Wanhopig


Ik ben heel de zondag aan het zoeken geweest op internet.
Ik heb vierkante ogen !

Waar ik naar zoek ?
Nou een weekje weg in het hoogseizoen Augustus met de kids en dan liefst in eigen land anders moet er lang gereden worden en das voor een week niet echt handig , dan zijn we met 9 !
En dan een gite of huisje in Fr voor g en mij in Juli .
Mama houdt niet van k(r)amperen , mama wordt schijtchagrijnig van kamperen.
Ik heb op zijn MINST een eigen wc en douche nodig en een goed bed.
En dan zou het heel heel fijn zijn als het ook nog een beetje mooi is , EN erg schoon en dat kinderen er zich ook kunnen vermaken. Ik kan gewoon niet een week in een tante Sjaan interieur wonen met bloemvaasjes met plastic bloemen , eikenhouten meubels met velour donkergroene bekleding en oranje kleedjes met zonnebloemen. Ik kan het niet want ik word er depri van , serieus, ik overdrijf niet, alleen van de foto’s wordt ik al depri namelijk. Ik waan me dan in de jaren 60-70 .
Maar of je kan er niet met 9 in, of het is gewoon een dikke 1500 euro per week of meer, of het is te lelijk voor woorden, of honden mogen niet mee, of ……..er is steeds een of.
Pff is er niemand onder de lezers hier met een leuk huis op Ameland of zo ?
Of een mooie villa in Fr?
Ik maak het heel goed schoon ! Wil het graag gratis en voor niets restylen .
En dan voor ons tweetjes vind ik dus ook gewoon niets geschikts , ik wil niet naar hetzelfde als vorig jaar en ik wil niet naar iets wat me 1500 euro per week kost dat geld duw ik liever ergens anders in want ik wil graag 2 weken weg met zijn tweetjes en de hond moet mee .
En het moet natuurlijk mooi zijn en relaxed en geen toeristen en rust en gestyled en in Fr en ….
IK ben kapot van het zoeken en depri en vandaag kijk ik niet , vandaag richt ik me op andere dingen ! zo .
Vandaag hebben we een interview voor de Esta , over samengestelde gezinnen ! Wij (g en ik) worden geïnterviewd en de twee oudsten kinderen , eentje van g en eentje van mij.
En ik geloof nooit echt nooit dat daar iets zinnigs uit komt uit die twee , nee echt niet.
Die pubers komen niet verder dan Uhhhh weet niet , of halen schouders op, of chill………
Dus dat wordt leuk ahahaha , help !!!
En nu ga ik fotograferen, dat wilde ik gisteren al doen maar toen zat ik mezelf dus gek te maken met een vakantie huisje .
Oh HELP IK WIL OP VAKANTIE !!! please help me !!!

12 thoughts on “Wanhopig

  1. Pffff schrok me de tering van de titel van je log muts.Ik weet niet of je iets betaalbaars kunt vinden met jouw ideeën van stijl.Wie weet kun je met iemand aan huizenruil doen, heb je meteen hondenoppas.

    Like

  2. Ik hoop dat je nog iets leuks kan vinden want je bent ook wel een beetje laat met zoeken. Het achterlijke is dat je er tegenwoordig al in november bij moet zijn om iets normaals en betaalbaars te vinden als je met een gezin weg wilt. Succes, ik denk niet dat je in onze stacaravan wilt, dus dan kan ik helaas niets voor je doen…

    Like

  3. Gelukkig, ik ben dus niet de enige die depri wordt van tafelzeil met bruin en oranje bloemetjes of "fantasieprint" en plastic bloemen… Iedereen zegt dat ik naar buiten moet kijken en naar de omgeving… Doe ik óók hoor, maar als ik naar binnen stap of naar bed of sta te koken wil ik wel dat dat ook te pruimen is…Ik ben ook nog op zoek naar vakantiestek zonder dat ik 3 kids in een "kast" moet proppen in bedjes van 50cm breed en 1,75 lang. En ik vertik het in een tent, ook al staat dat ding kant en klaar op. Dat heb ik een aantal jaren gedaan "voor de kids" en ik ben daar klaar mee… ik ben ONGESCHIKT voor kamperen… zó ik heb zegt!Succes met je interview!Groetjes, Collie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s