Ik ben jarig !!!

De baklavaHOERA VOOR MEZELF 😉

Mensenlief ik heb zelden zoveel kaarten gekregen voor mijn verjaardag , niet normaal meer gewoon !! Alle blogvriendinnetjes, gewone vriendinnen en kennissen: bedankt !!
Ik word daar dus echt blij van !!!
En de bloemist bracht een prachtige bos bloemen van mijn dinnetje uit Weert !
En van manlief kreeg ik 4 dagen Parijs met hem kado , die man weet gewoon wat ik het liefste heb , stedentripjes !
En ik kreeg terwijl ik dit typ weer een prachtige bos binnen van Inka en Andre, dit is echt te gek heel erg bedankt !
Vanochtend kwam mijn hulp al binnen met een grote bos bloemen EN …..ZELFGEBAKKEN BAKLAVA , armeense baklava en geloof me DAT IS ZOOOO LEKKER !!!
Jaja ik weet het de VIVA maar zeg ik ben jarig ja en dan geniet ik , ik heb dus al 6 stukken baklava achter de kiezen ! ohhhhh zooo lekker !!!!!!!!!!!!!!!! En ik kan niet weigeren toch als iemand dat speciaal voor mij maakt ! Een beter excuus kan je gewoon niet hebben !
Van mijn kinderen kreeg ik heerlijke Rituals produkten voor in bad en boeken en een rode roos , gruwelijk verwend ben ik .
Verder heb ik gisteren heel heel lang gewerkt en toen nog rond 12 uur al mijn witte grijze kaarsen vervangen door zachtroze !
Ik vind ze zooo mooi !
Het duo list en bedrog is net geweest (de spokenverjagers proest) , het was net een komisch duo , Snip en Snap of zo .
Onze ghostbusters ! Beide dik over de 70 en ze lusten een borrel geloof ik gezien het rode neusje van de een.
Maar we zijn heel veel wijzer en het huis is leeg ! tenminste nu is het leeg want het was me een partij vol hier, meerdere geesten in onze slaapkamer en badkamer ! Een hele groep zat daar en niet de meest vriendelijke als ik de heren moet geloven. En nog erger : in de gang, zeg maar, wat wij onze bibliotheek noemen omdat de boekenkasten daar staan, daar liggen mensen begraven ! van honderden jaren terug weliswaar zegt men maar ik vind het maar een raar idee .
Maar die energien zijn nu ook foetsie ! Allemaal naar HET LICHT gebracht door Snip en Snap.
In de kamers van de kindren zaten er ook een paar en mijn middelste die had twee lifters ! wat dat ook mogen betekenen dan, ik snap er de ballen van . Maar goed, iedereen is verjaagd en er liggen heel veel koperen 8-en door ons huis her en der en die mogen NIET verplaatst nog omgedraaid worden ! Kijken hoe lang dat goed gaat dat heeft met de aardstralen te maken of zo.
Nou ja ik vond Snip en Snap totaal ongeloofwaardig overkomen, ik vond het allemaal maar een grote hocus-pocus en het werkte bij mij op mijn lachspieren en ALS er geesten zijn dan hebben die vast ook helemaal in een deuk gelegen !
Wel frappant was dat ie zei (hij wist van niks) ik zie een oude vrouw denk je oma met een bos bloemen ben je binnenkort jarig soms? Uhhhh vandaag?
Kijk dat vond ik dan wel weer creepy maar goed voor de rest waren ze lachwekkender dan Bassie en Adriaan !
En ik ben jarig en ik doe dus een give away ! Dus haast je , schrijf je in hieronder, vertel het voort een give away !!!! Bij Floor !!!!!!!! YES en je hoeft er geeneens wat voor te doen !!!!! NIETS niente nada !!!!!!!!!!!!
Het is een pakket met de volgende inhoud: pep armband , geurkaarsjes, scrubzout , handcreme, zusss zeep in blik, en nog een verrassing .
Yes, ik dacht doe eens gek ik ben tenslotte jarig !
En dan nog even onderstaand filmpje , als je daar niet vrolijk van wordt…..

49 thoughts on “Ik ben jarig !!!

 1. Lang zal ze leven, hoera, hoera!Gefeliciteerd dame.Grappig, 17 jaar geleden kreeg ik verkering op jouw verjaardag. (verkering ligt ondertussen tegen me aan op de bank)Mooie dag dus!Is de give away al gesloten? Ben natuurlijk mooi een dag te laat, anders doe ik graag mee.

  Like

 2. ik had je al gefeliciteerd.. dus dat hoef ik niet meer te doen.. en je bent heerlijk verwend… zo hoort een verjaardag te zijn toch?ik ben benieuwd hoe het met de spoken gaat na gisteren… en ohhh wat ik nou ook al zo lang vergeet te vragen.. hoe is het met de vleermuis?groetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 3. Nee Floor, ik was je gisteren niet vergeten. Had de datum zelfs in mijn telefoon gezet… Maar helaas. Geen internet gisteren bij ons thuis dus ook geen felecitatie van je stadsgenoot. Sorry…sorry. Dus nu dan maar vanaf de werkplek: Hieperdepiep… Van harte meid! Liefs, Gerda

  Like

 4. Je was jarig dus……alsnog van Harte gefeliciteerd, ook met het spokenvrijehuis (spokenvrijhuis = dat de kinderen ergens anders zijn gaan wonen??? Hahahahaha 😉 )Ik hoop dat je een heel leuk jaar krijgt. Kus op je wang!

  Like

 5. Hai Floor, allereerst van harte. Ik ben sinds kort een vaste lezer van je blog. En dat is elke keer weer genieten van je verhalen!!Ik reageer eigenlijk nooit, heb vaak de puf niet ( mijn vader is pas overleden) maar ik word wel blij van je stukjes!!!!! Mee doen aan je give-away lijkt mij leuk, maar omdat het de 1ste keer is dat ik reageer klinkt het meteen zo hebberig! Ik wens je een hele fijne dag en joh wat ben je verwend!!!! En ik vind dat je dat ook gewoon verdiend!!! Groetjes Paula

  Like

 6. Je oma met een bos bloemen? Fijn dat hij Trol niet zag zitten met een bos bloemen… Afijn, ik hoop dat de rust in je kerkje terugkeert want het was/is al erg vol met z'n 9-en… Heerlijk dat je verwent bent, je hebt het verdient voor je verjaardag!

  Like

 7. Oooo, wat heb je dat heerlijk verteld over Snip en Snap… ik zie ze al helemaal voor me… Wel creepy ook, maar ook dolkomisch. Ik hoop dat je lampen voor aan blijven!! En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je verjaardag en je kaarsen zijn inderdaad prachtig met al die ton-sur-ton tintjes.Een Give-away. Superleuk, ik doe graag mee!! Ik zet wel een link met die mooie kaarsenfoto op m'n blog komen er nog meer kijken en inschrijven natuurlijk!!Groetjes, Collie

  Like

 8. poeh nog net op tijd. nog van harte gefeliciteerd! ik hoop dat je een fijne dag gehad hebt. leuk toch al die cadeautjes en kaarten.hahaha das duidelijk he dat snip en snap toch echt niet zonep zijn he.. want van dat bloemetje was mooi raak ennne als de lichten niet meer uit gaan zomaar…even afwachten dan maar.lekker hoor een paar dagen er tussenuit!Geniet er van!oh ja ik wil ook wel mee doen met de Give away.groetjes van juud

  Like

 9. Nou hier dan nog es proficiat !!! Zo wat ik lees is het een heerlijk dag geweest! is je gegund. heerlijk nagenieten nou.En de give away, ik doe es gek ik schrijf me in:)Liefs jacky

  Like

 10. De dag is dan wel bijna om…..maar van harte gefeliciteerd meiske! Dat je nog heel lang, heel gelukkig, heel gezond en heel bourgondisch mag leven!Het is je gegund. Leef je leven alsof je leven ervan afhangt!En als je in mijn Remunj bent, dan laat ik jou 'mien leef Remunj' zien en drinken we er stevig één op onze gezondheid.Ik heb net een heerlijk glas cognac in geschonken. Dus….Op je gezondheid en nog vele jaren!Nog bedankt voor je medeleven, dank je voor je vriendschap ( al is die voornamelijk virtueel)gr. Christina

  Like

 11. Van harte meis en nog vele jaren in gezondheid met je Martin en de 'monsters' toegewenst. ene Oh oh Parijs…… Geweldig. ik ben een beetje (lees: heel erg, dat snap je) jaloers. Nou bij deze, geniet ervan want je werkt er hard voor, dus je verdient het gewoon.

  Like

 12. nou zo attent was ik dus weer niet… Ik ben gewoon super slecht in verjaardagen bijhpuden.. hoewel t me vanmorgen op FB dus inderdaad wel opviel haha.. lekker baklava eten en genieten.. Na t blogje wat ik net van je gelezen heb is t weekendje Parijs weer een heerlijke verassing .. ga er van genieten x

  Like

 13. Hartelijk gefeliciteerd nog maar een keer! Je bent heerlijk verwend maar je hebt ook heerlijk verwend! Ik doe niet mee hoor met de give away, dat snap je ;)Ik gun het aan anderen…..Fijne avond nog! xxx

  Like

 14. Gefeliciteerd!!!! En wat een geweldig cadeau van manlief…Ik dacht dat je naar Barcelona ging??? Wij wel; en echt geen grapje, 1 april!!Wel creepy die geesten enzo….ik vind het altijd moeilijk te geloven, maar toch…..zal 't….

  Like

 15. Nog gefeliciteerd met je verjaadag!En oh, wat ziet die baklava er heelijk uit.Bewaar je een stukje voor me.Wat staan trouwens je kaarsen prachting. Mooie kleurcombinatie, ik hou ervan!Groetjes,Pien

  Like

 16. HieperdePiepHoera-HieperdePiepHoera-HieperdePiepHoera-HieperdePiepHoera , ik denk ik doe het even 4 x dan komt het tenminste goed aan.Ik hoop dat je een beetje leuke dag heb gehad en wat is die G. toch lief om je z'on leuk kado te geven.yess ik wil graag mee doen met deze give away , dus gooi mijn naam maar in de pet.

  Like

 17. Van harte gefeliciteerd.. het kan nog ik ben nog niet te laat….Die energieën daar kan ik over mee praten.. hier heeft ook iemand door het huis gelopen met rietjes en een wichelroede om te kijken hoe de aardstralen liepen.. het ziet er lach wekkend uit.. maar het heeft ons geholpen…iedereen zit beter in zijn jasje….Ik wil graag mee doen aan je give-away veel te leuk.Fijne avond noggroetjes Hetty

  Like

 18. Van harte, van harte, van harte gefeliciteerd!Op de eeuwige jeugd!En op een heel fijn en gelukkig nieuw levensjaar! Un abrazo fuerte desde España, Francis xEn ik doe graag mee aan je Give-away!

  Like

 19. Gefeliciteerd!!!!en dat je maar een slanke meid mag worden met mooie blonde haren, zonder geesten, spoken en ander ongedierte, schijtende medebewoners…en dat je koffieapparaat het maar blijft doen…….en je weet toch wel dat Baklava de ergste zonde sinds het gevalletje EVA is????Fijne avond nog….je wordt tenminste verwend….Parijs…zucht…!!!!euh, hier zit geen jaloezie achter hoooorrrr……;)

  Like

 20. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!Heerlijk die baklava!Enne ik hou me graag aanbevolen voor de eerste keer meedoen aan een give-away.Nog een fijne verjaardagsavond!Groet, Joan uit Middelburg (trouwe lezer ;)))

  Like

 21. lang zal je leven,lang zal je leven,lang zal je leven in de gloria,in de gloria….hieperdepiep …HOERA!!!!!!!!!!!!!een hele fijne avond!!lieve groetjes van Manuela,die trouw meeleest maar bijna nooit een berichtje achterlaat maar voor je verjaardag graag een uitzondering maakt!!

  Like

 22. hahahahahahaha dat filmpje tussendoor wel bekant zielig hoor, die angst in die ogen!!! maar dan die lach =)en snip en snap hahahaha jammer dat je die niet hebt gefilmd ; )super dat je zo verwend bent op je 29e verjaardag, TERECHT!!! en ik schrijf me in voor je weggeefje hoor #duh ; )

  Like

 23. Wel lief van je oma, die bos bloemen. En ik kwijl al de hele dag over die baklava.Maar Armeense baklava… waar haal ik die? Nou ja, ik word al heel blij van het idee van Turkse Baklava. Dus die haal ik morgen als ik weer thuis ben. (het is maar goed dat ik niet met die Viva-actie van je meedoe.) Ik doe niet mee met je give-away want ik wil niet hebberig zijn. En er schijnt al een pakketje bij mijn ouders op me te liggen wachten. Ik wens je nog een hele fijne verjaardag. Dikke kus. x

  Like

 24. Hey Floor, van Harte…en weer een jaar erbij!Wat lekker om samen met je mannetje Parijs in te duiken… en wat een zwevend verhaal van snip en snap, als het maar helpt!xje

  Like

 25. Nou je bent behoorlijk verwend! Parijs super! Tjeeh wat n volle boel bij jullie. Ik hoop dat ze nu weg zijn! Nog n fijne avond en morgen maar n flink stuk met de honden dan kleeft die baklava ook niet!

  Like

 26. Heerlijk had heel verhaal geschreven … weg Gaan we weer . Hier hebben we ook zo'n soort van heks gehad die al wichelend het oude dametje wat hier rondschuivelde weg heeft gejaagt , ik geloof er dus wel in. Die 8 is trouwens een Lemniscaat weet je dat ook weer;-). Lieve schat fijne avond nog.

  Like

 27. Nogmaals gefeliciteerd, ga er maar vanuit dat mijn kaartje ook tussen de stapel zat :)Fijn dat je zo verwend bent, dat mag ook wel want je bent altijd bezig met zorgen voor anderen.hoe voelt het nou om 36 te zijn?Hmm die baklava ziet er jammie uit.Lach me rot om die ghostbusters van je, hopelijk heeft het wel geholpen.Leuk die give away! Vind het alleen zo hebberig staat om te zeggen dat je meedoet.Maar ehm, ik doe mee!nog een superfijne avond.xxx

  Like

 28. Van harte..met je verjaardag..met de verhuizing van de geesten en de lifters..met je bakgrage hulp..en met de viva (heb je ze al gebeld??)!Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 29. yeaaaaaah!van harte!-voor jou natuurlijk-en voor de viva (leve de baklava)-en voor al die punten baklava die je niet hoefde te delen met de liftels, en adere geesten-en yah voor de prachtige rose kaarsen, de kado's etc,en natuurlijk:-yeah voor de give away!fijne dag!

  Like

 30. HOERA IN DE GLORIA VAN JE FALDERA enzo…..:D *zoentenknuffelt*…..maar dat had ik natuurlijk al gedaan he…:)Joh firma list en bedrog, kan jou het schelen, als het maar geholpen heeft, en wie weet zit er wel een beschermengel tussen….geef dan even door dat ie zich op je honden hun poepert richt! ;)…by the way……je tilt je been nog niet op??;))))Je kaarsen zijn fabulous darling, echt….he le maal goed!Ik neem aan dat je nu in je baljurk op de bank zit voor je verjaardagsavond, stunning as always….ga je dus maar met rust laten, geen idee wat ik allemaal zei, maar 1 ding nog…je snapt dat ik de kans op de give away voorbij laat gaan he….you know why ;)))!!*SMAK*****

  Like

 31. Wat een heerlijk dagje om zo jarig te zijn! Je bent gruwelijk verwend, maar dat maakt niet uit, dat verdien je ook wel eens! Nu maar hopen dat al die spoken met hun fikken van de lampen afblijven en jij weer rustig in bad kan liggen!

  Like

 32. He Floor gefeliciteerd met je 40e (!) verjaardag!Maak er nog een heerlijke avond van, met roze candlelights …Dan kan je dag niet meer stuk.En die Give Away, ik doe graag mee!!Groet'n Monica

  Like

 33. Wat een leuk filmpje zeg je gaat zo meelachen.Ik hoop dat het nu rustig blijft in je huis!!Natuurlijk doe ik mee met de give-away ik wil ook wel eens wat winnen :-))Fijne avond nog groetjes Truus

  Like

 34. Nou van Harte dan maar!!Je bent op dezelfde datum jarig als mijn lieve opa jarig was! Mooie datum dus.Aan de give away zou ik graag meedoen.Ik hoop dat je dag net zo leuk eindigt als dat hij begonnen is!

  Like

 35. Haha, ik had dat duo wel eens willen zien! :-)Fijn dat je goed verwend bent. Dat mag ook wel, ik ben niet vergeten hoe je ons verwend hebt vorig jaar! Ik schaam me ook diep dat ik nog nooit eens naar Floortown ben geweest om die goodiebag op te halen en je verse bloemen te bezorgen. Maar die heb je voorlopig wel staan, als ik je blogje zo lees!Geniet heerlijk van het kaarslicht vanavond, en de voorpret van Parijs. Ik zal even tweeten dat er een give-away te winnen valt. Hoewel, als we dat niet doen, dan hebben wij, vaste lezers meer kans! Grinn.Nogmaals gefeliciteerd Floor. Hoera in de gloria. Cadeaus erin, geesten eruit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s