9 thoughts on “Denk er maar eens over na …

  1. Soms is het de moeite even verder te kijken omdat de zaken anders liggen dan je denkt, helemaal waar. En ook niet altijd simpel.Quote van Evelyn vind ik ook prachtig, zo is het maar net.

    Like

  2. oh dus die dikke reet die ik in de spiegel zie, is er in het echt gewoon niet!!!Pfff gelukkig" FLAUW!!!!Nee ik vind het een hele mooie! ik schrijf hem op!

    Like

  3. Ik zie een lang verloren manNiet in staat te schuilen voor de regenJij zegt: 'Die man die kan 'r tegenDie zal wel niet van suiker wezen dan'Ik zie een man die niet meer leeftAlleen nog wacht op het einde van de pijnJij ziet een man die wel heel rijk moet zijnOmdat ie juist veel tassen bij zich heeftAcda en de Munnik. Love them, or hate them, maar hier moest ik aan denken toen ik jouw nadenkertje zag.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s