Flabbergasted !!!!!!!!!


Jeetje wil Sandra zich even melden hier !


Ik kreeg deze giga bos bloemen bezorgd van Sandra alleen ik weet niet welke Sandra ….
Ik wist niet wat ik zag, zo groot, zo mooi vooral , hij is prachtig gewoon !
En zomaar voor niets , ik stond dus echt met de tranen in de ogen , perplex , G nog meer die vroeg meteen Sandra is toch wel Sandra he ?
Nou schat dat denk ik wel er is echt geen man die ik ken die me een bos bloemen gaat sturen…hij roept al de hele dag wie dan Sandra is …..
Ja dat wil ik ook weten dus.

Ohhh en helemaal in mijn kleuren en zo mooi en nou ja ik raak er gewoon niet over uitgepraat !

SANDRA BEDANKT !!!!!!!!!!!!!
Laat even reactie achter please……..25 thoughts on “Flabbergasted !!!!!!!!!

 1. Oooooooh wat errug! Sandra zwijgt. Daar zou je mij dus helemaal gek mee krijgen. Maar het moet gezegd, die bos is geweldig. Dat wordt dus weer eens Sherlock Holmes spelen, een IP adresje te vinden misschien 😉 Geniet ervan meid!

  Like

 2. Mijn hemel, dat is geen lullig bosje. Maar wel mysterieus, allemaal zeg! Ik hoop inderdaad voor G dat het geen SanDER is…! Want in dat geval is het wel hartstochtelijke liefde! 😉

  Like

 3. Wat een verrassende bos. Oh, en je hebt echt geen idee wie Sandra is. Moet wel lachen om de opmerking van Jet, ik zie je al staan met "Het spijt me"..Geniet er lekker van.

  Like

 4. Tjee, die Sandra is wel héél bijzonder dat ze dat zomaar doet! Straks is het van iemand die iets goed wil maken met je… dat er vanavond een tv ploeg op de stoep staat van 'Het spijt me' ofzo..

  Like

 5. Wauw, wat een prachtig bloemen. De kleuren zijn schitterend!!! Ik kan me voorstellen dat je even helemaal flabbergasted bent…. Is wat anders dan een bosje roosjes, hè… hoewel ik dól op rozen ben… dus eh… Maar eh… wie is die Sandra… ben heeeeeeeel nieuwsgierig!!!Groetjes, Collie

  Like

 6. WAAAAAAAAAAAAAAAAUW!!!! Kun je Sandra mijn adres ook even geven???;)!!!!!! geintje…je hebt ze vast en zeker weer verdient!!! Ben nu wel ook heeeeel nieuwsgierig wie die Sandra is!!!SPANNEND!!SAAAAAAAAAAAAAANDRRA!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s