Okeeeeee


IK TEL TOT TIEN

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
NEE HET LUCHT NIET OP
NEE IK BEN NOG NET ZO PISSED ALS 10 SECONDEN GELEDEN
IK MOET EEN FORMULIER SCANNEN , 1 KLEIN KUTFORMULIERTJE
EN DAAR BEN IK NU AL DIK EEN UUR MEE BEZIG
WANT DIE SCANNER WIL NIET LUISTEREN NAAR ME !!!!!
K* SCANNER VIEZE VUILE K* SCANNER
IK BEN DRUK
KIJK HAD IK ALLE TIJD VAN DE WERELD DAN….
MAAR DAT HEB IK NIET EN DAT FORMULIER MOET VANOCHTEND GEMAILD WORDEN
WAAROM DOEN DIE APPARATEN HET NOOIT ALS ZE HET MOETEN DOEN ?
OHHHHH IK BEN ZOOOOOO ONTZETTEND PISSED ECHT
MIJN GEDULD IS OP
IS DAT DUIDELIJK?
EN DE ZON SCHIJNT JA , DE ZON SCHIJNT , DAS VEEL LEUKER , BUITEN ZITTEN IN DE ZON DAN EEN UUR MET EEN K*SCANNER BEZIG ZIJN
IK GEEF HET OP
Zo en nu zal ik niet meer schreeuwen, beloofd ,ik ga heel zen naar buiten van het weer genieten en probeer het dan heel zen over half uur nog eens…..

20 thoughts on “Okeeeeee

 1. Hulp is onderweg…voor alles…echt waar, morgen (donderdag dus)…ik lieg niet, wacht maar af…ennuh, dat "schaap"…zusje van????…KNUFFEL, met hoofdletters dus…Margotxxx

  Like

 2. Vanmorgen 08.00 uur in Huize Heek: MAAAAAAAAAMMMM de printer doet het niet! Ik ben net op zolder om nog even snel een was er in te gooien voor ik naar mijn werk vertrek. Dus al mopperend naar beneden. Middelste staat daar dus helemaal uit zijn plaat te gaan omdat dat kreng het niet doet dus en daar gaat het dus fout. Daar kan ik niet tegen. Om 08.00 uur 's morgens. Terwijl als hij het gisteren had gedaan (was al vanaf 12.00 uur vrij) dan had manlief het probleem kunnen oplossen. Hij is daar heel goed in namelijk. Heel goed! En ik niet om 08.00 uur 's morgens. En met een stuiterende puber voor me. Dat werkt niet. Dus zit ik nu hier mijzelf heel schuldig te voelen. En wil ik eigenlijk maar 1 ding. Middelste even knuffen en zeggen dat ik van hem hou….

  Like

 3. Uhm….is het weer veilig? Is het gelukt?Adem in……adem uit……adem in…..adem uit…..Hopelijk is het gelukt en heb je de rest van de dag een lekkere dag gehad.gr. Christina

  Like

 4. Ik gluur voorzichtig om het hoekje..ben je al bedaard? En is het formulier al gescand en gemaild? Maar het belangrijkste…heb je nog kunnen genieten van de ZON??groeten, Corine(THUIS)

  Like

 5. Mijn lieve oudste zoon wordt vader . Mijn eerste kleinkind . Hij doet het fantastisch . De baby , een meisje , wordt een soort prinsesje als ik zie hoe welkom zij is en hoe mooi alles wordt . Het mooiste van het mooiste !Ik vind het nog een beetje lastig hoe ik mij op moet stellen want ik heb een schoonmoeder trauma ! Altijd gedacht zo word ik niet .Toch maar besloten gewoon mezelf te zijn .Vooral te genieten van hoe leuk zij alles doen . Jij wordt vast een heel leuke oma !

  Like

 6. En anders heb je nu met je gewone camera een foto op macrostand gedaan en die opgeslagen als 'k-factuur.pdf'?ERG irritant als apparaten het 'ineens' niet meer doen. Voel met je mee.

  Like

 7. Nou ik heb hier net zo'n rotding staan hoor! Die doet t alleen als hij er zin in heeft.alleen t scheelt dat ik niet snel wat op moet sturen.hahaha dat plaatje erbij is super. Sterkte nog met die scanner van je!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s