Ja echt !


Ik heb mij min of meer laten overhalen om ergens naartoe te gaan waar ik normaliter echt never nooit niet naartoe zou gaan !

Dat zou nog niet in me op komen !
Maar op een avond op twitter hebben drie dames mij liggen bestoken met tweets van ga toch mee, dat is leuk , dat is gezellig !!! En G die ook nog een duit in het zakje deed van joh das leuk ga toch mee !
MAAR ! daar moet je in tenue naartoe , die hebben elk jaar een thema ! En wit is leuk, wit met zilver ook, maar wit met goud???????????????????
Waarom laat ik me overhalen in het wit met goud jaar om mee te gaan !? Ik ben een zilver mens , no gold for me !
Dus ik moet in koninklijk wit met goud ! En ik heb al wat outfitjes uitgezocht, en moet ik nu wel echt op dieet anders lijk ik een rolmops in die dingen !
En dus ga ik in wit en goud naarrrrrrrrrrr de …………. TOPPERS ! Waaaaaaahhhhhhhhh ja lach maar ik kan het zelf niet geloven !
A. Hou ik niet van enorme mensenmassa’s !
B. Niet van de liedjes die die Toppers zingen
C. Ook niet van de Toppers (wel van relnichten maar ze moeten niet zingen !)
D. Hou ik absoluut niet van GOUD
E. En vond/vind ik het meeste publiek wat daar komt meestal beetje zo zo zeg maar (zonder iemand te beledigen hoor )
Maar nu ga ik dus naar de Toppers ! gelukkig zit Jeroen van de Boom erbij dat verzacht het enigszins.
Het kiezen is nu van de outfit (zie foto) , of een combi van de twee .

17 thoughts on “Ja echt !

 1. hahahahah oh ben erg benieuwd hoe je eruit zal gaan zien en hoe je t zal vinden daar.. daar krijgen ze mij dus echt niet voor hoor…maar ach wie weet heb je een keigezellige avond! toch leuk samen met vriendinnen!

  Like

 2. Oh.. nee.. hebben ze je over gehaald!! voor geen goud hahaha..Maar gezellig zal het vast worden met die 'meiden', vast en zeker.Je zou het achteraf misschien voor geen goud gemist willen hebben:))Succes met de voorbereidingen..!

  Like

 3. Ach nee toch…jij ook al. Heb al die tijd gedacht dat jij klasse had hahaha. De dames hebben zeker flink de duimschroeven aangedraaid (ik ken ze). Ach kun je je trouwpak misschien vast inlopen 😉

  Like

 4. Je hebt je om laten praten?? Ben heel benieuwd…ergens eind mei zullen we het horen..toch?!Groeten en shopze :)) (Ik zou zeggen jurk 1)Corine(THUIS)

  Like

 5. Hahahah, het wordt vast heel gezellig en zo niet, dan levert het zeker weten een goed blogje op! :-)Ik heb nou weer niets met Jeroen, dus die mag je hebben! Wanneer is de Topavond?

  Like

 6. Ik zou voor de pauze het eerste pakje aan trekken en na de pauze het tweede pakje.En echt ik ben ook dol op wit met goud ;)vooral die gouden legging die ik in Laren op de markt zag hangen, zooooo leuk.En ik heb ook geen maatje graat dus we gaan het niet over ons figuur hebben, moet van jou nog wel in gouden bh.XXX

  Like

 7. Haha… Tja… Het heeft bij mij ook jaaaaren geduurd voordat ze mij over de streep konden trekken, maar vorig jaar ben ik dus voor de eerste keer TOCH maar eens gaan kijken (en ja: gehuld in het wit en zilver -zoals de helft van de stad rondloopt tijdens die concerten, dus je valt niet op-) en ik was blij verrast… Dus ik ga dit jaar WEERRR!Gewoon de knop om en verstand op 0, dan is het een geweldig feest!!!Have fun, liefs Judith

  Like

 8. Ghehehe, ik denk dat je een geweldige avond gaat hebben! Ben er nooit geweest, maar juist als je niet helemaal spontaan gaat, zijn de dingen vaak leuker dan je veracht! Veul plezier!

  Like

 9. Enne….welkom bij de TWIETERS Floor….;)Klein ps-je voor geïnteresseerden, er is nog een kaartje over…(mag toch wel hè Floor, zo niet: delete)

  Like

 10. Oh…ik wil ook!! Ben vorig jaar geweest, met dezelfde bezwaren als jij nu..maar het was geweldig!! Gewoon aan overgeven..één groot feest!! Wie gaan er nog meer? Als ik kaartje weet te scoren..mag ik dan ook mee??? *zich onbeschaamd aanbiedt*

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s