Pfff


1 ding komt nooit alleen zegt men.

Dat klopt weer aardig deze week.<!–div>

Zo moet ik een APK keuring, een beurt aan de auto en hield de airco er mee op.<!–div>

En ik heb stress over iets anders wat al 2 jaar duurt maar gisteren een brief over in de bus viel.<!–div>

En er komt een feestje aan van jongste maar daar heb ik eigenlijk alles al voor geregeld, de traktaties, de uitnodigingen die Heidi (wie kent haar niet) gaat maken en het zwembad met begeleiding want ikke hier ga no way met 12 krijsende kinderen in een bad zitten in bikini in mijn dikke ass.<!–div>

En dan moeten we een vakantie boeken en ik zoek me het apelazerus maar vind niks !<!–div>

Ja een camping met luxe tenten maar niet zo luxe dat er eigen sanitair bij zit en ja dan hoeft het voor mij al niet , ik krijg dan meteen visioenen van schaamhaar in douches en andere viezigheden en toiletten waar ik de buurman zijn grote boodschap hoor doen (plons) en ik met kramp in de benen boven de pot hang en na 2 weken hier naar het ziekenhuis kan omdat de inhoud van mijn darmen versteend is .

<!–div>

<!–div>

–>

Zo moet ik een APK keuring, een beurt aan de auto en hield de airco er mee op.!
En ik heb stress over iets anders wat al 2 jaar duurt maar gisteren een brief over in de bus viel.
En er komt een feestje aan van jongste maar daar heb ik eigenlijk alles al voor geregeld, de traktaties, de uitnodigingen die Heidi (wie kent haar niet) gaat maken en het zwembad met begeleiding want ikke hier ga no way met 12 krijsende kinderen in een bad zitten in bikini in mijn dikke ass.
En dan moeten we een vakantie boeken en ik zoek me het apelazerus maar vind niks !
Ja een camping met luxe tenten maar niet zo luxe dat er eigen sanitair bij zit en ja dan hoeft het voor mij al niet , ik krijg dan meteen visioenen van schaamhaar in douches en andere viezigheden en toiletten waar ik de buurman zijn grote boodschap hoor doen (plons) en ik met kramp in de benen boven de pot hang en na 2 weken hier naar het ziekenhuis kan omdat de inhoud van mijn darmen versteend is .
Dus mensen alle tips van vakantiehuizen, tenten, campings met eigen sanitair etc zijn welkom, liefst in de buurt van La Rochelle Frankrijk !
En H huizen van over de 8000 euro zijn idd mooi en idd je hebt dan ook wat maar ik vind het belachelijk veel geld en niet te betalen dus graag iets betaalbaars !

Jongste hier in huis die had ook nog een leuke waar ik kostelijk om gelachen heb : Ze had na lang aandringen van het betreffende jongetje (hij is er weken-maanden mee bezig geweest) dan eindelijk verkering met hem genomen. Dat verhaal heeft precies een week geduurd want na een week stonden ze op het schoolplein en vertelde de Don Juan vol trots dat hij maar liefst TWEE vriendinnen had ! Waarop jongste zei: NU NIET MEER !
Klaar was de verkering , verder zijn er ook geen woorden aan vuil gemaakt. Wij moesten hartelijk lachen hier thuis toen andere dochter het voorval vertelde . Die komt er wel.

En omdat niets alleen komt moet er ook nog kleren en schoenen geshopt worden voor de kids want die hebben niks en het is gewoon in 1 klap onverwachts zomer ineens zomaar !