No Adele

Hele middag werken terwijl je koorts hebt is K**
Dan loop je op eieren, dan loopt het zweet over je rug, je hebt koudzweet, ademt moeilijk , het snot loopt uit je neus maar ja je hebt geen keus.
Ik kan mijn baas niet bellen om te zeggen dat ik ziek ben .
Er is hier niemand die die pakketten voor mij gaat maken, ik ben de enige die de weg weet in die opslag en weet waar alles ligt.
Dus ik deed het want uitstellen kan een paar dagen maar meer niet anders is het niet meer bij te werken en klanten wachten op hun spullen .
Maar leuk was anders maar ik heb het gered en ik plofte erna weer de hele avond in de bank .

Barcelona en Adele stonden op het menu voor as vrijdag maar we hebben alles geannuleerd omdat het gewoon niet gaat.
Te ziek gewoon .
Barcelona hebben we naar september doorgeschoven en nu maar hopen dat er dan niemand ziek word .
Je koopt dan goedkope tickets bij Ryanair en dan moet je je tickets verzetten en dan moet je gewoon 170 euro bijbetalen ! Dat vind ik dus echt niet normaal meer , ik was er goed ziek van (leuke woordspeling)
Gelukkig gaat een bloglezeres hier ook naar Barcelona en wilde zij de tickets van ons overnemen.
Enfin dit weekend dus geen Barcelona voor ons maar ja gelukkig hoorde ik dat de temperaturen hier ook boven de 20 graden gaan dus toch zon !

Vanmiddag naar de dr want het gaat maar niet beter dus misschien kan ie er een dikke kuur aan vastknopen aan mijn andere paardenmiddelen die ook niet helpen .

29 thoughts on “No Adele

 1. Vervelend dat je zo ziek bent! Hoop dat de dokter je een paardenmiddel heeft voorgeschreven zodat je heel snel weer beter bent.Jammer dat Barcelona niet door gaat, wel goed zeg dat iemand de tickets heeft kunnen overnemen! Ben zelf ook niet lang geleden in Barca geweest. Zo mooi!Enne wat leuk dat je oudste in Montpellier is geboren. Mooie stad om te hebben gewoond!Liefs Michaja

  Like

 2. jeetje wat balen zeg ! Maar ik weet zeker dat Barcelona leuker is als jij topfit bent 😉 Beterschap, ik hoop dat de dokter een fijn middeltje voor je heeft.

  Like

 3. Zo, jij hebt het inderdaad flink te pakken. Wat ontzettend jammer dat jullie weekend weg niet door kan gaan nu! Heel veel beterschap gewenst!!Liefs,Francis

  Like

 4. he meis wat baaaaalen van barcelona en adele 😥 en doorwerken, hoe stoer ook, is niet altijd handig hè.. neem ook even de rust en de tijd om uit te zieken!hoop dat je je heel snel weer beter voelt!

  Like

 5. Die bus !!! gaaaaaffff!!….ach meissie toch …..van harte beterschap hoor……enne de kaartjes van Adele dan ???? ook door verkocht ??…sneu allemaal hoor…xxx…van mij…

  Like

 6. plassurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr niet naar Barcelona…niet naar Adele……NIET beter!!!!:(……….je zou er van in een DIP schuiven! Maar nniet doen hoor! er MOET een oplossing ijn voor die pakketjes….maak anders voor een evt volgende keer(AFKLOPPEN) een soort van plattegrond van je magazijn….kan G het gewoon van je overnemen…..peanuts! Jij moet rusten, je hebt al je energie nodig, tijd en geduld……welke van de twee kom je tekort?;)Arme jij, heb écht met je te doen!!!!!DIKKE KUS…uhm….luchtkus….;)

  Like

 7. Jammer zeg dat het niet doorgaat, jullie keken er zo naar uit en waren er zo aan toe!Hoop dat je snel opknapt en dat het in september toch ook nog heel leuk wordt!

  Like

 8. Hoi….Tja de één z'n "dood"……WIJ gaan zeker genieten van het weekend…(de kaarten zijn nog niet binnen, heb de postman gemist…moet ze nu ophalen bij het postkantoor…moet morgen nog werken, maar allerallerliefste oppasmam gaat ze voor me ophalen)Beterschap!!!

  Like

 9. Nou zeg, je hebt het flink te pakken! (ook een leuke woordspeling hihi). Dus geen Adele, hoe jammer is dat. Ik weet zeker dat ze jullie zal missen. Beterschap!

  Like

 10. Dat is zeker balen zeg, zo'n uitje hadden jullie net nodig om weer even bij te tanken. Wat zei Oom Dokje? Hij heeft toch niet gezegd dat je je bed in moet hè en dat je, als je ziek bent en zoveel koorts hebt, niets mag doen toch? Dat je vent en je kids jou dan eens moeten gaan verzorgen enzo….nee dát zal ie wel niet gezegd hebben… of wel?

  Like

 11. Verdorie, da's jammer van het tripje naar Barcelona… Het is wel een erg vasthoudend griepje, is de dierenarts een optie? ;P Alle gekheid op een stokje, zorg goed voor jezelf, zo ver alle verplichtingen dat toestaan.

  Like

 12. Balen van Barcelona, maar wel fijn dat iemand de tickets kon ovenemen. Afgelopen weekend heb ik toevallig ook zitten kijken naar het overboeken van tickets bij RyanAir, en omdat ik nog niet online ingecheckt had koste het twee keer 25 euro. Viel mee, maar stond alleen niet in verhouding tot de tickets. 😉 Meer goed, gelukkig hoefde het omboeken uiteindelijk niet.Het weekend ook hier lekker weer ja! Ik hoop dat je dan weer zover opgeknapt bent dat je er volop van kunt genieten!Succes bij de huisartsGr. Sandy

  Like

 13. Hee meis, ben je nog steeds ziek? Mr. Griep heeft je dan wel goed te grazen genomen zeg. Helemaal balen dat het nu juist vlak voor je tripje Barcelona moet zijn. En dan ook nog eens geen Adele?! Hoe overleef je het.Hoe dan ook. Probeer het toch een beetje rustig aan te doen. Niet te veel werken. Je hebt je energie nodig om beter te worden. Snel beter worden hoor!

  Like

 14. Je hebt gewoon de echte griep te pakken. Ik heb hem ook één keer gehad, en zeg nadien ook nooit meer ik heb griep bij een verkoudheid. Want je bent er zo ziek van. Dus ik wens je het allerbeste. EN bij dat busje moest aan de gooische vrouwen denken. Wat een gave film, zou zo weer gaan.Beterschap.

  Like

 15. Als eigen baas en moeder kun je gewoon niet ziek zijn! Het werk gaat gewoon door. Eigen baas heeft z'n voor en z'n nadelen…… Ik durf het eigenlijk niet te zeggen maar ik ben nog nooit langer dan 1 of 2 dagen ziek geweest geloof ik, en zo'n griep als jij hebt lijkt me VRESELIJK! En dan gaat zo'n heerlijk weekend ook nog aan je neus voorbij. Balen!Ik wens je (voor de zoveelste keer, maar zeer van harte) BETERSCHAP!

  Like

 16. En dan wil iedereen altijd voor zich zelf beginnen, gek word ik er soms van als ik dat om me heen hoor. En dan voegen ze er ook nog aan toe: "Omdat je het dan zo makkelijk hebt."Heb gister trouwens een post aan je opgedragen, spciaal voor jou!

  Like

 17. Wat balen, neem wel zoveel mogelijk rust hoor. Ebn het wordt tijd dat je de pubertjes gaat leren hoe ze pakketten moeten maken voor noodgevallen zoals nu:) heeeeel veel beterschap, lieve groet

  Like

 18. Jeetje,meis,dat is balen dat barcelona verschoven moest worden en dat je nog steeds ziek bent en,inderdaad erg belachelijk de 170,00 bij moest betalen,hoop dat je nu gauw op zal knappen en,misschien een andere paardemiddel krijgt van ome doc.sterkte,xxx.

  Like

 19. tjee dat valt tegen… geen barcelona…. maar je hebt gelijk ziek zijn in barcelona schiet ook niet opik ben benieuwd wat de dokter gaat zeggenbeterschapgroetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 20. Tjemig wat k u t zeg, het duurt nu wel erg lang.Hoop dat je een kuur krijgt en je voor het weekend weer fris en fruitig gaat voelen.Ik had me graag opgeofferd om in jouw plaats naar Adele te gaan hoor, hahaha.Super balen, nu maar uitkijken naar september!x

  Like

 21. Jeetje, toch pakketten inpakken als je koorts hebt. Ik werk ook wel eens door, maar ik zit gelukkig dan gewoon thuis, hoef niet de auto in of zo. Ik hoop maar dat je héél snel weer lekkerder voelt en van het mooie weer aankomend weekend kan genieten!Beterschap!!Groetjes, Collie

  Like

 22. Wel allemachtig het zit je niet mee meid. Jullie hadden er juist zo'n zin in. Ik dacht dat het kaartjes miepje je weer een loer had gedraaid maar nee dit is wat anders. Balen zeg. Onze vorige huisarts zei altijd griep duurt een week zonder medicijnen of met medicijn 7 dagen.;-)Maar volgens mij is het met jou al langer knudde.Wens je sterkte heul veul sterkte. Liefs (nee ik zoen ff niet) Leni

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s