Ben ik weer


Tis weer maandag .

Ik was er niet het weekend omdat we druk waren en ik heel erg moe was.
Zaterdagmiddag heb ik zelfs samen met g een middagdut gedaan van wel 2-3 uur , heerlijk was dat en nodig want ik ben gewoon MOE !
Zondag waren we naar Amsterdam en vandaag was ik ook in Amsterdam !
Vandaag voelde ik me stukken beter moet ik zeggen en nadat ik me het hele weekend weer had laten vollopen met witte wijn en veel te veel had gegeten dacht ik laat ik maar WEER eens beginnen ! met dat dieet want ik voel me echt beter als ik gewoon totaal geen koolhydraten eet.
Dus ik heb de koolhydraten weer geschrapt uit mijn geheugen.
Van koolhydraten word ik namelijk ook moe !
Morgen heb ik een IK dag , eerst nagelstyliste dan schoonheidsspecialiste en als afsluiting de kapper !
En ik wil al een maand iets totaal anders namelijk mijn eigen rode haar terug maar ik twijfel nu weer zo gaat dat altijd met mij , als ik maar lang genoeg wacht doe ik het weer niet .
Dus ik denk dat ik blond blijf en dat het toch geen rood word !
Maar je weet nooit misschien als de kapper het een goed idee vind…….en ik denk dan ook ach is het niks maken we het toch weer blond ?
Woensdag ga ik de giveaways verzenden van de Chez Moi blog en donderdag ben ik jarig en daarom komt er hier donderdag een give away te winnen !!!!!!!
Dus hou het in de gaten !
Zo en nu ga ik mijn jogging aantrekken en dan eten maken, en dan vanavond GREYS !!!!!!

24 thoughts on “Ben ik weer

 1. Fijn dat het koolhydraatvrij goed voelt, ik voel me ook beter als ik ze links laat liggen maar wil nog weleens in het weekend "zondigen". ontbijt met z'n allen is toch gezelliger als je ook een cracker of broodje eet ;)Hoop dat je ME dag leuk was !

  Like

 2. En als ik jou was, zou ik er ongegeneerd van gaan genieten vandaag, een dagje helemaal voor jezelf! Dat heb je wel verdiend na alle drukte. Weet je al wat je gaat doen met je haar? Gewoon blond zeker?….ja dat dacht ik al… 😉

  Like

 3. Een heerlijk 'Floor blogje' weer!Ik zou lekker blond blijven, staat je erg goed en past bij je. Lief dat ik donderdag alsnog je extra give away mag gaan winnen….

  Like

 4. he dan schlen we ook maar 1 of 2 jaar. grappig.heb mijn haar nog nooit een andere kleur gegeven, maar gisteren dus mooi wel voor t eerst schuim er door gegooid. heb ene paar grijze haren.. erg! kan niet het met mijn 34…ja die koolhydraten doen het hem he.. hup zet 'm op he… want we zingen liever hiep hiep hoera voor je dan Viva Viva Floor!

  Like

 5. En dan zegt ze tegen mij, dat het tijd wordt dat ik weer eens wat ga doen!!!Ik heb gewoon wat vaker een IK-dag…haha…En gelukkig is het mijn hobby…schoenen verkopen, anders zou ik zomaar ineens teveel kunnen doen!!!Morgen naar Düsseldorf, en Donderdag weer retour…dus even out of order…al zo vast een heule fijne verjaardag…komt goed schatje?!?!…Doe eens gek…ga voor rood…wel foto's dan hè!!!Sorry, zal je verder niet meer storen, bij Grey's…manlief heeft hier de afstandsbediening vanavond…voetbal dus…Groot huis, 1 TV…. errug hè…Knuf, Margotxx

  Like

 6. hihihi ik ben ook zo'n twijfelkont wat mn haar betreft, Het heeft al all kleuren gezien van de regenboog en moet het donker houden maar wel met blonde plukken anders worden ze bang van me hahahaFijne dag morgen en geniet ervan!!Voor nu een hele fijne avond

  Like

 7. Ik zou het gewoon doen! Rood bedoel ik dan, en als het tegenvalt is het zo weer anders. Geniet van je IK dag morgen heerlijk om jezelf lekker eens te verwennen.

  Like

 8. Heerlijk zo'n ik dag. Ik heb het zelf de afgelopen 2 weken gehad. Lekkere 2 ik-weken, heerlijk. lig trouwens helemaal in een scheur om jouw blog en heb alleen nog maar de eerste pagina gelezen. Heerlijke schrijfstijl. Ik heb je ontdekt via de blog*a*Round van http://kathsdelight.blogspot.com/ erg leuke blog.Geniet van je ik-dag morgen!Mariekehttp://gewoonmarieke.blogspot.com/

  Like

 9. lekker joh, dutjes, soms heb je het gewoon even nodig. Zie het maar als een kadootje voor jezelf. Ik hoop er de aankomende week wel een aantal te doen #vakantie.Ik vind rood eigenlijk altijd wel mooi, maar goed, je moet het uiteindelijk zelf willen he ;)En Blondes have more fun en zo, zeggen ze. Maar wie "ze" zijn, en hoe "ze" dat allemaal zo goed weten, weet ik dan weer niet.

  Like

 10. JAAA je bent er weer, miste je al!Ik ga woensdag weer mijn haar rood laten kleuren en de boblijn er weer in laten knippen.Stuur je wel een foto :)Redhead's have all the fun!!

  Like

 11. yeah!! Greys!!!! EN verborgen gebreken…..en nog twee crackers en een appeltje uit de oven…en water…en fijn gevoel…en energie en NEE GEEN ROOD, enne……leuk zo'n IKdagje…zie je er met je verjaardag donderdag weer gloedje nieuw en als 39 uit :)X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s