Ook goedemorgen


Maandag alweer pfff weekend is voorbij gevlogen !

Of ik iets nuttigs heb gedaan ? HELEMAAL NIETS ! Ja ontspannen !!!! rusten!!!!!!! genieten van de stilte !!!!!!!!! slapen !!!!!!!!!! en heel veel machines was gedraaid ik denk een stuk of 9 en er liggen er nog 5 denk ik dus we zijn er nog niet !
We vinden zelfs joggingbroeken die al maanden kwijt zijn ! Denk dat dochterlief haar kluis op school heeft leeggehaald !
Ik heb al enkele weken moeite met mijn dieet, ik doe het wel maar niet echt zeg maar want die glazen wijn die mogen niet die ik er steeds bij drink en dus val ik niet af ! Sterker nog ben 2 kilo aangekomen en daar gaan we wat aan doen !
Volgende week maandag begin ik met HAAR en we hebben een weddenschap ! Want beide hebben we duidelijk een stok achter de deur nodig !!! Beide kunnen we de alcohol niet weerstaan. Ik wil eindelijk eens aan mijn streefgewicht komen en zij ook want ze gaat trouwen .
En wat is nou de weddenschap ?
Nou degene die 1 Juli niet op haar streefgewicht is die moet in de Anybody van de Viva !!!!!!

En geloof me als ik iets niet wil : is het naakt in een boekje of mijn hoofd daar nou wel of niet bij staat !!! Dus die stok lijkt wel een boom wat er achter die deur staat .
De weddenschap gaat volgende week maandag in na de vakantie en stopt 1 Juli !!!
Dus hou het maar in de gaten, hierboven bij dieet, over 2 weken moet er weer wat staan en wel dat ik ben afgevallen want echt echt echt ik wil never nooit niet in die Viva in mijn nakie niksie.
We houden u op de hoogte !!!
O enne iedereen mag meedoen hoor , schrijf je vooral in !!! hier bij reacties …

24 thoughts on “Ook goedemorgen

 1. hahahaha ik doe dus echt NIET mee.Waarom niet? Omdat jij veel minder hoeft af te vallen dan ik, en dus veel sneller op gewicht bent en ik dan dus met mijn dikke bips in viva sta straks.Ik pas even, maar veel succes 🙂

  Like

 2. Nee sorry ik wil niet in de Viva, wel graag in de Quote 500, maar da's in mijn geval nogal een utopie zeg maar..Maar nee, ik heb totaal geen lijn, ik doe ook niet aan de lijn en ik wil al helemaal niet in de Viva. Sorry.

  Like

 3. Had dat middelste meisje niet een 'gekleurd' bord om kunnen hangen? ;-)Wat betreft je dieet…. gewoon weer beginnen, joh! Als straks het zonnetje weer gaat schijnen, gaat het vanzelf makkelijker! Salades, magere dingetjes… In de winter komt iedereen toch wel iets aan in kilo's?Komt goed, joh!

  Like

 4. Ik schrijf me NIET in…en als je in de viva komt, kun je misschien zo'n fotobord om je nek hangen, net als op je foto.Maar jou kennende, gaat het je gewoon lukken, en ben je tegen die tijd zooooo trots, dat je ze zelf opbelt, of je aub, met je strakke kontje in de viva mag staan. En dat is dan nog maar het begin hè…daarna de Revue, en dan de Playboy…Hugh wordt gebeld, getelexed, gefaxed, getwitterd…en hij komt jouw persoonlijk goedkeuren voor de playmate van de eeuw… of draaf ik nu een beetje door (en dan is het nog maar maandag hè…)Knuf, Margotxx

  Like

 5. Uhhh, ik ben nu op vakantie met nog 2 vrouwen en onze 3 dochters. Onze dagindeling bestaat voornamelijk uit lekker eten, we beginnen met een uitgebreidt ontbijt daarna een grote koek bij de koffie, ondertussen bespreken we de lunch, ´s middags weer een lekkere koek een uur daarna aan de chips en voor het avond eten is het een beetje een afwisseling van alles wat niet goed is, daarna herhalen we de volgorde van de middag weer om vervolgens met een buikkramp veel te laat op de avond (ochtend) in bed te rollen.Dus je hebt kans dat ik me ook nog wel aanmeld.Mijn lijf in de Viva…now way!!!Wil je wel alvast heel veel succes wensen.Groetjes, Sas

  Like

 6. Nou ja zeg! Zit net aan mijn eiwitshake!Ook hier weer vandaag een poging, wil 15 kilo (jaja) eraf voor 2 juli. Anders zit ik weer op het turkse zand als de "big mamma". Doe niet mee met de weddenschap stel je voor in de viva dat doe ik de natie niet aan ook niet zonder hoofd erop. Veel succes meiden zal aan jullie denken.Groetjes Greet

  Like

 7. OMG ik dacht dat ik al een stok achter de deur had door in mijn blogje voorzichtig te melden dat het nu echt genoeg is met al dat gesnaai en aan de slag moet, maar in de Anybody … van de stress alleen al zou ik geen hap meer eten. Succes!

  Like

 8. Veel plezier met de was (mijn wasmand zit ook weer vol, maar eerst werken vandaag) en succes met afvallen. Ik doe niet mee. Ik ga van zijn levensdagen niet naakt in de Viva.Fijne dag,Marion (Sjonke)

  Like

 9. haha nou denk dat ik met die stok ook mega af zou vallen.is wel nodig mar gelukkig niemand die deze weddenschap met me wil aangaan..streefgewicht haal ik niet voor die tijd..maar hopelijk aan t eind van het jaar wel

  Like

 10. Hoi Floor, Ik ben echt geen voorstander van afvallen; neem jezelf zoals je bent!Maar ik wil je wel een goede tip geven die gezond is voor je lijf en een goede vetverbrander is; drink 3x daags een glas water met een flinke scheut appelazijn. vind je het te zuur doe er dan wat dixap bij in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s