9 thoughts on “CuteWinFail: Baby on a Mission

  1. Ik lees al heel lang je blog en je hebt nu zo'n grote glimlach op mijn gezicht getoverd met dit ontzettend leuke filmpje dat ik dacht dat laat ik Floor maar eens weten. Je vorige filmpje met die baby was ook al een succes bij mij. Alleen daarom al kom ik met enige regelmaat bij je langs.Fijne zondag,Jeanette

    Like

  2. woehahahahahahaah zelfs PUUBSTER moet erom lachen!!!! (ze kรกn het wel…lachen;))!!!Heb een heerlijk zonnig weekend met je vent lieverd!!! Misschien knap je wat op van een portie zonnestralen???*SMAK*

    Like

  3. Slim kind! Beterschap Floor.En je weet wat 'ze' zeggen: Opgeruimd huis, opgeruimd hoofd.(wie zijn die 'ze' eigenlijk??) ๐Ÿ˜‰

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s