Happy Valentine !!

Kijk je kan zeggen wat je wilt , het is een commercieel feestje,wij hebben elke dag valentijn, wij doen er niks aan want we doen het gewoon tussendoor, of zomaar af en toe….. maar ik vind het zalig : Valentijnsdag !
Want hoe vaak zeg je nou werkelijk tegen vrienden, vriendinnen , ouders, kinderen, zus, broer, om het eender wie , hoe belangrijk ze voor je zijn? dat je ze waardeert ?
Nou als er nou een dag voor is vind ik dat geweldig , dan denk je er maar eens over na en dan doe je maar iets, het hoeft niets duurs te zijn toch? Gewoon een kaartje naar de mensen waar je om geeft , die je gelukkig maken, die iets voor je betekenen hoe moeilijk kan het zijn ?
Een ecard kost zelfs helemaal niets ! alleen een dikke 5 minuten van je tijd !
En daar dan echt eens over nadenken ? Dat mag best eens , 1x per jaar, of vaker natuurlijk voor wie het wil .
En ik doe dat dus , niet elk jaar naar iedereen, maar eens in de zoveel jaar , het ene jaar de vrienden , andere jaar familie , soms iedereen , soms zomaar iemand die je toevallig elke dag tegenkomt en iets toevoegt aan je leven……..
Ik vind het fijn als mensen het gewoon eens tegen elkaar zeggen , hoeft niet op mijn begrafenis die praatjes over hoe leuk en lief en aardig ik was , doe het nu maar dat vind ik veel en veel leuker !
En ik vind het gewoon leuk de mensen die iets voor me betekenen dat te laten weten !
Dus de kids kregen iets vandaag en lief ook ! Wij , lief en ik dus , sturen elkaar ieder jaar kaartjes via de post ! Gewoon omdat het leuk is , het gaat niet om het kado het gaat om de geste !
En het feit dat je er aan denkt en die persoon dus belangrijk genoeg vind er aandacht aan te besteden, maar dat is mijn mening mensen , doe je er niets aan wil ik niet mee zeggen dat je die persoon niet belangrijk vind hoor , ik vind het gewoon leuk ! klaar , punt .
Dus bij deze : HAPPY VALENTINE allemaal , een ieder die hier met plezier leest , die leuke reacties achterlaat wens ik een heerlijke valentijnsdag !!! Want jullie maken mij ook blij met jullie reacties en dus hou ik ook een beetje van jullie allemaal !
En mijn dinnetjes natuurlijk of het nu blog twitter of reallife vriendinnen zijn : Happy Valentine jullie voegen allemaal iets toe aan mijn leven en jullie zijn belangrijk voor me !
En verder gewoon een ieder met wie ik een band heb HAPPY VALENTINE !!!!!!!!
JA jij ook ja !!!! đŸ˜‰
O ja en vanwege deze liefdevolle dag doe ik een giveaway zie hier : KLIK KLIK maar daar moet je wel wat voor doen !!!

20 thoughts on “Happy Valentine !!

  1. met terugwerkende kracht nog een fijne valentijn gewenst. Hier ontving ik niks van anonieme lovers of zo, maar heb ik samen met nova heel veel valentijnknuffels gedeeld en samen 'hartjeschips' gegeten. Ons eigen valentijnsmomentje dus.

    Like

  2. heerlijk, zo'n positief valentijnslogje na alle negatieve geluiden die ik her en der hoorde (las) vandaag online.en je voegt gewoon de daad bij het woord en #spreadthelove =)dat ik vandaag ook zo'n LIEF en MOOI pakketje mocht ontvangen, ik ben helemaal om nu, valentijnsdag roels! heb net op de valreep nog snel even een e-card (2 minuutjes joh!) gestuurd naar iemand die op twitter vertelde dat ze helemaal niks had gehad vandaag #falentijn schreef ze ; )inspired by you dacht ik, daar ga ik snel even wat aan doen!=)las dat jij ook verwend was, fijn, goed zo, heb je verdiend!!!dikke kus en zal de komende dagen nog vaak aan je denken #gaproberenheellangtedoenmetdiechocolaatjes #proberendanhè ; )THN~XXX

    Like

  3. Ik zeg het gewoon nog maar een keer :)Dankzij jou kan mijn dag niet meer stuk.Je bent een schat. Voel me een geluksvogel dat ik je in mijn leven heb.Dikke kus

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s