TOP

Naar de dierenarts om daar te horen wat ik zelf al wist dat het een virus is wat de honden hebben !

Ja dat had ik zelf ook bedacht anders krijgen ze het niet alledrie !!!
103 euro mocht ik betalen voor dat gegeven en 2 dozen antidiaree pillen voor honden !
Alleen Bink hadden we meegenomen want die moest ook nog een cocktail dus alles in een keer weer afgehandeld.
Gisteravond naar de Gooische Vrouwen Film, en echt ik kan maar 1 ding zeggen : TOP !
Echt : gaan !
Tis zo lachen , een avond vol ontspanning en echt gegierd hebben we in de bioscoop maar dat kwam omdat er heel veel vrouwen en 2 homo’s in de zaal zaten.
Toen ze binnenkwamen zei mijn 9 jarige : “die is gay”
Ja idd kind die is gay. En telkens als Yari weer in een andere creatie op het doek verscheen lag iedereen in een deuk echt maar vooral die twee homo’s die kwamen niet meer bij gewoon.
En dat werkte erg aanstekelig .
En ………. ik wil ook een Yari !
Enig zo’n over de top homo als mode accessoire.
En Loes Luca speelt ook in de film , geweldige rol maar echt de meest hilarische rol is toch echt die van Martin Morero , jeetje wat speelt die man goed zeg !
Hij is geweldig !!!!!!!!!
Na de film gingen we huiswaarts meteen want 9 jarige moest naar bed dus ik zeg “Martin kom op we gaan naar huis ! “
Deze hoorde ik gisteren op twitter vond ik komisch
Docent: Wat is je favoriet boek?
Leerling: Facebook.
Het had er eentje van mij kunnen zijn werkelijk waar……….(die leerling he )

20 thoughts on “TOP

 1. De afgelopen maand(en) heb ik zoveel aan de dierenarts uitgegeven dat ik er lekker van op vakantie had gekund, en uiteindelijk eindigde ik met een dooie kat. Zucht…….en de nieuwe zat vandaag de hele dag in een boom te krijgen tot de achterbuurman hem bevrijdde. Misschien moet ik ook gewoon eens lekker naar de film gaan……….

  Like

 2. Oooh, volgende week 'mag' ik naar de film… hier gaat ie pas vanaf 16 maart in prèmiere, maar m'n vriendin en ik staan al in de startblokken:-) Groetjes Judith

  Like

 3. Hoi Floor, bedankt voor je berichtje.En die pijn komt van de fibromyalgie en artrose. En ik kan (moet van mezelf) er meestal wel mee omgaan, maar nu zit ik er even helemaal doorheen. Dus een beetje beter weer is mij zéér welkom. En vrijdag naar Gooische vrouwen…

  Like

 4. Daar ben ik ook weer eens…..jee…jij maakt het ook wel allemaal mee hè? Hoe is het met de hondjes? Helpen de medicijnen?Lekker vettig foto's, daar kan ik zo van genieten, zeker nu. Ik heb eens smakelijk gelachen net en Wederhelft met mij.Precies wat ik nodig had. Dank je meis!Groetjes oet Remunj dat deze dagen een zwart randje heeft.Christina

  Like

 5. Wat een ellende (met die honden dan). Het zal ook eens vlekkenloos gaan bij jou. Een tip van een zuinige dorpsgenoot: Volgens mij zit je bij de dure dierenartsenpraktijk (AC)van 't durp. Ik ben er vertrokken wegens de geldklopperij en zit nu zeer tevreden met mijn beestjes bij de concurent aan de verkeersweg.

  Like

 6. heb manlief al fijntjes aangegeven dat als hij écht niks weet om te kopen voor me(gewoon zomaar;)) dat hij NA de tas, nooza en nieuwe laptop BEST de dvd box en cd van GV voor me mag kopen…en natuurlijk 2 kaartjes voor DE film…..hij keek raar……nog maar eens langzaam herhalen straks….X

  Like

 7. Ik heb ook zo'n zin om te gaan naar GV. Maar moet nog even wachten, ga pas 1 april met vriendinnetje!En die dierenarts die weet het wel te vragen zeg, mijn hemel wat een geld voor een bezoekje en een paar pilen

  Like

 8. Wij gaan onze hond verzekeren voor gezondheidskosten. Hebben we nog nooit gedaan, maar je krijgt dan veel kosten vergoed.Ik wil ook zo snel mogelijk naar Gooische Vrouwen, kan niet wachten!

  Like

 9. slim dat je de andere 2 honden thuisliet anders had je vast nog meer mogen betalen. lachen zo samen met je dochter naar de film. leuk mensen kijken ook.

  Like

 10. Hij lijkt me ook hilarisch…de film dan…En zo'n privégay…lijkt me wel heel vermoeiend soms…Vlug de pillen bij de dogs erin proppen, dan heb jij een proper weekend…Zonnige groetjes, Margot

  Like

 11. Hoi,hoi,goede tip van de film,ga eens kijken of we van de week een avondje kunnen plannen,ja,ja de dierenartsen weten wel hoe ze het moeten berekenen alleen de consult is hier al boven de 20,00,hebben ze fijn in het begin van het jaar lekker even omhoog gegooid en,dan de rest nog.Fijn weekend,gr

  Like

 12. Pfff ben ik blij dat in ieder geval je blog weer opgeruimd is, was al bang hier ook een stapel aan te treffen, maar dan iets minder kleurrijk ;)Fijn weekend!

  Like

 13. Ja ik wil absoluut nog naar die film! En dat vind ik dus het grote nadeel van huisdieren, het kost je bakken met geld als ze iets mankeren. Dat neemt niet weg dat we hier nog 4 huisdieren hebben lopen, maar die dierenartsen weten wel hoe ze het verdienen moeten!

  Like

 14. Ik ken dat hele GV niet… maar ik begrijp dat ik aanrdig wat mis dus??Dierenarts? tja die kunnen er wat van he…Kwam ik vorig jaar in Frankrijk aan, moest 'ie ineens een vaccinatie tegen de ziekte van Lyme: 105 euro… voor 1 spuit, moest een maand later herhaald worden: 210 euro… nou ja zeg, dacht dat ik gek werd (waas braziliaanse prijzen gewend!). De jaarlijkse herhalingsspuit is 'slechts' 105 euro :(Enniewee, als ik binnenkort weer in NL ben dus toch maar een avondje GV plannen!Bisous!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s