Almost weekend !


Had ik al gezegd dat het over precies 3 dagen (maandag dus) Valentijn is ??

Nou tis dus bijna Valentijn over 3 dagen !! YES !!!
En verder kreeg ik superlieve verrassingen gisteren . Een prachtige bos bloemen met een kaartje en nog meer lieve kaartjes van lieve vrouwen, zie mijn magneetbord .De bloemen werden bezorgd in onderstaande doos hoe leuk !! Enfin bedankt dames xxxxx dikke knuffel !
Karin zie je je zakdoekje hangen ?? heb m nog steeds !!!

Het is vandaag denk ik echt de meest deprimerende dag van de week, het weer ! grijs grauw en triest gewoon….
Maar het is ook bijna weekend over een paar uurtjes , YES !
7 kinderen die dan ons huis bestormen, die honger hebben en bakken eten en drinken naar binnen werken , die bakken eten/drinken moet ik dus nog gaan inslaan dat doe ik zometeen maar eerst nog een paar uurtjes werken .
Ik heb geen nieuws hoe saai ben ik toch de laatste weken….. o ja er is een give away bij haar en binnenkort ook hier .
En verder mensen ben ik gewoon druk en saai en heb ik geeneens geschreeuwd deze week op de pubers , nee echt , ze waren redelijk te doen of ik had gewoon de puf niet ze aan te pakken misschien komt dat meer in de richting…en nu ga ik snel weer wat doen !
Gaat er iemand nog iets leuks doen dit weekend? tell me ….

12 thoughts on “Almost weekend !

 1. We gaan naar een verjaardag van een oude vriendin. Zo'n verjaardag waar nooit een echt cadeautje voor gekocht wordt omdat de jarige niets weet/wil hebben. Ze roept altijd: Geef mij maar een roze laptop.Laten we nu op marktplaats een oude roze laptop gevonden hebben!! Mooie doos erom heen. Ik ben zo benieuwd naar haar gezicht …… Goed weekendMerel

  Like

 2. Ik speel morgen Poolse werkster, dan doe ik de was, mijn huishouden en de boodschappen. Morgenavond ga ik uit eten met kind 1, zondag geen plannen, gewoon een luie dag met wellicht een restje was op te vouwen die de Poolse werkster heeft laten liggen.Veel plezier dit weekend en met valentijnsdag!!!

  Like

 3. Meid meid, zijn de pubers redelijk te duwen, zit jij in een dip… Aftellen tot volgende week om deze tijd: 10 dagen tijd voor G en jezelf! Ik heb net boeken en CD's gehaald bij de bieb: mijn weekend kan niet meer stuk…

  Like

 4. Ik zah hem meteen!!!!! Nou het huwelijk nog….14/02 is wel een mooie dag ervoor, maar wellicht een beetje kortdag voor blote voetjes op 't strand 😉 Pssssst G….nog 3 nachtjes slapen en dan……… (voor het geval hij het mocht vergeten hahahaha NEVER!)

  Like

 5. Iets leuks…..uhm….als je kwart voor 7 in de ochtend aan het zwembad staan leuk vindt op zaterdag en zondag….en 's middags scheidsen op een zwemwedstrijd, dan is dat het leuks dat ik dit weekend ga doen.Valentijn vergeten we gewoon. We hebben iedere dag valentijnsdag.En mijn pubers gedragen zich ook redelijk. Zou het soms in de lucht hangen? Oudste prima rapport, Zoonlief doet zijn best om vandaag eens een voldoende voor Duits te halen ipv een 1. Onbegrijpelijk als je bedenkt dat Roermond en omstreken altijd overspoeld wordt met Pruuse…Fijn weekend.Gr. Christina

  Like

 6. Met liefde hè…maar Valentijn sla ik over, ik zeg manlief gewoon in zijn gezicht dat ik van hem hou…en zoen hem dan plat op zijn b…mondje…ALS HIJ LIEF IS, natuurlijk…Hou het rustig dit weekend, knuf,Margotxx

  Like

 7. super lief van de dames,ja,ja,bijna valentijnsdag,ik hoop dat je gauw weer je energie terug krijgt,het wordt tijd voor de lente dan heeft iedereen weer zin en energie,heb er de laatste tijd ook mee te maken gehad maar nu is alles weer,oke.Alvast een fijn weekend,maak er wat moois van,xxx.

  Like

 8. Ik speel Florence Nightingale vandaag. En dan de versie waarin Florence zich zelf ook niet zo lekker voelt, maar man, Oudste en Lief die ziek zijn moet verzorgen. En zich ondertussen afvraagt hoe het nu morgen met diplomazwemmen moet….Ik heb trouwens ook een give-away, op mijn margjeblog bij vrouwonline 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s