HINT

Mannen vergeten nogal eens data’s dus ik geef altijd maar heel veel hints ruim van te voren !
Dus dit is hint nummer 1 , zeer subtiel
SCHAT TIS BIJNA VALENTIJN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OM PRECIES TE ZIJN OVER 7 DAGEN !!!!!!!
Ja, subtiliteit is my middle name….
Nee, even serieus, mannen snappen het beter als je het gewoon even recht voor zijn raap meldt !
Die snappen hints/aanwijzigingen niet, net zo goed als ze niet snappen dat die stapel op de trap dat je die er niet neerlegt zodat ze wat grotere stappen nemen/lichaamsbeweging hebben maar omdat die stapel mee naar boven moet !
Kijk en buiten die dagen dat ze dus niet moeten vergeten hebben ze nog genoeg dagen over voor spontaniteit !!! Toch ?
Vorig jaar kreeg ik een megadikke vette ring met aanzoek ! Dus dit jaar verwacht ik niet een wederom zo’n dikke vette ring hoor een bosje bloemen is ook goed , wel graag de juiste kleur en de juiste bloemen !
En kaartjes krijgen is altijd leuk met valentijnsdag toch ? Mijn kinderen geef ik ook altijd iets voor Valentijn met een kaartje erbij, gewoon voor de fun omdat ik van ze hou.
Zo en nu ga ik ECHT wat doen ik rolde om half 10 bed uit en heb alleen nog maar getwitterd ! Tis inmiddels toch al half 1 dus ik moet aan de slag ….
Heerlijk zo’n huis waar het stil is ! RUST !!!

14 thoughts on “HINT

 1. Bij mij op mijn werk zit een hele kudde mannen die niets van vakentijnsdag snappen. Juist die dag hebben ze gebombardeerd tot cususdag en dan ook nog tot half 10's avonds. Dus niks niet gezellig uiteten met mijn lief, eer dat ik daarna weer thuis ben wil ik alleen nog maar bankhangen.Maar stiekem hoop ik dan wel weer iets schattigs op mijn kussen aan te treffen, dat dan weer wel.Groetjes, Sas

  Like

 2. Ondanks alle commerciële toestanden rond deze dag vind ik het een heel leuk gebeuren. Krijg ook altijd wel iets (zonder dat ik er om bedel ;)groetjes en alvast een fijne Valentijn!Alma

  Like

 3. Zo'n rustdag had ik gister, om 1 uur kwam ik pas uit bad…en af en toe een hint kan geen kwaad:)Hoe zit het trouwens met het aanzoek of liever gezegd met het vervolg…geniet van je rustige weekend!

  Like

 4. rust.klinkt goed.ik heb net een kinderpartijtje achter de rug. dus nogmaals; rust. klinkt goed.geniet er van!en inderdaad; weg met subtiliteit en hints; gewoon een duidelijke aantekening op de agenda, (met een verlanglijstje :-))ben zelf niet zo van de valentijn, maar elke reden grijp ik mede aan voor een feestje. Dus hapje eten met het gezin, of iets lekkers halen, vind ik altijd wel leuk.Fijn weekend nog

  Like

 5. Lekker subtiel ding ben jij! Maar je hebt gelijk, die stapel op de trap blijft gewoon liggen, daar stappen ze lekker overheen, dus duidelijkheid is geboden!En wat is er lekkerder dan niks te moeten op deze zaterdag? Ook ik rolde pas om half 10 het bed uit en om 2 uur was ik gedoucht! Genieten is dat!Heb een heerlijk weekend!Bisous, Chantal

  Like

 6. Haha! Heel herkenbaar! Ik zit nu even in de "baby'sfeer" (buurmeisje geboren) maar ik wilde met de geboorte van mijn kinderen graag een sieraad krijgen van man-lief. (als aandenken/ beloning) Ik dacht: als ik dat echt wil, zal ik het hem moeten vertellen, want hij bedenkt dat zelf NOOIT! (en dan heb ik natuurlijk eigenlijk geen recht teleurgesteld te zijn) Gelukkig: hij kocht wat heel moois en bij nummer twee ook weer! (en filet american, rosbief en osseworst voor op brood!! YES!!!)Maar eh…het vervolg op het aanzoek?

  Like

 7. over 9 dagen Floor, het is de 14e valentijn.ik geef ook altijd iets aan manlief en menno , desnoods bonbons, kan ik die altijd nog helpen opeten.fijn weekend

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s