More shit …..

Nou iedereen vond het nogal vies mijn blogje van gisteren dus ik zou zeggen leg eventuele boterhammen koekjes of ander eetgerei even aan de kant want we zijn er nog niet ….

En omdat ik mensen graag choqueer ik vond een heel vieze foto , adem in adem uit !

We hebben nog veel meer stront namelijk want ook Bettie en Bob zijn aan de schijterij sinds vanochtend ! Ik zou naar Amsterdam gaan vandaag , dat verkondigde ik nog vanochtend toen ik al om 8 uur bij A zat, mijn nagelstyliste .
Ja 8 uur ja , das vroeg he ? gelukkig is het daar altijd heel gezellig en lullen we veel daar anders zou ik er moeite mee hebben gehad maar tis altijd een warm bad .
En toen vloog ik dus naar huis iets voor negenen om meteen door naar Adam te gaan !
Niet dus .
Ik trof g aan thuis , in de stront , nou ja niet letterlijk IN de stront maar omringd door stront van Bob en Bettie die het gewoon niet meer binnenhielden en g ruimt dat “vrolijk” lees kokhalzend op natuurlijk want IK doe het niet en IEMAND moet het doen staat zo slordig anders he ?
En dus zag ik het niet voor me dat wij samen naar Amsterdam zouden gaan en bij thuiskomst honden, bench, muren etc zouden aantreffen vol schijt (ik dacht laat ik eens een ander woordje gebruiken anders word het zo stronterig hier)
G liep te tieren en te schelden onder het kokhalzen en ik dacht dat word niet zo gezellig in Amsterdam zo, dus we gaan morgen wel .
Om 4 uur mogen we naar de dierenarts want ik wil de honden aan de Norit of iets in die trant want ik ben het zat ! En denk maar niet dat je zomaar iets krijgt hoor nee je moet langs komen met de honden (KASSA) anders kunnen ze niks geven !
Ben ik uit de schijtende kleuters heb ik drie schijtende honden !!!!!!! Fijn weer….
En verder had ik gisteren een vriend van mijn vader op Facebook aan de chat en die vraagt mij gewoon “hoe is het in Groningen?” Ik zeg “Groningen?” “Ja je woont toch in Groningen” zegt ie “dat zei je pa nog een week of zo geleden !!!!!!!!”
Kijk dat is nou typisch mijn pa : die weet gewoon niet waar zijn eigen dochter woont , die vind dat niet belangrijk , die weet ook niet hoe oud we zijn, gelukkig weet ie onze namen wel maar verder…….die man is zo verstrooid echt !
Vanavond mensen ga ik naar Gooische Vrouwen !!!! YES ik heb er zin in ! Wij (g en ik)zijn fan van het eerste uur en genieten altijd van GV dus die film daar gaan wij ook genieten …… ik noem g ook heel vaak Martin en hij mij Cheryl dus dolle pret hier met ons hoor als Martin en Cheryl Morero !!
En dochter van 9 neem ik mee om de simpele reden dat ik die niet bij die twee pubers wil laten omdat die anders haar gek maken , middelste gaat morgen naar GV met een vriendin en oudste die wilde niet; das niet cool he GV als je een jongen van 15 bent !
Volgende week komt de Ghostwhisperer hier, volgende week donderdag, als ik jarig ben !! goeie actie van g , gisteren had ie die man aan de foon en die man vertelde even hoe hij de geesten hier in huis naar het licht ging brengen en de negatieve energieën om ging zetten in positieve…. Kijk dan kan je mij onder het bureau vandaan plukken want ik schiet daar subiet van in een lachstuip van zoiets VAAGS ! Ik denk dan “ja hoor” en …..meneer komt niet alleen ! ze komen met zijn tweetjes ! “hij durft zeker niet alleen” zei ik nog , niemand lachte …….
niet grappig Floor !
Serious business die geesten!
En deze boeken kwamen binnen die boeken ( de rechter ! de linker is voor mijn eigen nieuwsgierigheid) gaan mijn leven veranderen mensen , ik ga ze lezen , toepassen op mijn onhandelbare pubers en dan ………zullen die pubers veranderen in heel gehoorzame lieve boeklezende studerende wezentjes ! (althans dat hoop ik , dat beloofd niemand hoor )
Nee, ik kwam een mevrouw tegen enkele weken geleden in de supermarkt, die herkende mij van deze blog , ik schaamde me meteen, want ja Floor is echt wel wat extremer en explosiever dan ik ben zeg maar , zij was wild enthousiast over mijn blog , kende mijn blognaam maar ook mijn eigen naam (vergeten te vragen hoe ze die nou eigenlijk weet) en die meneer die bij die mevrouw hoorde gaf deze tip , van dit boek en pubers ! Iets met spiegelen en omdenken !
Ik ga het lezen en dan horen jullie nog van me ….
En tenslotte nog wat foto’s van onze schijtende schatjes ! Want het is net als met die pubers, je kan ze soms schieten en ze halen soms het bloed onder je nagels vandaan maar we houden toch heel erg veel van ze !!!! Kijk Bob dan die wil altijd op schoot als we scrabbelen en je ziet hij denkt mee !
Onze 3 strontmachines

Even dutten met mij op de bank

Bob aan de scrabble

17 thoughts on “More shit …..

 1. Ha die Floor,Volgens mij kun je gewoon zelf Norit geven. Mijn vriendin doet dat ook altijd voor haar hond. Die heeft een Golden Retriever. Niet te veel natuurlijk! Scheelt weer een ritje naar de dierenarts.

  Like

 2. shit zeg, brrrr wat een foto Hoe smakelijk hoe ze er bij liggen :))Hopelijk heeft de dierenarts een goed middeltje gegeven…Als de katten hier aan de race zijn geef ik ze rijstebloem door het blikvoer en dat heeft tot op heden geholpen. Succes en beterschap met alle 3 en veel plezier bij de gooische vrouwen en succes met de ghostsliefs Zjietje

  Like

 3. Ik heb het boek ik ben oke en jij bent een sukkel net uit! Erg grappig boek, wel erg lastig om ook daadwerkelijk toe te passen vind ik persoonlijk. Maar vind het zelf zeker een aanrader om te lezen, je word je soms net wat meer bewust van je eigen gedrag! Ben benieuwd wat jij er van vind als je het uit hebt. Volg je blok al een tijd, dus zal het wel terug lezen in een blog.

  Like

 4. Getver Floor,wat een foto,ha,ah,de andere vindt ik schitterend,mmmmmmmmmm,er heerst vast een of andere virus de onze waren vorige week aan de schijt,rijst met kip en wit geroosterd brood gegeven af en toe een beetje en wella over.Vanmorgen liep rex te kotsen op straat,mmm,gauw naar put toegetrokken want ja,aj,er stonden mensen te kijken en,hadden commentaar,brrrrrrrrrrr,weet wel dat wit brood niet goed voor ze is ha,ah, maar ja je wil wel op een gegeven ogenblik.Hoop dat ze anticbiotica hebben gekregen en het snel over zal zijn,xxx

  Like

 5. Weer lekker bijgepraat…dat kan nu je niet naar Adam ent. Maar wat een draken die honden, maar als ze dan zo bij je op de bank liggen…schatjes! Hoe kom je toch altijd aan die dramatische foto's…hilarisch gewoon. Nou succes met de hondjes, spoken, kinderen…. ben ik nog wat vergeten?

  Like

 6. 1. Jakkes!! Ook al ben ik gewaarschuwd ik knijp m'n ogen dicht!!2. Ik hoop dat BBB het snel weer buiten lanceren. 3. GV mag ik ook mee! 4. Ghostsisperer, proest… hahaha 5. Wat liggen ze schattig in hun mandjes… Een hele fijne avond! Groetjes, Collie

  Like

 7. Gelukkig, ik was gewaarschuwd ;-)Hoop dat de dierenarts inderdaad met wat Noritachtigs komt, want dit is toch niet normaal hè… Wat een shit-gedoe zeg! Maar wat een dotjes die 3…Een ghostwhisperer… tja… geloof dat ik daarvan ook in een stuip zou liggen!!Bisous!

  Like

 8. Sjee, ik word strontmisselijk van die foto zeg!Als het boek helpt met je pubers laat het me weten, over paar jaar ben ik tenslotte aan de beurt :-).

  Like

 9. JIJ blij dat je héeeeeeeeeeeeeeeeeeeele smalle voegjes hebt……met al die stront die daar zo lekker tussenloopt:DBen heeeeel benieuwd of die ghostwisperer ervoor gaat zorgen dat er geen spoken meer komen……wat nou als die man zegt dat er ECHT iets was?????X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s