Gouden bergen


Vandaag gaan er vier weg en morgen drie en dan zijn we een week kinderloos.

Dan hebben we nog altijd drie honden en dus niks uitslapen want de hondenkroost moet worden uitgelaten in de ochtend !
Gisteravond een gesprek met de boys gehad over de camping en over inzet en over je gedragen en meehelpen en je zus niet twee weken afzeiken!
Nou dat was allemaal geen probleem de boys willen zo graag op vakantie ze beloven ons gouden bergen !
Maar ik weet de gesprekken nog toen iedereen een hond wilde , hoe ongelooflijk enthousiast ze toen waren en hoe ongelooflijk veel ze die honden gingen uitlaten en NEE HOOR dat zou nooit een discussie punt worden !
DUH !!!!!!!!!!!!!
Dus dat zei ik even dat ik dat me nog kon herinneren en… dat als ze hier niet in staat zijn om lege pakken koekjes weg te gooien (laten ze gewoon in kast liggen) of het plastic wat om de flessen appelsap zat (gewoon op de grond laten liggen joh in het berghok) of hun vuile was (achter gordijnen of onder bedden) of hun schoenen/jassen/tassen op te ruimen , hoe ze dan denken dat dat op die camping ineens allemaal wel lukt ?
En Bink gaat mee , Bettie en Bob die blijven in het pension die kunnen namelijk samen in een hokje daar en rennen samen door de wei maar Bink die kan niet met anderen honden en die is nogal bang aangelegd en ik wil die hond niet getraumatiseerd zien bij terugkomst, dus die gaat met ons mee.
Nu zou het nog beter zijn als Bob en Bettie ergens in een gezin zouden kunnen blijven dus als iemand denkt , nou ze mogen wel hier dan zou dat ideaal zijn natuurlijk .
Dus als als als we gaan kamperen dan heb ik in ieder geval boys die ongelooflijk zoet en lief gaan zijn op de vakantie en overal gaan helpen waar ze maar kunnen ! 😉
En verder ben ik echt toe aan een week vakantie !

16 thoughts on “Gouden bergen

 1. heerlijk een week zonder kinders…dat lijkt me pas echt vakantieIk heb al bijna een week erop zitten. Sinds vandaag heeft iedereen vrij.Maar met de stucadingesmeneer kunnen ze niet echt veel.En….heel nuttig, de kelder is nu opgeruimd! Wat een ruimte.Geniet van je aanstaande kinderloze week.tss…wat heb ik toch heerlijk nutteloos gereageerd. De verbouwing slaat toe denk ik..

  Like

 2. Is het niet een veel beter om Bettie en Bob, in hun veilige omgeving te laten en dat er iemand de deur voor die slak kan open doen?Ja het is maar een ideetje hoor! hahaahahahahah

  Like

 3. Tramadol…..of zoals ze door Lynda zijn gedoopt: "Dollekes"….een mega-dosis en de wereld is zoooooo mooi!!! Lig me al een dag te bescheuren op Twitter….en ik mag er nog 2 vandaag! Jippie!!!! Enne…laat je het weten wanneer je die camping vindt?

  Like

 4. Oh ja, ik heb een moord over voor een week vakantie… echt waar. Ik loop op m'n tandvlees.Die jongens van jou, let maar op, die gaan daar op de camping, net als vorig jaar iedereen versteld doen staan!

  Like

 5. Gôh, ik ben dus niet de enige met verrassingen in mijn voorraadkast… hahaha.Lekker een weekje saampjes en de honden. Het is inmiddels definitief gelukt om een mooie vakantie te boeken? Dat is wel lekker, kan je gaan uitkijken naar de zon!! Want die is hier momenteel vèr te zoeken!Groetjes, Collie

  Like

 6. Lekker, een week kinderloos, ondanks alles wat nog wel moet, is het toch een stuk rustiger!Ik dacht nog aan je gisteren, heb je nou al kaartjes voor nieuwste show van Veldhuis en Kemper (dan maar niet gelukkig)?

  Like

 7. Wat een genot dat het gelukt is iets naar je zin te boeken. Het is goed om niet alleen de honden afgericht mee te nemen, maar ook de pubers: helaas kan ik Bettie en Bob niet onder m'n hoede nemen nu Dnezel er is…

  Like

 8. Nou dás dan in the pocket met die boys van jou (:-$) En volgende week vakantie! Jeuj, ikkeook, eindelijk eventjes zonder kids en met mijn kont in het witte zand en coctail in de hand. Ha, wordt er helemaal poëtisch van!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s