YEAH LOVE THE SUNOhhhh ik geniet , ik geniet van het weer !!!!!!!!!

Het is absoluut heerlijk verroekeluk weer !
Ik heb gisteren hele dag gewerkt , en vandaag geniet ik van de zon !
Nou ja we zijn ook nog naar de hondencursus geweest maar daar zit ik dus in de zon en g doet het werk , ja de hond kan niet naar 2 mensen tegelijkertijd luisteren ! Dus je moet kiezen , en g is de baas he dus ja… helaas voor hem moet de baas het doen ! En onze Bink echt hij doet het zo goed die schat ! Hij wordt ook steeds socialer , alleen grote zwarte honden daar houdt ie niet zo van.
Oh enne maandag is ZIJ jarig , dat u het weet , ik heb het nu gezegd dus geen excuus meer om net te doen of je het niet wist ;), ze zit in haar groene fase trouwens.
Enne alle kids zijn in the house ! En dat is druk ! En dat is megadruk en rommel everywhere.
En meer heb ik niet te melden.

10 thoughts on “YEAH LOVE THE SUN

  1. Heerlijk hè die zon. Ik geniet ook. En ondertussen raak nog vóór de verbouwing begonnen is al volledig gestrest. Maar ach…das maar bijzaak…Hoofdzaak: de sun schijnt.En ik duim voor G dat hij mag blijven. Bij ons komt meer ruimte dus hopelijk mag ik blijven. Ik zou er zelfs voor in groep 1 willen staan.Geniet van je zondagavond!Gr. oet Remunj!Christina

    Like

  2. De laatste tijd niet zo veel tijd gehad om te reageren, maar wel gelezen hoor! Wat waardeloos dat er bij de school van G. bezuinigingen gepland staan die wel eens niet zo positief voor hem uit zouden kunnen pakken. Zeker de onduidelijkheid in de periode dat je nog niet precies weet van het hoe en wat lijkt me slopend. Kun je me misschien het adres van haar voor 5 uur influisteren, kan ik nog een kaartje naar haar sturen? Blijft uiteraard een hekel punt, een adres geven, lastig eigenlijk ook best wel.

    Like

  3. Laten we maar idd genieten van alles en iedereen zelfs van die zeikerds van kinderen.WE ZIJN ER NOG.Lekker even schoenen kopen met je kinderen en dan voor je raap geschoten worden had ook kunnen gebeuren toch. Gatver ben er kapot van.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s