Selah Sue – Crazy Vibes

Onderstaand is zo’n lekker nummer als je je ogen dicht doet denk je aan een Macy Gray of zo , in ieder geval aan een donker iemand die het zingt, blijkt het een kleine blonde belgische tante te zijn ! Wat een stem …….
Verder had ik gisteren na mijn ongelooflijke poetsdrift een ongelooflijke migraine aanval die ik bestreed met heel veel pillen en daar nog 2 witte wijn overheen goot toen ik om half 10 ongeveer in bad zat met g .
En het hielp nog ook echt waar, na de wijn verdween de migraine ! Ik denk dat ik dus “ongesteld” ben geworden gistermiddag vandaar de migraine, en die 2 pukkels in mijn gezicht waarvan er eentje echt op het puntje van mijn neus zat ! ja ze gaan nooit achter je oren zitten he ? Nee vol in je gezicht daar waar iedereen ze kan zien !
En ik bestelde in mijn poetsdrift spullen , schoonmaakspullen op internet , maar nu is die poetsdrift weg en komen die spullen straks……….tja.
Oh en die wijn , ik weet het: de viva !! ik weet, ik weet, maar ik was beetje zielig gister natuurlijk, kuch kuch, ja ja vandaag doe ik weer braaf !
Maar mensen het volgende moet me van het hart , ik zit met g in bad , een uur lang ongeveer……met gedempt licht en kaarsjes aan , very romantic !
G gaat eruit, ik ga mijn haar wassen en hij gaat alvast naar beneden, hij doet de badkamer deur dicht staat nog op de trap bovenaan als ik, die nog in bad zit, de schrik van mijn leven krijg want de lampen gaan aan en uit !!!!!! Ik gil dus , g vliegt die badkamer in denkt dat ik een toeval heb of zo , ik zat te rillen van schrik in bad echt , g komt binnen en er gebeurt niets meer, dat uur ervoor toen we samen in bad zaten ook niet he ?
Oké, ik uit bad, ik moet mijn haar nog föhnen dus ik zeg laat alle deuren maar open beneden ook zodat ik je kan horen ! Ik begin te föhnen en g gaat naar beneden en nog geen 10 minuten later weer !!!!!!! alle lampen weer aan en uit en alleen in de badkamer !! nergens anders in huis !! Dus ik……. GIL !!!!!!!!!!!!! Nou g was binnen een seconde boven , ik weer shaken , ik vond het wel goed zo dat haar en ging naar beneden.
Ik vind het dus echt doodeng dat begrijpen jullie !
Bah ga iemand anders vervelen riep ik nog maar ja of ie dat gehoord heeft????
We wonen natuurlijk in een heel oud huis , het kan ook een storing zijn denk je dan maar van de 15 spotjes in de badkamer gingen er maar 12 aan en uit en 3 bleven branden ! Hoe weird is dat mensen ?
En nergens anders in huis dus het kon ook niet iets zijn van even geen stroom of zo .
Kijk en das niet het enige he , dat lampen gedoe hebben we vaak , heel heel vaak als we naar bed gaan doen we het licht in de woonkamer uit en dat gaat niet uit ! Ja ik weet ik klink alsof ik moet stoppen met die wijn maar geloof me ik ben zo nuchter als wat hoor , geloof niet in yoga en vage toestanden, ik ben een down to earth meisje/vrouw. De lichten gaan dan niet uit soms moeten we ze wel drie keer uit doen voordat ze uit zijn !
En we zien ook wel eens wat in de gang , als je gewoon op de bank zit , kijk je door de deur (glas) in de gang en heel vaak rond half 11 s’avonds zien we daar wat ……. iets wat voorbij die deur komt , geen idee wat hoor……. iets vaags……
Ohhh ik geloof dat jullie nu echt denken dat ik gek ben maar dat is niet zo !!!!!!!!!!!
Ik vertel puur de feiten wat er hier in huis gebeurt !!!!!!!
HELP .

20 thoughts on “Selah Sue – Crazy Vibes

 1. geen idee dus. of ik hierin geloof. ik wil altijd heel hard roepen van niet, maar dat komt meer omdat ik het zo'n eng idee vind dat het ontkennen makkelijker is ; )hoe dan ook, succes ermee.lijkt me niet grappig.

  Like

 2. jullie moeten niet zo dampen in dat bad, krijg je kortsluiting! ;-)Ik heb zomaar een vreemde vochtplek in mijn plafond waarvan ik dacht: zat dat er al?? Misschien heb ik wel piesende geesten, of lekkende?? Moet ik wel even naar kijken.Reinig je huis even met witte salie, als je dat wilt doen en niet weet hoe, mail me dan even, leg ik het uit.Jaja, JC doet zweverig!!

  Like

 3. Ik vind het niet gek hoor, ze vinden het vast gezellig bij jullie!En die schoonmaakdrift, kan ik die ergens kopen?? Ik ben het zelf 'ergens' kwijtgeraakt en al heel lang niet meer gevonden…

  Like

 4. Bizar als het tot twee maal toe achter elkaar gebeurd!Ik heb vroeger in het huis gewoond waar mijn grootmoeder had gewoond en in de slaapkamer heeft ze opgebaard gelegen.Vaak kraakten de planken in de gang terwijl er niemand liep of vielen er boeken van de plank.Ik riep dan altijd "Hey dag Oma", eng vond ik het niet, eerder misterieus.Misschien je huis eens laten zegenen met wijwater?Het gebeurde alleen in het huis waar ze gewoond had, nadat ik verhuisd was heb ik het nooit meer mee gemaakt.

  Like

 5. wou toch even reageren op je glas wijn dieten vind ik niet zo erg maar geen glas wijn!!! das een straf voor mijen toen kwam ik dit dieet tegen : )geen idee of het werkt maar vond het wel grappiglhttp://www.goedgevoel.be/gg/nl/737/Dieten/article/detail/560262/2008/12/18/Nieuw-dieet-afvallen-met-wijn-en-chocolade.dhtml

  Like

 6. Idd gewoon werk voor een electriciën.Slaan de honden ook weleens aan tegen iets wat jullie niet zien? Zo niet dan zou ik me geen zorgen maken. 🙂

  Like

 7. Och schat…dat met die lampen ligt gewoon aan de transformator…laat er een electricien naar kijken..Wij hebben het zo vaak, vooral in de badkamers, door het vocht…no worry, alhoewel ons huis ook niet piep is…1888…of ga ik nou ook spoken zien…In de gang spoken??? Is Harry de vleermuis al geëxecuteerd??? of is er een kwaaie johovagetuige achtergebleven??? of …Slaap lekker, en een knuf aan G…bofkont (jij ja), één heel uur samen in bad…pfffttt…vin je het gek dat er dan mensen gaan spoken???…haha…Knuf, Margot

  Like

 8. Ik wil wel eens een weekje in jullie huis logeren hoor, als jullie er eens niet zijn. Om te kijken of ik dat ook allemaal meemaak. Gewoon als extra check zeg maar. En natuurlijk geheel niet uit eigen belang ofzo, echt niet! 😉

  Like

 9. Maar uhh…een meid die van zich afbijt ( jij dus lieve Floor ) is toch niet bang van een ghost meer of minder….Gewoon zeggen, calm&assertive, : Ga weg, joh….verdwijn…hou er mee op…schei er mee uit…toedeloe….En je kunt ook foto's maken, dan kan je die ghost lekker eens goed bekijken.Succes…en blijf van die pillen-met-wijn af…Ook een föhn en het bad vol is geen goede combinatie…jij bent gewaarschuwd ! En anders kom je maar wandelen, hier in de provincie….Lieve groetenGodeliva van Ariadone

  Like

 10. Ik heb ook wel eens van die'knipperlichten' gehad. En mn vriendin ook. Wat ik heb gedaan is de lamp losdraaien en en weer erin en toen was t weg. Ik ben ook geen zweverig figuur maar vond het ook niet prettig. Miss dat dat helpt? Sterkte ermeeHoe gaat het met Bink?Fijne dag verder lieve groet Brigitte

  Like

 11. Misschien Derk even schrijven of bellen? Het hele verhaal van je schoonmaakwoede tot aan het in bad gaan vond ik heel gezellig maar daarna brrr beetje eng. Kan me zo goed voorstellen dat je ook bizar vind. Fijne dag, geniet van het mooie weerLieve groetTanja

  Like

 12. Misschien moet je toch de elektriciën even langs laten komen?Voordat je the exorcist belt :-).Maf hoor, ik zou er niet van kunnen slapen, denk ik!

  Like

 13. He maedje toch….misschien toch dat ene glaasje wijn……Maar goed. Wát heb je besteld. Let me know. Ben heel nieuwsgierig want misschien krijg ik daar dan wel poetsdrift van….gr. Christina

  Like

 14. Ja da's een enge toestand en zo kom je er weer eens achter dat al dat 'geesten gedoe' niet pluis is. Ze maken je altijd bang. Ik heb nog nooit gehoord dat een geest zich fatsoenlijk gedroeg en dus is mijn motto: hou je er verre van. Maar ondertussen zit jij er mooi mee en kan de vorige bewoner 'm al binnen hebben gehaald. Ik zou het serieus aanpakken als je denkt dat het echt een geest is, anders is ie straks uit je huis, maar woont ie op je stoep en laat ie je nog niet met rust.

  Like

 15. nou…*kuch*…laat me dan gewoon vragen naar wat en waar je je schoonmaakspullen hebt besteld?! Zullen we het verder niet over casper hebben *spuugtdoorvingers*…..;)X

  Like

 16. Heb je je huis al eens laten 'reinigen'? Ik geloof er totaal niet maar heb t op advies v schoonmoeder laten doen. En werkelijk het HIELP! Ik 'zag' ook wel eens iemand voorbij 'schieten'. Nu nooit meer.Gr. Marlies

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s