van jullie allemaal…over de top hè…Nog een fijne nageniet zondag…en ik ben er gelukkig weer hoor. Ben zo happy…Knuf, Margot

  Like

 3. Goh, het is mij niet opgevallen dat Jeroen z'n broek zo straks zat…. Jammer hoor.Maar ja, het was dan ook GE-WEL-DIG! En wat kan jij zingen zeg, ik hoorde je boven alles uit! Applaus, applaus, applaus!

  Like

 4. in heel amsterdam en daarbuiten zag ik mensen in wit/goud rondlopen. Mijn man vond het al een vreemd vrijgezellenfeestje omdat het zoooo een verspreide groep betrof…..ik heb hem maar uit de droom geholpen en verteld dat er weer eens een topperfeestje was.;)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s