Friday

Terwijl ik me volgooi met pillen en me met koorts naar de Ikea sleepte want ik had een kast nodig en als ik dat in mijn hoofd heb ziek of niet moet die kast er nou eenmaal komen.
Dus met koorts op naar de Ikea waar ik heel blij was toen ik de kassa door was dat ik richting auto kon maar niet voordat manlief er eerst een vracht hotdogs naar binnen gooide wat mij echt braakneigingen gaf.
En terwijl manlief en ik gisteren dus ziek aan het wezen waren verveelde Bink zich buiten en dit deed hij in 5 minuten ! dus ik moet er niet aan denken wat er gebeurt als ik hem een middag daar laat en hij zich uren verveeld dan is er geen bank meer over denk ik .

16 thoughts on “Friday

 1. Dank je voor de *ahum* "bemoedigende woorden" betreffende 1 (een) veeleisende PeuterPuber. Bij deze verhef ik U, Mevrouw Floor, als mijn lichtend voorbeeld met 7 (zeven) Pubers. Als jij het kan zonder gillend gek te zijn geworden, zonder opname in welke instituut voor geestesgezondheid dan ook, dan kan ik het ook…Zeukers weten ;)Heb blijkbaar heel wat gemist in die paar maanden dat ik ben weggeweest uit Blogland. Wilde je toch even laten weten dat ik je een prettig, fijn, aangenaam en vooral goed mens vind. En ik hoop dat het je ooit lukt jouw grote hart wat weerbaarder te maken.Knufs

  Like

 2. En ik ben natuurlijk nieuwsgierig naar welke kast je hebt gekocht. En g was dus weer opgeknapt aangezien hij een hotdog naar binnen werkte…..Enne…. gedraag je es een beetje ziek als je ziek bent!

  Like

 3. Oeps… scherpe tandjes heeft jullie Binkje…Ik kom niet meer bij om de reactie van Jet! Whahahaha….Mijn tip: Binkje een middagje vastbinden aan Trol…?…!

  Like

 4. is dit iets voor vloeibaar hout!! of heb ik nu teveel naar meiden in de jungle gekeken???Stickertje erover????Plantenbak ertegenaan!!!Poot erafzagen en er iets heel anders onder maken…succes…ik bedoelde niet de poot van de hond trouwens…just in case!

  Like

 5. Oh die Bink, weet je zeker dat je niet per ongeluk het woord 'doorleefd' hebt geroepen … hier was mijn tafel de volgende dag ook zo 'opgeleukt'. Beterschap!

  Like

 6. Jemig! 5 Minuten zeg je? Als je die hond in een bos aan een boom zou binden is ie nog eerder terug bij de auto dan jij! En ga jij eens even heel snel goed voor jezelf zorgen en niet met koorts van alles gaan doen! Nee het klopt; je hebt koorts, je bent nog niet dood, maar lieve schat, een beetje gas terugnemen kan echt geen kwaad als je ziek bent! 😉

  Like

 7. Och gossie…voor jou en de bank…De bank van Bink…hebben ze bij de Ikea ook zulke banken…kun je weer op en neer…Vitamine D meis…hoofd in de zon, en NOT bij de Ikea binnen lopen…Verslik je niet in al die pillen, Dikke knuffel(op afstand hè…besmetvrees..),Margot

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s