Dinsdag

Tis alweer dinsdag !
Maandag is voorbij gevlogen !
Afspraak 9 uur, afspraak 13 uur .
Half vier : 10-minuten gesprek van middelste
Half acht : 10-minuten gesprek van oudste.
Half vier arriveer ik op school , ga braaf op het stoeltje zitten in de hal naast de deur van het lokaal waar ik moet zijn.
Ik wacht, ik wacht, ik wacht , niemand !
Uiteindelijk andere ouders die arriveren die na mij moesten !
En zo wachten we en wachten we !
Tot er een leerling voorbij komt en zegt Hij is er niet hij is naar een begrafenis !
WAT?
De leraar heeft een begrafenis en vergeet even 20 stel ouders dat even mee te delen? Niet even een mailtje niks !
En meneer wist toch echt niet diezelfde ochtend pas dat ie een begrafenis had lijkt me !
Alsof ik niks anders te doen heb dan daar mijn tijd te doden !
Ik had dik anderhalf uur kunnen werken !
Pfffff
Half 8: 10-min gesprek van oudste, oudste ging mee.
Leraren denken dat ALS ie over gaat hij volgend jaar het moeilijk krijgt omdat ie dit jaar op zijn tenen loopt.
Op zijn tenen loopt?
Ik denk dat we hier even een misverstand uit de weg moeten halen .
Meneer loopt niet op zijn tenen , meneer heeft niets gedaan, das effe wat anders !
Mijn zoon heeft tot 1 maart niets gedaan op school, had 9 onvoldoendes ! en niet een 5.4 nee een 3.8 of 4.5 meer van dat soort onvoldoendes.
Nu heeft ie er 4 dat heeft ie dus in anderhalve maand gepresteerd, van 9 naar 4 onvoldoendes en in die anderhalve maand liep ie ook niet op zijn tenen , in die anderhalve maand heeft ie hoogstens 1 uur af en toe eens aan zijn huiswerk gespendeerd, dus dat is niet op je tenen lopen!
Enfin zoonlief beloofde deze laatste weken de schouders er onder te zetten , zijn onvoldoendes proberen weg te werken en dan volgend jaar vanaf het BEGIN iets te doen en niet alleen de laatste maanden want mama hier kan dat niet aan hoor die stress !
Maar eerst moet ie over gaan en dat is nu nog niet zeker , dus nog paar weken stress !!!
Ik ga bidden , ja ik, niet gelovige of zoekende ga bidden, als de gelovigen onder ons nou even meebidden voor een goed rapport !
PDH !
Oh en wat is het lekker weer he mensen ? HEERLIJK gewoon , genieten !

11 thoughts on “Dinsdag

 1. Voor een gebedje ben je bij mij op het verkeerde adres, maar duimen of een kaarsje opsteken….tuurlijk doe ik.Ik vind die foto ook zo leuk, simpel en stijlvol idee voor op de tuintafel. Ik ga hem gebruiken.

  Like

 2. ben benieuwd of die leraar achteraf nog wat laat horen. beetje vreemd zeg dat niemand jullie op de hoogte stelde.hahaah nou enige verdieping in hoe een kind werkelijk zit er dus ook al niet in bij de leraren.Dat ze al denken dat je zoon op zijn tenen loopt. van een klassenleraar verwacht ik toch wat meer.maar goed we gaan toch duimen! Dan kan jij tenminste weer goed slapen

  Like

 3. Ik duim mee! Tss Pubers! Hij kan het wel zo te lezen! Pssst Vraagje…. Volgens jouw blogrol ben ik op vakantie, althans zo lijkt het, want daar staat dat mijn laatste logje van twee weken geleden is. Wellicht een probleempje met punt.nl dat het niet automatisch ververst wordt?Groeten, Francis

  Like

 4. ja herkenbaar! dat die docenten zo bezorgd zijn om je "zwoegende kind"terwijl je thuis alsmaar roept "moet jij niet eens wat doen??!!". Ik heb ook wel ns gevraagd of we het wel over hetzelfde kind hadden 🙂

  Like

 5. hier ook zo'n gevalletje van ik doe-lekker-niet-veel-maar-nu-moet-ff-alles-weer-wegwerken madam. Ook van 7 onvoldoendes naar 3 gezakt. Vorig jaar heeft ze dat ook zo gepresteerd om alle onvoldoendes op het laatste rapport weg te werken. De oudste heeft op het beroepsonderwijs nu punten op zn rapport die hij op het middelbaar amper haalde voor proefwerken of so's. Er is hoop :))Ik ga zowel voor jouw oudste als mijn jongste duimen :)))liefs Brigitte

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s