10 jaar

10 jaar !!!!

Mijn jongste is een tiener geworden vandaag, 10 jaar !
Dat wordt natuurlijk gevierd ! Mama Floor heeft flink geknutseld het weekend aan traktaties en denk nou niet dat ik dat zelf allemaal verzin die ideetjes komen natuurlijk van Heidi !
Maar ik heb ze wel zelf gemaakt , behalve die melkdoosjes die heb ik ergens laten drukken.
Mijn meisje al 10, jeetje 10 jaar, de tijd is omgevlogen !
HIEP HIEP HOERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nyah is 10 .


24 thoughts on “10 jaar

 1. een echte mijlpaal 😉 leuke pakjes allemaal… haha Heidi haar signature herken ik natuurlijk meteen maar toch 😉 nog heel veel fijne jaren met je nieuwste pubertje xxx

  Like

 2. Gefeliciteerd……owwww Floortje 10 jaar ouder alweer….sjuchttt waar blijft de tijd…….je ziet er nog lekker jong uit hoor……geniet van je 10 …er….liefs van mij…xxx…

  Like

 3. Gefeliciteerd met deze prachtige meid! Ook kleine meisjes worden groot, je bent dus nu echt een moeder met grote kinderen 🙂 Worden we oud??Top dat je je zo hebt uitgesloofd met knutselen, ben net als de rest natuurlijk wel benieuwd wat er in zit..Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 4. Van harte gefeliciteerd!!!!!!!! Dat ziet er werkelijk super uit!!Ben ook erg benieuwd wat er in zat. Ik wens jullie nog een fijne dag verder. T is in ieder geval lekker weer nu.Oh zo leuk van die traktaties maken.Prachtige fotocallage van je dochter!

  Like

 5. Jeetje floor, je gaat met sprongen vooruit…al die dingen ZELFgemaakt!Het ziet er hardstikke leuk uit!Én…vond je het ook nog leuk om te doen? hahaGefeliciteerd met je tiener!Succes met het feestje!Heb trouwens nog een camping gevonden, het wordt provence,cote dázur.grtjsss

  Like

 6. Eerst van Harte Gefeliciteerd met je mooie meid.Tijd gaat snel hé.En ik kan steeds niet bij jou reageren, heel soms als ik via de bloglijst van een ander naar jou doorklikt lukt het wel. Gelukkig heb ik het nu ook even geprobeerd via via….Fijne dag…

  Like

 7. Van harte gefeliciteerd Nyah…en wat een hoop tractaties…en die cadeaus. Je weet toch wel, dat je hier met heeeel nieuwschierige blogdames hebt te maken, dus willen we wel weten/zien, wat er allemaal inzat.Dus…morgen de foto's????Nog een heel gezellige verjaardag, en dat duurt 10 dagen hè, als je 10 wordt…haha…Groetjes, en oja, ook een dikke smakkerd voor je creatieve en lieve moedertje…Margot. (die mevrouw, die op een zondagochtend zomaar ineens bij jullie op de stoep stond…die ja…)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s