Nu al ?


Ineens is het weer vrijdag !

Je kijkt even niet en het is vrijdag maar dat komt misschien omdat de donderdag mijn meest favoriete dag van de week is .
Dan is mijn hulp hier , is mijn hele huis schoon ’s avonds en is altijd een relaxte avond omdat ik dan meestal iets in de oven schuif of iets haal dus weinig keukentroep en weinig gedoe rond het eten en dan lekker vroeg in de bank.
En ik keek natuurlijk naar mijn verslaving : Secret Story.
En Aafke het feestbeest moest eruit , nou dat vond ik niet zo erg. Erg vind ik dat Joanne die al 3 jaar samenwoont door haar vriend gedumpt is, heel Nederland weet dit , behalve Joanne want die zit in het huis en brabbelt maar over haar vriendje in Nederland, arm kind.
Monique een Limburgse huilebalk die heeft in het huis een relatie gekregen met Maik, en Maik is nu voor de tweede keer spoorloos verdwenen en daar jankt het kind van 30 de hele dag om, ik vind het wel komisch en….. heel chauvinistisch : ik vind haar leuk , tis toch een Limburgse en ik voel me op de een of andere manier wel een beetje verbonden met die huilebalk. De leukste mannen in het huis vind ik Gerard en Karim .
Maar ik zal niet langer zeuren over het programma want jullie kijken niet en denken waar heeft ze het in hemelsnaam over ?
Inmiddels heb ik een garabox gehuurd voor de overtollige huisraad hier, ik ga mijn huis weer leeg maken , langzaamaan in twee jaar tijd is er weer van alles bijgekomen en nu wil ik weer plaats creëren , piano is verkocht, gisteren opgehaald, mooi opgeruimd staat netjes !
Ik hou van een opgeruimd huis (maar dat had ik al eens gezegd geloof ik)
Dus nog een bank eruit , die is ook te koop trouwens een Chesterfield leren bank, en wat zuilen eruit , grote potten eruit en lucht krijgen !
Alle bont dingen eruit want het is zomer en dan wil ik geen bont dat mag in de winter weer terug. Nu luchtige dingen !!
Space we need !!!!!!!!
Berghokken leegmaken en in die garage dumpen zodat ik hier gewoon weer meer plaats heb ook in berghokken .
En ik voel me lichtelijk beter maar fit nog lang niet. G ook nog niet , dus Barca was echt niet mogelijk geweest vandaag.
No regrets dus .
En nu ga ik tassen van kids maken en die gaan lekker naar papa dit weekend met de trein dus ik hoef niet uren in de auto te zitten ! Heerlijk.

13 thoughts on “Nu al ?

 1. goed te lezen dat je aan de beterende hand bent, maar hou het wel nog even rustig meid. Geniet en relax dit weekend zonder de kinders.Lekker Lui op de bank met jou. Lekker filmpje kijken met een grote pot thee erbij en verder niets…..gr. Christina

  Like

 2. Gossssss, zit ik een hele riedel te tyoen, word ik eruit gegooid :(Ja, ook op de roze toer, maar dan wel meer knal hè… ben niet zo'n softie ;)Geniet van je relaxweekend, zal je goeddoen!!Bisous, ChantalP.S. Foto doet me denken aan Merci! Leuk!!

  Like

 3. Lekker opruimen, hup eruit! Jammer van Barcelona, maar dan hou je dat nog heerlijk te goed, Als je me toevallig mist van de week, dan ben ik verassend dichtbij hahah.. lieffsss

  Like

 4. Heerlijk vooruitzicht dus dit weekend! Ik hoop echt dat je de tijd hebt om bij te komen en lekker te tutten want dat zijn van die heerlijke dagjes; als je gewoon aan kan tutten. Fijn weekend meis!

  Like

 5. Zo gaat het hier ook . Drie x zuchten en het is weer weekend. Nou jij lekker met je beentjes omhoog op de bank vanavond. Als hij nog niet verkocht is tenminste , want ja dan maar vroeg naar bedje ook lekker. Fijn weekend.

  Like

 6. Ja, ineens is het vrijdag, dat bemerkte ik vanochtend ook… het vlíegt voorbij. Ik kijk samen met Rem naar Secret Story en we zitten geregeld ijverig commentaar te leveren. Inderdaad was ik perplex dat Joanna gedumpt,want dat is toch letterlijk gebeurt, is door vriendje… en zij heeft het daar nog over haar vriendje. Maar goed, dat zegt meer iets over haar vriendje dan haar. Dat exemplaar is haar niet waard! Eenzijdig dumpen… tsssssssGeniet lekker dit weekend van een heerlijk leeg huis!Groetjes, Collie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s