Dumme meid

Hallo
Hier een oproep , zielige arme familie met 7 kinderen en 3 honden zoekt mooi ingericht vakantiehuis in het Zuiden van Frankrijk ergens zodat de zeven bloedjes van kinderen lekker op vakantie kunnen met pa en ma .
Graag een huis met zwembad, Piet Boon interieur en geen buren !
En dan is er een online photoshop cursus ergens ? Zodat ik kan ZIEN hoe het moet.
Ik snap altijd alles meteen als ik het ZIE
Ik heb het dummies boek maar dat snap ik niet , ik ben nog dummer dan een dummie , tis toch triest zeg,deze meid verdient een leuke vakantie !
Ik keek trouwens omroep Max gisteren, ja echt proest , omroep Max pfff moet niet gekker worden, enfin ik keek het programma droomhuis gezocht! En het was een stel die zochten een huis in Italie .
En voor 120.000 euro hebben die een huis van 250m2 ongeveer op een groot terrein van een 4000m2 met allemaal olijfbomen en uitzicht over zee !
Kijk daar snap ik nou geen zak van , ik vind dat soort dingen nou nooit , ik kijk nl wel eens of er leuke koopjes zijn ergens in Fr maar het zijn meestal krotten .
Niet dat ik 120.000 euro heb liggen maar gewoon het idee , ik vind het niet .
Ik denk dan waarom niet een huis met nog een stel kopen zodat je samen een huis hebt en er om beurten lekker op vakantie kunt ? Lijkt mij een topidee !
Die baby is het geen toppertje ? Ik word er zo vrolijk van van dat mannetje !
Geweldig hoe baby’s compleet in een deuk kunnen liggen ….
Schreef ik me toch zomaar 2 blogjes vandaag !!! nou ja zeg ….

14 thoughts on “Dumme meid

 1. die huizen liggen in de middle of fick fuckin nergens. Geloof mij nou… een huisje in Italie op een beetje leuke bewoonde plek kost wel wat meer. queen of photoshop hier…. wat moet je weten dan? en daarbij het stikt van de tutorials op internet. Kun je alles opzoeken. Gewoon intoetsen photoshop ……. dit… en dat… tutorial en ze gooien je er mee om je oren. Jealine

  Like

 2. Die baby is super hè..zag 'm bij de Tvshow en moest toen ook al zo lachen….Fijn als dat nog zo gemakkelijk gaat!Die zoon van jou…."weet je wel hoe dat moet, dat inetnetbankieren"..hahaha!!!

  Like

 3. Een gelezen, en met een schaterlach begin ik aan de tweede.En wat zei je zoon, mijn moeder is niet alleen slim maar ook nog goed bezig…)

  Like

 4. Alsof ik niets te doen heb…En helaas heb ik ook geen ton of 2 ergens liggen, anders deed ik het meteen; een huisje in een warm land wat met de auto bereikbaar is…

  Like

 5. jij schreef er twee, ik las er twee. (das dan ook t enige voordeel van zo'n migrainedag,…ik hang thuis thuis en thuis en lees weer ns bij). Ben jij trouwens nu helemaal van je migraine af? ben ik zo benieuwd naar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s