Lulletje rozenwater en stront .

KWART VOOR ZES !!!!!!!!!

Toen kwam dat lulletjerozenwater mijn Nespresso machien brengen !
KWART VOOR ZES !!!!!!!!!!!!!!
Tot een uur of 5 ging het goed bij me maar na 5 uur begon het ergeren, van licht ergeren naar enorm veel ongelooflijk mezelf in de weg zitten ergeren !
G stond buiten toen het manneke kwam en zei loop maar door en succes !!!
Want g wist wel hoe pissig ik was .
De mooiste dag van de week , hele dag zon, en ik had hele middag binnen gezeten !
Lulletje komt binnen overhandigd me blij (ja toen was ie nog blij hij dacht ik ben bijna thuis de dag zit erop) de koffiemachine, ik gunde hem mijn meest valse blik en vraag: waarom als ze mijn tel nr hebben niet even bellen in de middag om te zeggen dat ik als laatste op de route lig en het na 5 uur word? Dat had mij 3 uur binnen zitten gescheeld.
Zegt lulletje , ja als we dat bij iedereen moeten doen ……… uhhhh pardon , zeg ik iedereen? In ieder geval bij die mensen waar je na 5 uur komt !
Nee daar konden ze niet aan beginnen , ik tierde nog even door en hij wilde gaan ……
Waarop ik zei (jaja ik was zeer bij de pinken en scherp) moet jij niet mijn paspoort vragen?
Nee hoezo vraagt lulletje rozenwater…….
Ik zeg nou omdat die telefoonmiep bij jullie mij vertelde dat ik de enige was die dat tweedehands schijtapparaat (jaja ik word hoe woedender steeds eleganter) mocht aannemen en ik me moest kunnen legitimeren.
Waarop hij antwoord : “Nee hoor dat hoeft niet , iedereen mag het aannemen ook de buren!!!”
WRONG ANSWER !!!!!!!
Mijn lichtelijke irritatie sloeg om in een soort van ongeloof, woede, verbijstering, besef dat ik weg had gekund dat ik 4 uur lang van het weer had kunnen genieten………en dat gegeven…….. moest de man bezuren. Iemand moest het bezuren leek me wel zo eerlijk om g daar niet voor te nemen.
Ik zei nog tegen lulletjerozenwater IK WEET DAT JIJ ER NIKS AAN KAN DOEN MAAR JIJ STAAT HIER NU EENMAAL EN TELEFOONMIEP NIET, DUS BRENG JIJ MAAR OVER HOE PISSIG IK BEN OP HAAR en ik schold nog vrolijk door , ik stampvoette nog net niet zeg maar….oh my wat was ik boos , vooral omdat ik een 5 minuten ervoor ‘het weer’ voor vandaag had gecheckt en had gezien dat er geen zon te bekennen zou zijn en het ook nog zou regenen ! Dus in feite geen weer zeg maar gewoon trieste bedoeling.
Mijn middag was ten einde, de zon was weg, maar ik had een koffiemachien, hoi hoi hoi ! Kinderen gingen eten in stilte die weten ook wel wanneer ze mama even moeten laten uitrazen.
Dus ik dronk een kop of 5 koffie om mezelf te overtuigen dat ik niet voor niks had gewacht !
Natuurlijk keek ik Private Practice en oh van mij mogen ze dat dagelijks uitzenden want wat vind ik het toch een leuke serie vooral nu op maandag Greys Anatomy komt en ik dus en op maandag en op dinsdag mijn meest favoriete series kan kijken !
En we keken of course zoals elke avond (ik ben een gewoontedier lijkt het wel) DWDD en Pauw en Witteman en toen vielen we zoals ook heel vaak gebeurt: in slaap, op de bank, werden we rond half 2 wakker, samen, omdat met zijn tweetjes in een bank verlammingsverschijnselen oplevert na een paar uur want we passen er NET op zeg maar en draaien is niet mogelijk !
En dan is het altijd even beseffen dat je op de bank ligt dat dat harde geluid de tv is en toen rook ik wat…….dus ik zeg tegen g , die hond heeft een scheet gelaten, hij knikte slaapdronken een keer en dacht fijn voor je, ik rook het na 3 minuten nog en het werd niet minder en meestal vervaagt die schetengeur wel een beetje na verloop van tijd , dus ik scherp (net wakker en meteen scherp he? merk je dat ?) zeg ohhh ga jij eens in de hal kijken ik ruik iets.
G loopt slaapdronken naar de hal waar ik hem hoor roepen “wat heb jij gedaan? foei dat mag niet”
Niemand gaf antwoord dus ik nam aan dat ie het tegen de hond had , Bob en Bink waren in de hal , Bettie niet : als die wat ruikt dan kruipt die al weg zo van “ik was het niet mensen”, dus ik ging ook maar eens een kijkje nemen , en de grootte van de hoop te zien kon het onmogelijk Bob geweest zijn ……..Jeetje wat een stank zeg !
G liet eerst de honden uit , ik riep nog ik ruim het niet op hoor , kwam terug , ruimde de stront op en stond daarbij te kokhalzen en te hoesten want echt de stank was onverdraaglijk, en die hoop die is een beetje verhard aan de buitenkant van het liggen zeg maar maar als je er dan ingrijpt om het in een vuilniszak te smijten komt het warme smeuïge weer een soort van open te liggen zeg maar en meteen is de geur nog 100 keer erger en g die kon het niet aan , ik ook niet maar ik bleef op afstand !
Ik haalde de dweil en dettol tevoorschijn en cleande de boel na terwijl g kokhalzend buiten de troep ging weggooien en zo rook ons huis om 2 uur in de nacht naar een dierenkliniek, dettol met stront vermengd is een vreemde geur .
Wij kropen na de schoonmaakactie bed in, waar we de slaap niet konden vatten want ja we waren goed wakker geworden inmiddels ! Dus we lagen nog een uur of 2 te draaien en te woelen in bed om vanochtend wakker te worden………………..en te constateren dat die arme Bink echt ziek was geweest vannacht en in een hoekje van zijn bench met bolle rug zat want de rest van de bench, vloer eromheen en deuren en muren compleet ondergescheten waren met een soort van heel sterk riekende misselijkmakende spuitpoep !
G cleande de boel en ik kwam toen alles weer fris en fruitig was.
Uh ja…. ik kan er niet tegen, tegen zoveel drek in de ochtend of nacht of alles wat daartussen zit , ik ben een antipoep meisje , ik kan er geeneens tegen als iemand op MIJN wc poept dus laat staan dit schijtfestijn !
Gelukkig weet het hoofd van onze roedel dat en vraagt het geeneens ……..heel slim !

36 thoughts on “Lulletje rozenwater en stront .

 1. Yep, het bewijs is geleverd! Ariadone is knettergek! Doe me een lol, laat jij Floor los en tip-je van mij, gratis en voor niks, zoek een goeie psychiater, die kun je nl. Goed gebruiken. Enne, nou niets meer schrijven bij Floor, want vroeger kon je schijnbaar al niet lachen, nou ik heb nieuws, leuk schrijven lukt je ook niet! Dus…..nooit meer doen! Enne t is NESPRESSO zonder N !

  Like

 2. Ben ik weer, heb ff op Aria Dom haar blog gezeten, ik begrijp t , ze wordt door geen hond gelezen, want 0 ! Reacties, tja, begin t naar haar opmerkingen op andere blogs te begrijpen……..Verbeter de wereld Ariadne, begin eerst eens bij jezelf!! …….

  Like

 3. Wat is toch t probleem met die ariadone!! Kan die geen hobby zoeken , ofzo! Dat ze van je blog af sodemieterd! Stom, dom, mens! Zal anders haar blog eens onder gaan ZEIKEN !! Xxx n Zit ik me zo te ergeren aan die muts , dat ik vergeet om te zeggen dat ik je blog hilarisch vond! Bedankt ARIA DOM !!

  Like

 4. Ariadone heeft het volgens mij niet helemaal begrepen. Je zeikt de werkende mens niet af maar de werkende mens zeikt jou af. ben al zovaak door zo'n bel Truus afgezeken dat ik dat ik het niet meer pik. Vandaag telefoontje van teveel terug betaalde ziekenfonds kosten van ja luister even goed 3 jaar geleden 54 euro nou wat een gezeik. En daar hebben we een gezeik over gehad dat het een principe kwestie is geworden De zeikerts………..En je blogje is nog net zo lekker smerig als vanmorgen toen ik het voor het eertst las. Heb je nog stront geruimd vandaag? hoop het niet . Welterusten schat hoop dat die zeikert/stinkert je met rust laat.

  Like

 5. bedankt! al is het wrang dat jouw misselijkmakende leventje, mijn klotedag weer goed maakt. Ach, zo levert stront toch weer iets positiefs op. Net zoiets als wat mest voor rozen doet…toch?Hoop dat Bink snel weer de oude is…niet alleen voor zichzelf 😉

  Like

 6. Mens…ik PIS in m'n broek…eerst die arme jongen en dan het shit-verhaal!! En wat lekker hè..eerst maandagavond en nu OOK de dinsdagavond!!! Manlief was minder blij….nu TWEE avonden per week voor een uur niet aanspreekbaar!

  Like

 7. Jeees Floor, wat een vies blogje (ik dacht dat poepblogs Susy/Olijfjes ding was! 🙂 ). Fijn dat je koffieding er nu wel is. Minder leuk voor jou (en die arme man), dat het zo lang duurde. Pfffffffffffffffff!

  Like

 8. Ik kan het hebben…ja ik kan echt alles aan… na wat ik net bij de mc donalds heb gezien. Net op het moment dat ik mijn tanden in mijn enorme big tasty wilde zetten kwam bij het meisje aan de tafel naast ons haar hele happy meal er in omgekeerde volgorde weer uit. Tja dan zit je echt naar je burger te kijken van..wil ik jou nog wel.Hopelijk is Bink weer snel beter.Groetjes, Sas

  Like

 9. Gatver,ik wilde net gaan koken maar dat gaat dus niet door. Mijn wijntje smaakt ook niet meer en die vieze wc foto…. ga je lekker?Mijn lief mag dus nu de friteuse aanzetten (jaha dat kan hij) en.. vanavond wordt het patat. Hij is je eeuwig dankaar.Vandaag was ik bij mijn zusje en voor de zekerheid vertelde ik haar dat er iets over de post zou komen. Ze was tot tranen toe ontroerd.Liefs Hermine

  Like

 10. Ten eerste moet zuslief niet zeuren over die logé erbij…is mijn allerliefste zoontje hè…en ik krijg de hare er vannacht weer bij…zo, dat is me van mijn hart…Verder sluit ik me gans aan bij haar commentaar, en vind het dus een schijtverhaal….Ik zat eerst nog te vergelijken met een heerlijk chocoladecakeje, waar de warme, zachte chco uitdruipt (positief denken..), als je erin prikt, maar na eye-opener van wc, kreeg ik zelfs de geur in mijn neus gegooid…GATVER…En toch…ooohhh….is Binky ziek…beterschap ermee, en ook voor G. (weer bevestigd dat het een kanjer is hè…!!)Knuf, Margotxxx

  Like

 11. Vanaf het moment dat ik die foto van de WC pot zag was het begin van je verhaal gedeleted in mijn hoofd, hoe smerig wil/kun je het hebben *en schuift koekje aan de kant*En nee GEEN zon vandaag, twee dagen gewerkt, volop zon, dagje vrij, logee erbij en prutweer. Ik zou bijna zeggen "dat heb ik weer" 😉

  Like

 12. ik vraag me serieus af… waarom ik… net op dit moment jou post moest zitten lezen…. met een broodje in mijn hand (ik laat het laatste stukje liggen als je het niet erg vind)bah!!!!!!!!!!!!groetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 13. oh jasses wat smerig zeg… te beeldend beschreven brrrrrr, wel ziekig dat het hondje ziek is, hopelijk is het snel weer over….en krijgt de rest van de honden er geen last van, brrrr

  Like

 14. Blegh! Wat smerig………… die plaatjes! Eet smakelijk. En weet je wat zo erg is: bij ons ben ik de strontopruimer, want de man gaat compleet over zijn nek.Je weet het wel weer mooi en duidelijk te beschrijven, hahahahahhahahaha

  Like

 15. haaha geweldige foto's.. werd ik gelijk gestraft omdat ik een plak cake at… oh kan me voorstellen dat je flink wakker was geworden vannacht. Ik heb de "oude"foto inmiddels geplaatst.. had haast vanmorgen..

  Like

 16. Hahaha wat een goor verhaal.En die foto!!!EEEEEEEEEEEEEEEEWWWWWWAch arme koffiemachien meneer, maar wat lomp zeg dat ze hebben gezegd dat je zelf moest wachten.Hoop dat Bink snel opknapt.x

  Like

 17. Ik lees, lekker met een watertje en een bakje met druifjes… alles gaat nog goed… ik grinnik en ik lees verder… mwâh het wordt wat minder, maar ik snoep door van m'n druifjes, maar dan ineens… scroll ik naar beneden en tref ik die rode beerput aan zeg…. Kan je me voortaan niet effe waarschuwen… Kanonne zeg… M'n druifjes…. laat ik nog effe staan…!Hahahaha, waar heb je díe foto toch gevonden. Beterschap met Bink, hè!Groetjes, Collie

  Like

 18. Jaja, ik geloof direct dat jij heeel pissed was gistermiddag..zo pissed dat je ons nu op een post trakteert met GEUREN en KLEUREN…Mag ik een teiltje??Nee ik hoef geen koffie..kom een andere keer wel terug!Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 19. Mijn favorieten stuk is wel!!'de stank was onverdraaglijk, en die hoop die is een beetje verhard aan de buitenkant van het liggen zeg maar maar als je er dan ingrijpt om het in een vuilniszak te smijten komt het warme smeuïge weer een soort van open te liggen zeg maar 'Whoehahahaahaha lekker gek mens ben je ook.hahahaahaha

  Like

 20. die arm Bink, ik hoop dat het inmiddels beter met hem gaat. Zowel voor hem als voor jullie. Maar die wc-foto, eeeeeeeeeeeeeeeehhhhh, krijg zelf bijna k*tsneigingen hihihi, gelukkig heb ik nog niet gegeten..Neem maar een flinke snuif van je koffie, stukken lekkerder. Succes met alles vandaag liefs Brigitte

  Like

 21. Oh dit is wel erg natuurlijk, tjee zeg wat kan die Bink sch**ten zeg! Ik zou hem volgooien met Norit en dan in een hoekje gaan zitten hopen dat dat spul héél snel z'n werk doet.

  Like

 22. Hi Floor, ik heb stiekum wel zitten lachen hoor. zie het helemaal voor me) hier gaat dat namelijk ook altijd zo)hoop dat de hond snel beter is. fijne dag alsnog en geniet van je nespresso he nu het weer kan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s