Rood of blond ?


Dat vroeg ik aan mijn kapper toen ik hem bovenstaande foto liet zien hoe ik van mezelf ben , zo rood dus .

Hij zei meteen : Cheryl meid BLOND !
Mijn eigen Yari vond dat ik blond moest blijven.
Nee, rood kon in de winter nog zei hij, maar nu niet , nu moet het lekker blond !
En dus ben ik nog altijd Cheryl blond !
Martin thuis vond het ENIG !
Hij vond het prachtig .
Meteen een stuk eraf laten knippen want het groeit als kool van al die wijn en kroketten !
Oh en ik zit hier op mijn dooie akkertje een blogje te schrijven , alsof ik daar tijd voor heb?
Ik ben razend druk en dus ga ik nu maar eens wat doen !
Tot morgen ….

22 thoughts on “Rood of blond ?

 1. mooi rood is niet lelijk, blond ook niet trouwens, mooi grijs bestaat niet op onze leeftijd, dus ik verf het ook veel te donker voor dat de zomer eraan komt #domdomdomdomdomdomHAPPY BIRTHDAY XXX

  Like

 2. Rood! Echt rood is zo bijzonder! Ik weet nog dat we een keer naar de binnenlanden van Turkije gingen met een roodharige en hoe de kinderen daar keken…net het zoveelste wereldwonder…en dat is het natuurlijk ook wel aan het worden zo langzamerhand..echt rood dan hè….Blonderen kan iedereen..(nou ja, ik niet, echt geen gezicht..)En moet ik je al feliciteren?? Bijna toch???Gisteren en eergisteren weer heerlijk voor de buis gezeten??? Ik wel..genieten!

  Like

 3. Ik vind je foto zo schattig! En wat een mooi haar…prachtige kleur!Nu blond maar wie weet ooit weer…?Gefeliciteerd alvast voor morgen en een supergezellige dag, lieve groetjes

  Like

 4. Wat een mooi haar had je vroeger! Moeilijk om te kiezen zeg .. met photoshop ff virtueel proberen;) Zit zelf ook een beetje tussen de 'rode', iets lichter dat wel, twee van de drie jongens. Ergens loopt er een lijntje in de fam. Jongste zeg altijd dat hij orrranje haar heeft..Hou je taai! Groetjes, Sonja

  Like

 5. Wat een schatje dit meisje op de foto en prachtig haar maar blond in de zomer, die kapper van jou is the best.Ik heb eens een oude man gekend en die zei altijd; rood en gereformeerd, dat zijn de beste.Je snapt, het was een rakker.GroetjesHermine

  Like

 6. Deze redhead houdt het bij rood want mooi rood is niet lelijk 😉 Al jaren rood en de laatste tijd geverfd. het werd namelijk heel vaal dus dan moet je wel. Blond nooit geprobeerd. Mijn Martin viel voor mijn kleur dus never change a winning team. Zo nu op naar Bertje Visscher… heb er zin in.

  Like

 7. Tja, wat moet ik zeggen. Ik had gehoopt dat je de rode kant op zou gaan. Want op zijn Achterhoeks: Met rooi'n ku'j knooi'n. (Ned. nee toch maar niet vertalen). En met 3 rooi'n thuis, vindt ik het erg mooi.Plus dat je dan apart (zeldzaam, maar 1% van de wereldbevolking!) bent …Groet'n Monica

  Like

 8. Oh jammer, had gehoopt dat je het zou doen.Ik zat vanmorgen ook weer als enige wannabe redhead tussen 4 nepblonde dames.Vond mezelf wel origineel.Krijgen we nog een foto te zien van het resultaat?

  Like

 9. Dat had ik nou ook altijd gewild: rood of blond. Maar helaas is het gewoon ……bruin. Blond staat je mooi! Maar rood vast ook (vroeger in elk geval! zie foto)

  Like

 10. Mooi rood maar idd meer een winterkleur. Ik heb het jaren blond gehad maar het staat me niet helaas, heb daar 20 jaar over gedaan om daar achter te komen. Zuslief riep het jaren en aangezien ik eigenwijs ben…..Dus nu donker MET blond :))) Veel plezier morgen met je verjaardag en hopelijk met meer zon dan nu ( hier geen zon te bekennen)Fijne dag en werk zelieve groet Brigitte

  Like

 11. Hahaha! Nou jij en wij blij dat je nog blond bent, en dat alles dankzij je eigen Yari! Fijne dag hoor, want als het bij jou een halve dag rustig is, gaat er vast weer wat gebeuren… Nog 1 nachtje slapen trouwens…

  Like

 12. Oh ook druk druk druk druk??? ;)Ik snap dat ik je vreselijk inspireer met mijn rode look!,;D.Maar blond is heerlijk in de zomer, oog je ook bruiner en alle lichte kleding staat goed.Ik wou dat ik blond kon doen!, heb er het haar niet voor te dun,te touwerig

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s