MAMAAAAAAAAAAAAA


“MAMA GA JIJ NAAKT IN DE VIVA??????”

Zo kwam zoonlief van 15 al gillend in paniek binnen gistermiddag !
“IK SCHAAM ME DOOD DE HELE SCHOOL DENKT DAT JIJ NAAKT IN DE VIVA GAAT, IK SCHAAM ME DOOD !!!!”
Ik word niet anders van dat soort panieksituaties dat weten jullie dus ik antwoord hem totally zen “Nee schat, niet in de viva, in de PLAYBOY”
Nou dat gezicht van hem, ik had het moeten filmen echt , “ik ga nooit meer naar school als je dat doet ” roept ie nog even.
Wat was het geval namelijk , ik schreef op facebook dat ik dus op dieet ga en dat samen met Toefje doe en degene die niet zijn gewicht bereikt naakt in de Viva moet . Mijn dochter had op dat bericht gereageerd en zodoende kunnen alle vrienden van dochter dat ook lezen, door haar reageren, en daar zitten ook vrienden van zoonlief bij , die lezen blijkbaar niet goed die pubers die zien gewoon naakt en viva en klaar is de conclusie , en roepen op school Y zijn ma gaat naakt in de Viva !!!
Ohhh pubers !!!!!!!!
Ik heb inmiddels dochterlief een verbod gegeven nog te reageren op mijn facebook zodat haar vrienden in ieder geval mijn fb niet kunnen lezen .
Maar ik kreeg een goede tip van Jet die mij even vertelde dat ik aangezien ie daar zo van over de rooie gaat gewoon moet dreigen dat ik idd naakt in de Viva ga als zijn cijfers niet beter worden ! Maar ja het risico dat ie geen goede cijfers haalt is mij te groot, die pubers zijn te onvoorstelbaar, en ik zeg altijd als je iets zegt moet je het ook doen, dus dan zou ik in die viva staan…….. alsnog , nee dus !
En verder lijk ik wel zwanger of heb last van een soort van voorjaarsschoonmaak of zo maar ik ben kasten en berghokken aan het uitmesten heb vanochtend hele keuken onder handen genomen .
Ik word blij van schoon !!
En nu ga ik werken , see you !!!

13 thoughts on “MAMAAAAAAAAAAAAA

 1. Ach ja, mijn ideeën zijn bij tijd en wijle zo briljant, ik zou er geld voor moeten vragen! Maar ik wil niet het risico lopen dat ik jou, je zoon of wie dan ook een schadevergoeding moet betalen wegens opgelopen leed, dus fijn dat jij je verstand er nog bij houdt!

  Like

 2. OH geweldig zeg! Maar ja, moet jij binnenkort niet voor 10 minuten gesprek op school komen? Want dan zullen die leraren je ook wel raar aankijken als ze dat verhaal gehoord hebben, whahahaha

  Like

 3. Haha de nachtmerrie van elke puber; je moeder in haar bloterik in de viva … als ik hem was, ging ik als een waakhond, naast Bink, zijn moeder in de gaten houden dat ze voorlopig gewoon even op een sla-met-water dieet gaat.

  Like

 4. ik zie dat je al wat huisjes mag schoonmaken maar stel dat je dan klaar bent..ik heb maar een klein arkje…6×10 maar aangezien ik de laatste tijd het probleem met mijn schouder had is er wat achterstallig onderhoud… dus feel free.. ik lees net dat het ook goed is voor je dieet dus ik bewijs je ook nog een goede dienst..Ik had dat gezicht wel willen zien… maar eigenlijk kan ik me (met een beetje inlevingsvermogen) het ook wel indenken…groetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 5. Kom gezellig langs…ik zet de emmers sop wel klaar hoor…je zult eer van je werk hebben….Wel een goeie van Jet, maar idd…het risico is te groot….Ennuh, als ik Hugh H moet bellen, zeg het maar hoor…haha…Ik facebook/twitter/hyves nog steeds niet…en ben er weer blij om…Knuf, Margot

  Like

 6. Ik kom niet meer bij:D arme kind in shock. Ja ik vind het wel een goed dreigenment Jet.Huh als je daar zo'n last hebt van voorjaarsschoonmaak ik bied vrijwillig mijn huis aan.XXX

  Like

 7. HAHAHAHAAHA, hoewel het natuurlijk inderdaad irritant is dat je zo viavia alles kunt lezen (vind ik echt een nadeel van facebook, en ook, wat een gedoe, ik hoef niet te lezen waar iedereen reageert), moest ik er ook wel een beetje om lachen. Schoonmaken en opruimen kost wel veel energie; goed voor je dieet dus!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s