Griep?

Ik riep een paar maanden geleden dat ik nog nooit griep heb gehad, dat ik dat niet ken !
Nooit doen dus want ik denk nu dus dat g mij goed heeft aangestoken en dat ik iets in die trant heb.
Ik heb hoofdpijn, ontzettend veel snot ergens in neusgebied , rond en tussen de ogen een ongelooflijke druk, heb pijn in heel mijn lijf, een keelpijn van heb ik jou daar, geen stem meer , gammel, dan koud dan warm, arm optillen vind ik al vermoeiend en kan eigenlijk niet lang op mijn benen staan…….
Is dat griep? Of een flinke verkoudheid?
Ik weet het niet he aangezien ik het nog nooit heb gehad …
Enfin bewegen doen we vandaag maar zo min mogelijk, ik heb mijn in jogging gehesen want in bed liggen dat kan ik niet hoor, ik ga gewoon beetje bankhangen en achter de computer .
En dan hoop ik dat iedereen me rust gunt vandaag en de kids niet gaan schreeuwen bij thuiskomst dan kom ik de dag wel door met een pot thee en paar brufens !

26 thoughts on “Griep?

 1. Ja hoor dat is gewoon de griep.Rust en warmte, thee, onder een fleeschje op de bank, genieten dat de tv van jou is en veel liefde van al je huisgenoten.Beterschap Floor en laat je nog maar een dagje lekker verwennen.x Fon

  Like

 2. Durf t bijna niet te zeggen maar heb me afgelopen tien jaar nog nooit ziek hoeven melden…geen idee dus…erg gelachen om Furkandel-titel en de dag die ik echt over wil doen is m'n trouwdag (niet omdat t niks was, maar JUIST omdat t zo top was)Enne…Trek je niks aan van al die zuurpruimen….Veel sterkte!

  Like

 3. Oh bah, snot all over the place is totaal niet funny. En dat ook nog vandaag! Heel verstandig: jogging aan, G weer mobiliseren in het kader van: anders roest je vast, en zo veel mogelijk uitzieken hoor! Anders loop je over een week met je tong op je pantoffel-Uggs! Enne……dank je wel hè? Ik ben heul erg verwend!

  Like

 4. Dit is je kans! Sluit je op in de slaapkamer met 2 liter bessensap, wat mueslireepjes, een pak zakdoeken, een stapel boeken en tijdschriften en dan lekker uitzieken. Laat je verwennen. Het is Prinses Griep tijd! Je moet er toch doorheen, dan maar liever op de fijne manier. Beterschap he!

  Like

 5. Dit is griep! Ik krijg gelukkig al jaren de griepprik omdat ik risicoklant ben. Dit is duidelijk de griep in de hogere regionen, warm/koud, longen en je hoofd. Je kan ook buikgriep krijgen dat is de lagere afdeling zal maar zeggen…Héél véél beterschap en ik hoop dat de kids lief zijn deze héle week!!Groetjes, Collie

  Like

 6. je hebt echt een vette virus te pakken(hier hebben we t ook allemaal gehad)..Lekker rustig aan doen vandaag en…..laat de kids t zelf allemaal oplossen en wie weet zijn ze superlief vandaag.van harte beterschap!

  Like

 7. Als je er flink koorts bij hebt en je kunt/wilt niets eten zou ik zeggen dat het griep is.Ik heb het 3 jaar achter elkaar gehad en dit jaar lekker een keer niet. ( klop klop), hoop dat het zo blijft.Veel beterschap!!x

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s