WeekendGisteren begon niet zo leuk ons weekend, fikse ruzie met puber eerst , zwijgzaam naar de trein gebracht, niet meer gebeld ook dus ik neem maar aan dat ze veilig zijn aangekomen bij pa .

Vanochtend hondencursus en dat was weer lachen.
Bink is echt een scheet van een hond maar hij houdt niet van grote zwarte honden , dus dat de hond op de baas lijkt klopt niet want ik hou wel van groot en zwart ! hahaaha
En vanochtend was er weer eentje die hem uitdaagde en daar houdt ie niet van en dus was ie boos en dat boos bleef ie wel 10 minuten, elke keer dat ie ernaar keek begon ie te grommen.
Erna liep man op en neer met hond en moest ie zitten , dat deed ie braaf maar : 1 sec ! en dat was niet de bedoeling, de bedoeling was dat ie bleef zitten! Manlief had het zweet op de kop !
Ik niet ik zat zen op een stoeltje te lezen in de nieuwe Sante over bio-identieke hormonen !
Na de cursus bloemen gehaald (Sandra je bloemen hebben tot gisteren gestaan: 2 weken ! goede kwaliteit !) en toen naar huis .
Vakanties zoeken op het net !
Dochterlief (jongste) zei gisteren mama ik wil wel naar een camping maar wel met zwembad want ik ga echt niet in die vieze zee zwemmen ! (Van wie zou ze dat nou hebben? G zei meteen echt een dochter van jou die meid) En ik begrijp dat, want die was ik in de vorige blog nog vergeten: ik ben ook bang voor : vissen ! Brrr doodeng vind ik ze , ja ook heel kleine vissen !
Ik pakte de goudvis vroeger geeneens met mijn handen uit de kom , met een netje en dan gilde ik het uit ! Ik vond het doodeng dat kleine spartelende ding !
Ik heb dan wel weer met dolfijnen gezwommen die vind ik helemaal niet eng die zijn prachtig !
Maar alle andere vissoorten vind ik creapy ! En ik ben zelf nog wel een vis qua sterrenbeeld !
Onbegrijpelijk .

Zo en nu ga ik verder zoeken naar iets met schoon sanitair en geen tante Sjaan interieur !
Enne Lyn als ik feestje geef wil ik bovenstaande cupcakes dus goed oefenen !!!

13 thoughts on “Weekend

 1. Kreeg spontaan de kriebels toen ik onderwater oog in oog zwom met een sardientje. Mèn moet er niks van hebben. Wat ook bijzonder is, vond ik, is zwemmen met zeeleeuwen. Overigens zien de cupcakes er erg lekker uit!Groeten, Francis

  Like

 2. Ik ga ook de Noordzee niet in hoor, vind ik echt ranzig. En de vis die G zelf vangt eet ik ook niet, heel raar ja want ik eet het wel uit de winkel…Heerlijk dat de hondencursus zo relaxed verloopt voor jou… ;-}

  Like

 3. Het is meuk he Floor meuk van tante Sjaan. Ik bescheur me steeds als ik het lees. Wel goed van je dat je naar de camping gaat. Is denk ik het enige wat nog te betalen is. Alles is godschuwelijk duur. Vind het wel erg voor je. Maar hebben ze geen tent met vast toilet.Weet je hoe ik vroeger op de camping naar toilet ging mijn ogen stijf dicht en walkman in mijn oren kei hard aan. Net als mijn buik want ik kon de eerste week niet en lief kwam dan van plee af en zei alleen maar 'als een reiger"….. vreselijk vind ik wc's op de camping vooral als je het hoort Mens hou op … errug

  Like

 4. Met de zee en vissen heb ik geen problemen.Alleen met mijn pre-puberende zoontje van bijna 10,hij zit vandaag in zijn kamer voor straf….was zo vreselijk brutaal vanmorgen en dan ook nog in de bokshouding voor mij staan.Ik heb respect voor jou met zoveel kids…ik heb er maar 1 en om de twee weken nog 1 erbij van manlief.Fijn weekend en veel plezier met de vakantie voorpret.Maria

  Like

 5. oh bah ik vind de zee ook vies! en hier in een meertje zwemmen al helemaal, heb vorig jaar 1 poging gewaagd maar blehhh. doe hier ook maar een gewoon zwembad. en visjes koop ik liever bij de visboer.Gebakken!

  Like

 6. Nou de zee vind ik ook smerijg en die vieze visjes, brrr. Maar snorkelen is wel weer eindeloos, hahahTja, vind maar eens iets leuks, schoons en dan nog betaalbaar ook. Kijk eens bij Canvas holidays. Die kant en klaar caravans / huisjes. Alleen je spullen meenemen en de rest zit er al in .. in heel europa !Groetjes Eliseps, die zijn er van meer bedrijven trouwens hoor, niet alleen van Canvas Holidays .. maar daar zijn wij ooit mee geweest …

  Like

 7. de zee IS vies. vissen ook. dolfijnen lijken me dan ook weer geweldig =)hoop dat je wat kan vinden #vakantie en dat het dan ook nog eens de vakantie van je leven wordt, heb je wel verdiend!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s