Slippertjesdag !

Het is maandagavond en ik heb de dag overleefd !

Nu de avond nog .
Het weekend was zalig , heerlijk relaxed !
We hebben genoten en ik had echt niet naar Barcelona gekund hoor , echt niet .
Dat was echt te veel geweest , we hebben onwijs veel geslapen, dat hadden we dus nodig .
Sandra heeft zich gemeld ! ja ja maar ik ga hier natuurlijk niet haar hele identiteit blootgeven maar laten we zeggen dat ze graag mijn blog leest en dat ze in hetzelfde dorp als mij woont en we elkaar wel eens tegenkomen bij onze favoriete slager van de Beek hahaa, die van de worsten !
De lekkerste worsten van Harderwijk en dan heb ik het over grillworst, rookworst, gegrilde stengels, oh en laat ik de filet americain niet vergeten die is verrukkeluk !
Vandaag weer lekker gewerkt zonder mega koorts of druipneus het was heerlijk gewoon.
En nu relaxen vanavond : “Greys” kijken en “Verborgen Gebreken” !
Verder hebben we niet erg leuk nieuws gehad vandaag en dat heeft te maken met bezuinigingen in het onderwijs en g zijn baan ……….
En ik moet het kwijt : IK LOOP AL SINDS ZATERDAG OP SLIPPERS !!! Weg rokjesdag , welkom slippertjes dag !!!!! Ik hou van mijn slippers net als van mijn uggs maar ik ben altijd heel heel blij als de slippers weer uit de kast kunnen en ik weer heerlijk op mijn slippers door het leven kan !

21 thoughts on “Slippertjesdag !

 1. Nu dan maar weer laarsen aan! Maar hou de slippers maar bij de hand, het mooie weer komt er vast weer aan! Succes met de perrikelen rond de baan van G. ik hoop dat alles meevalt voor jullie!!

  Like

 2. Fijn dat je weer helemaal opgeknapt bent en,ik hoop dat de bezuinigingen mee zullen vallen en G zijn baan en,slippertjes,….hier nog niet,hoor,gisteren en vandaag is het uggs dag,xxx.

  Like

 3. Wat een mooie bos bloemen zag ik op je blog. Wat lief van S.!Fijn dat het weekend relaxt was, blijft balen van Barcelona en Adele, super om te lezen dat je daar niet te lang over sipt. U is super!Vandaag beetje te koud voor slippers misschien, maar het wordt weer mooier weer de komende tijd. Dus ut komt goed!!! :-)Succes/sterkte met nieuws rondom baan van G!!

  Like

 4. Goh..G????Slippertjes en blote voeten…maar tot nu toe alleen zaterdag hoor.Kwam vanavond terug van de beurs…en ik was koud, het huis was koud en het eten was koud. Gevolg…bontlaarsjes en vest aan, en warm eten…gehaald…haha…lekker makkelijk. maar mama had geen zin meer…Rustig aan verder, nog even aansterken hè meis…Knuf, Margot..(PS…manlief vond de kaartjes ook heel erg lief, de wijn houden we rekening mee, maar kan nog even duren…we houden je op de hoogte…)

  Like

 5. Ja hier ook hoor, de slippersvoor de dag gehaald en dat ik dol ben op slippertjesdagen dat wist je al YEAH ;)Ik schrik wel van je bericht over G z'n werk 😦

  Like

 6. ik mis mijn slippers : ( ik liep altijd het halve jaar op slippers, had zelfs de bijnaam slipperbabe hahaha maar toen. moest ik naar de fysio en kreeg ik zooltjes en nu moet ik op birkenstocks. minstens.en ik MIS mijn slippers!!!!#pruillip #neheusegeniet ook namens mij op je slippers!

  Like

 7. Heerlijke slippertjes toch he. Nee ik nog niet ik sta de hele dag op steiger de boot te verven. Blauw wel te verstaan. en dat krijg je heel moeilijk van je handen af . Laat staan van je voeten. Dus ff nog niet. Wat een kl)*(&&^%^&^&^bericht voor G. Ben je lekker mee. Nou sterkte maar he. Liefs Leni

  Like

 8. Nee toch, G zijn baan op de tocht? Ik hoop heel erg van niet, want je moet er niet aan denken…En als JIJ zelfs op teenslippers loopt, terwijl je het eeuwig en altijd koud hebt, dan trek ik ze morgen ook uit de kast! Ben dol op teenslippers!

  Like

 9. Ik heb mijn slippers ook al aan gehad, maar wel thuis. Want verder vind ik het nog een beetje te koud.Hoop dat die bezuinigingen meevallen met G zijn baan.

  Like

 10. drie dagen al op slippers?? ge bent toh ok unne rare…….gisteren was toch echt laarzendag hoor ;)!gelukkig voel je je beter, daar kun je wat mee…..en G zn baan….hebben we het over gehad…stom HEEEEEEEL stom!!!! HOOR!X

  Like

 11. Bij mij duurt dat altijs iets langer. Nee, niet voordat ik mijn uggs uitdoe, want die heb ik dus niet. Maar voor dat ik mijn slippers aan doe. Ik heb altijd last van koude voeten…….Rotbericht van g zeg! Getverdegetver.En fijn om te lezen dat jullie een relaxed weekend hebben gehad (tot zondagavond) en je lekker bijgeslapen bent. En Barcelona? Wat in het vat zit…..Fijne avond.Xxx

  Like

 12. Nou echt heerlijk, zo lekker met je tenen wiebelen .. en het kan idd weer.Wat vervelend, bezuinigingen en G's baan .. hopen dat het allemaal mee gaat vallen.groetjes Elise

  Like

 13. Wat? Raakt G z'n baan nu kwijt dan? Tjee dat zou ook een ramp zijn! Fijn dat je weer opknapt en weer lekker produktief kon zijn meid! En die slippertjes zijn pas echt leuk als je er mee in de zon kan zitten hè? 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s