Mooi feestje


Verjaardag is weer voorbij , dochter is was zeer tevreden ! Het was een geslaagd feestje .

Vrijdag nog het kinderfeest en dan is het weer een jaartje wachten voor de kleine meid .
In ieder geval was ze super super blij met de taart ! En hij was ook prachtig dat moet gezegd worden.
Ik heb m niet gemaakt hoor, ik kan nog geen cupcakeje bakken namelijk , ik ben geen bakvrouw , ik ben een koopvrouw, ik koop het gebak !
Nou iedereen was nieuwsgierig wat erin zat! In de traktatie zat in het eigen gemaakte pakje: pakje drinken met een koek . In het melkpakje zat een stuiterbal met wat spekjes. In de kadootjes zat een Wii !
Kind was natuurlijk dolgelukkig : een Wii , ik geloof dat ze er al 2 jaar om vraagt dus nu heeft ze hem dan eindelijk .
Er wordt al volop getennist, gebowld, gedanst en meer………
Nu zijn de meiden dan maar eens aan de beurt , de mannen moeten maar eens plaatsmaken na jaren van Xbox voor de meiden !
O ja en mocht je mail krijgen van me , ik kan er NIETS aan doen mijn computer stuurt ineens mailtjes naar iedereen door ! En nee het is geen virus , geen paard niets, alleen een mail systeem van Apple die ineens ipv naar nieuwe inkomende mail een automatisch antwoord te sturen naar iedereen een automatisch antwoord stuurt ! heb ik weer !!!!!!
Gisteren ging ik ook nog even mijn auto laten wassen , nou nou nou dat was weer een blonde actie hoor ! Ten eerst was het senioren (55+) dag , dat wist ik niet , viel me wel op dat het wat grijs publiek was maar goed , ik kreeg dus geen senioren korting gelukkig maar zo oud zie ik er dus nog niet uit alleen…………
Ik was met tig dingen tegelijk bezig in de auto , goede muziek aan het zoeken op de cd player, ondertussen een telefoonnummer aan het zoeken op de ene foon en smsen naar zoon van de andere foon en toen moest ik de auto dat ding inrijden .
En dat gaat ALTIJD goed ik kom daar bijna wekelijks ! Alleen nu was ik dus druk en reed erin en ipv hem dan in zijn vrij te zetten gaf ik gas en schoot dus zo naar voren zowat de borstels in !
Nou ik had een engeltje ergens in de auto want remde net op tijd (geen autoschade) wel moest de hele machine stil worden gezet, moest ik dus weer achteruit met mijn auto en begon het hele circus opnieuw ! Inmiddels was de rij langer en langer achter mij maar ja het was seniorendag die hebben tijd zat dus ik voelde me niet zo bezwaard maar ik zag ze denken wat een blondje ! Eenmaal de buitenkant klaar ging ik de binnenkant maar eens grondig reinigen en dat was me toch nodig zeg ! Het leek wel een vuilnisbak van binnen zo ontzettend smerig en zoveel troep ! Maar ramen gedaan , dashboard, alles gezogen en ik heb weer een toonbare schone auto !
Zo en nu aan de slag er ligt nog werk op me te wachten !

12 thoughts on “Mooi feestje

 1. Nog van harte met je dochter! Kreeg enorm last van "beeld"met je beschrijving van de wasstraat-scene…Durf er zelf al jaren niet in…(heb bij een tankstation gewerkt tijdens mijn studie en heb te vaak meegamaakt dat iemand vast zat…) Dus da's altijd een mooi klusje voor manlief….

  Like

 2. die taart is gaahaaf, zelf joon, die natuurlijk te stoer is voor zo een taart, zei, o wow, die is echt cool! hahahaen auto wassen.oh ja.moet ik óók nog doen!

  Like

 3. supermooie taart zeg!Ik wou dat ik dat kon…zou t graag leren maar heb ff genoeg hobby's. Fijn dat t feest geslaagd was!Ben benieuwd wat je gaat doen met het kinderfeest.

  Like

 4. Ik werd meteen verliefd op die schitterende taart. En wat heerlijk dat je hem niet zelf hebt gebakken. Daar knap ik helemaal van op, want ik kan dat ook niet.Ik kan hoogstens een cake maken, en daar Barbie inplanten, maar dat is toch niet helemaal hetzelfde.

  Like

 5. Het is altijd super als je kind een leuke verjaardag heeft gehad. En ze ziet er ook erg doorvoed uit met dat laatste restje van de taart.. 😉 Oh ik had het willen zien, dat je met je auto zo die borstels inreed! En die oudjes maar denken: die jeugd van tegenwoordig….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s