Thermen Bussloo
Daar vertoefde ik gisteren de hele dag ……mijn ma had een arrangement voor 2 personen gewonnen daar en die kregen wij .

Dus gingen we gisteren naar Bussloo en verbleven den ganzen tag in die sauna oefenen voor die vivalekker relaxen.
En ik kreeg een uur lang een Ayurvedische wellnessmassage terwijl g onderhanden werd genomen in een ander kamertje voor een sportmassage .
Daarna kregen we later in de middag nog beide een Rasul behandeling : das eerst scrubben, daarna in de modder een kwartier lang in een stoomcabine.
Tussendoor aten we een heerlijke lunch, dronken we smoothies in het loungegedeelte , zaten in de aarde sauna, infrarood sauna, himalaya zoutkristalgrot, osmaans badhuis , zwembad , finse sauna , en nog iets met zee iets sauna ….
We lagen buiten op bedjes in het zonnetje, ja ook ik echt waar in die kou buiten maar na een aarde sauna hou je het makkelijk een half uur vol buiten op een bedje !
Het was geweldig en ik ga vaker heb ik besloten want ik was dus al 6 jaar niet meer in een sauna geweest ! Moet niet gekker worden zeg dus we hebben besloten maar eens vaker , veel vaker te gaan !
Het was zalig , ik kwam totaal relaxed rozig weer thuis gisteravond……..
O ja en ik leg nog even uit : IK wil NIET in de viva !! Ik krijg nl reacties van vrouwen die zeggen oh ik zou dat never nooit doen in de viva !!!!!!! Nee IK OOK NIET !! daarom is die weddenschap ook dat je er NIET in wil !! Dat is die stok achter de deur !! Als ik iets zou doen wat ik niet erg zou vinden is het geen stok achter de deur dan is het namelijk niet erg en dus is de wil om te slagen minder !!
Dus wil jij echt afvallen en wil jij onder geen beding in de viva dan moet je dus meedoen !!!

20 thoughts on “Thermen Bussloo

 1. Bussloo is dan ook een geweldig 'tot-rust-kom-oord'!! Heerlijke sauna inderdaad, waar je nog geweldig kunt relaxen in makkelijke banken en stoelen en je zelfs in slaap kunt vallen in de 'woonkamer'!Ik wil ook weer…. *kreun*Eerst de verbouwing, Wondel, eerst de verbouwing…. *zucht*

  Like

 2. Ik neem me dit soort dingen ook altijd voor, van die heerlijke verwenmomentjes voor jezelf, maar verder dan het voornemen komt het vaak niet. Maar ik ga me nu voornemen om alvast een abonnement op de V.iva te nemen, want je begrijpt dat ik dat moment niet wil missen ;))

  Like

 3. Heerlijk he, zo'n dagje sauna, wij waren maandag in Bussloo, vond het alleen superdruk (bij ons duurt het nog 2 weken voordat de vakantie begint… brrr) Als we daar zijn zeggen we altijd tegen elkaar dat we vaker moeten gaan maar dat is meestal snel weer vergeten, toch doen!!!

  Like

 4. kijk(luister,lees) het is NIET dat ik geen vertrouwen in je afvallend vermogen heb he(begrijp me niet verkeerd;)) maar IK zou een abo nemen op die sauna….wekelijks je gewicht wegzweten…..stel je voor….in de VIVA in je geboortekostuum!! *HUIVER*

  Like

 5. Volg je al een poosje en vind je blog zeer herkenbaar,nu heb ik mijzelf opgegeven bij Weight Watchers online en wil heeeeel graag weer slank de zomer in…. de winkels hangen al vol met allemaal leuke zomerse kleding, daar wil ik van de zomer gewoon in, maar mis ook een beetje stok achter de deur dus…… zal ik meedoen?

  Like

 6. ohhh lekker zo'n dagje sauna… voor ons is het ook al weer een aantal jaar en kilo's minder geleden.. maar je komt er zooo lekker relaxed vandaan…. ja wij moeten ook weer gaan… en succes met je afvalracegroetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 7. Oh ik ben zoo jaloers!!Hahaha snap dat jij ook niet in viva wilt met je blote bips maar ik blijf erbij dat het niet eerlijk is.Het gaat er toch om wie er het eerst haar streefgewicht bereikt? Dat kan ik toch nooit van je winnen?En ja ik wil echt afvallen, maar vind dit risico wel errug groot ;)x

  Like

 8. Leuk! Maar wat ik me afvraag: waar laat je je fototoestel, want die foto's zijn toch van jullie? Of loopt er zo iemand in de sauna die ze maakt, zoals bij de efteling als je uit het spookhuis komt?

  Like

 9. hi, ik zat op de blog van .. (naam kwijt), maar i.e.g., ik ben daar volger. Kwam hier vanwege post Bussloo, is bij mij in de buurt. Ik ga je maar volgen, want na het lezen van verschillende posten kreeg ik een steeds grotere smile. Humor makes the world go round en dat lukt jou goed bij mij! dank je wel!groetjes, Carolien

  Like

 10. Wat heerlijk Bussloo op de thermen ben ik nooit geweest, maar mijn hele tienerjaren heb ik in de zomermaanden op Bussloo doorgebracht! Durf het bijna niet te vragen maar ben je gevulde koeken wezen halen bij bakkertje bril! Lekkkker Flauw maar denk ik bussloo denk ik bakkertje bril. ik Ga wandelen met de hond, geen foodgedachten hahahah

  Like

 11. Dat klinkt echt heerlijk je dagje sauna!! Massage, een modderbadje doet gewoon wonderen… Ik durf nu al niet meer te eten sinds we die weddenschap zijn aangegaan! het lijkt me echt vreselijk!!! Wat doen we trouwens als we het allebei niet redden, gaan we dan samen??? Moet ik zeker op zo een krukje staan!? ;))

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s