Eetbare string


Ohhhh ik heb het zooo koudddd brrrrrrrrr.

Kachel aan, hakken weer voor uggs verruild !
Jeetje wat een kou weer in ene !
Iedereen bedankt voor de bijzonder leuke orginele kaarten die mijn lief gisteren mocht ontvangen ! hij was ontroerd en blij !
Taart vond ik nog bij de banketbakker en is op 1 klein ieniemienie stukje na geheel verschwunden in de buiken van kinders en manlief en visite !
Appelfristaart : appel , abrikoos, creme , slagroom en nootjes ! En nee ik nam niet een stukje omdat ik geen suiker eet en geen koolhydraten en op dieet ben en gewoon omdat ik al dik word als ik er alleen maar naar kijk !
Echt waar … lief kreeg een eetbare string van de jongens , ik moet hem aantrekken en hij mag hem opeten want ik ben op dieet immers (pubers!), ik zie me nog niet liggen in dat ding, een sexbijbel (alsof ie die nodig had, denk dat de heren die meer voor zichzelf kochten) , shorts , boek van de jongens, boek van mijn dochter, deo , douchegel etc en van mij kreeg ie kaarten voor het concert van Adèle en dan niet hier in NL maar in Barcelona !
Ja dat vond ie supergaaf of course want we hebben echt ons best gedaan om hier in NL aan kaarten te komen voor Adèle maar die waren binnen een uur uitverkocht !
Dus ik had een geslaagd kado ! We vliegen met Ryanair omdat die zo vreselijk cheap zijn maar ik vind het een K* maatschappij en heb al een keer dikke vette ruzie gehad met een stewardess , zo erg dat de piloot erbij kwam en we beiden onze excuses aan elkaar moesten aanbieden anders gingen we niet de lucht in ! ja echt !
En dat ging over plaatsen, je krijgt bij Ryanair geen plaatsen toegewezen die het eerst komt het eerst maalt ! Je kan ook 8 euro betalen dan mag je eerder aan boord zodat je betere plaatsen kan bemachtigen en dat deden we dus want we zijn beide erg lang en Ryanair is nog krapper dan andere toestellen en dus wilden we eerste rij zitten , alleen had de troela die bezet voor haar familie !!!!! Ja doei das dus niet eerlijk , die kwamen als laatste binnen en kregen de beste plaatsen en ik moest daar weer zo nodig wat van zeggen !
En dat liep een beetje uit de hand want mevrouwtje de stewardess was daar niet van gediend maar ik had wel gelijk !
Enfin zo had ik ook een keer heel erge ruzie bij Transavia , ik vloog met mijn net (sinds een week) 2 jarige dochter naar Turkije en de andere kinderen ook , manlief kreeg plek helemaal achterin het toestel en ik voorin met 3 kinderen ! zie je het voor je ?
Nou mijn NET 2 jarige dochter MOEST van de stewardess in een stoel , alleen het kind was panisch en wilde op schoot , dat vond ik goed , had al een riem ze zat ook al vast op mijn schoot , was kalm, en we gingen bijna vertrekken waarop de stewardess ziet dat het kind NET 2 is en zegt ZE MOET IN STOEL ! Ik zeg NEE ze blijft op schoot , ik ga niet een kind een half uur laten krijsen als ze gewoon rustig bij me op schoot kan zitten . Daarbij waren er 3 stoelen naast elkaar en ik wilde niet dat 1 van de kinderen dan alleen achter ons zat !! die waren immers ook nog klein !
Nee ze moet in de stoel
Nee ze blijft op schoot
En dat ging zo even door
Het HELE vliegtuig, alle passagiers volgden het gedoe, iedereen was het met MIJ eens want niemand heeft zin in een krijsend kind als ie op vakantie gaat !!!
Zegt ze : Dan gaan we niet de lucht in !
Ik zei” Nou bel de verkeerstoren dan maar en zeg dat je niet gaat vliegen omdat een kleine van net 2 niet bij mama op schoot mag want je dreigement helpt niet bij mij, dan blijven we toch lekker aan de grond “
Zij krijste weer: “Dan gaan we niet de lucht in !”
Waarop een passagier het zat was zich ermee bemoeide , ook aan de stok kreeg met de vrouw en zij binnen no time de piloot haalde .
En toen waren we dik 10 minuten verder !!!
Piloot komt, luistert, hoort alles aan alle verhalen van mij, dat pa al achterin zat ik alleen met 3 kinderen en ik niet van plan ben 1 van mijn kinderen achter me neer te zetten bij vreemden !
En zegt de magische woorden ” Uw kind kan gewoon bij u op schoot blijven hoor “
En we konden vliegen, dochterlief sliep in mijn armen ondertussen sneed ik vlees van de kinderen met een peuter die sliep in mijn armen en hadden we een geweldig rustige vlucht !
De stewardess in kwestie heb ik niet meer gezien die deed een ander pad ! gelukkig !

22 thoughts on “Eetbare string

 1. jeetje dan moet je ook wel maatje 34 hebben om zo'n snoep ding aan te trekken want geheid als ik hem over mijn heupen trek dat hij dan knalt whahaha..Maar nog gefeliciteerd met manlief ook al ben ik wat dagen te laat…Fijne dagCaab

  Like

 2. Die string he, stel dat ik die draag met mijn zweterige opvliegers! Dan heb ik allemaal plakkerige gekleurde vlekken op mijn ehm….Stewardessen zijn kistkippen!

  Like

 3. Oe Adele….ik wil ook naar Barca en Adele….weet je dat ik in oktober jarig was? En bijna 16 jaar getrouwd…..Maar wat ben jij streng zeg tegen zo'n klein stewardessje….Goed zo, zo hoort het!Gr. Christina

  Like

 4. Nou, ik begrijp dat G tevree was met zijn verjaardag, Adele en dan nog wel in Barcelona, te gek hoor, ik ben jaloers, maar uuuhhh, ik geloof niet dat ik met jou het vliegtuig instap ;))

  Like

 5. Lekker he die wentelteven in die vliegtuigen. Nou ik heb ook aardig wat gevlogen vorig jaar uit Amerika zaten hutje bij mutje en toen begaf mijn stoel het purser erbij die dacht dat ik zelf de knop in zat te drukken Oud = debiel dacht tie.Andere stoel gekregen achterin samen met mannetje. voor ons zat een dame al met stoel in de slaapstand zeven uur in de avond want ja het was een nacht vlucht en deze dame ging denkik altijd op kaboutertijd naar bed. Maar nu Ryan air …. ik vind het zalig je weet waar je aan toe bent nl aan niks dus dan valt alles mee. Stoelen kunnen niet in slaapstand en wonder boven wonder zitten we tegen woordig altijd bij het raam. Dankzij deze lenige oma die zich overal tussenwringt erg ik weet het .;-) En zeg nou zelf voor 60 euro heen en terug Venetie waar vind je dat.

  Like

 6. G kreeg kaartEN voor Adèle…mag jij mee? Of heb je eigenlijk gewoon een kado voor kezelf gekocht :)En die string..heeft één van de meiden hier ook al eens kado gekregen (van de sint)! Gelukkig geen kinders mee in het vliegtuig deze keer hè, dus geen ruzie denk eraan !!Groeten, Corine

  Like

 7. Ik denk dat die string zo op is. Tenzij de sexbijbel een ander idee heeft…Als je naar Barca vliegt niet zeiken dat je G op schoot wilt hebben, hoewel ik dat ook volledig zou snappen! Maar wat een heksen zijn er toch he, ik had vanmorgen een heks aan de phone over het overplaatsen van een patient. Niet verbaasd om te horen dat heks aan het kortste eind trok, toch?

  Like

 8. kijk maar uit vor de tanden van g want t zijn verrekte harde snoepjes.hahaha nee ik heb hem niet zelf uitgeprobeerd.. zo'n grote maat hebben ze niet hoor.ik zou de string cadeau doen als een van kids met zijn vriendin thuis komt voor t eerst..ja eh alsie 18 is he…je hebt een orgineel cadeau verzonnen.. ben benieuwd hoe je vlucht zal zijn!

  Like

 9. Wanneer naar Barca???..wij gaan in de mei-vakantie..maar helaas niet naar Adèle…Om meerdere redenen is het goed, dat er verstandige piloten zijn, zo te horen..haha…Fijne dag nog, en je nieuwe leus wordt een nieuwe versie, van "je kaas niet van je brood laten eten". Nee…je string niet van je billen laten eten…Knuf, Margotxx

  Like

 10. ik heb ooit op zo'n snoepjesarmbandje een tand afgebroken. daar moet ik dus aan denken als ik die string zie. Zou voor mijn dus ook niet echt sfeerverhogend zijn ;)Er nog maar niet over beginnend dat ik er in een string uitzie als een rolade. Maar goed, dáár heb jij dan geen last van, dat scheelt vast stukken.Wel grappig die 'mannen' van jullie, wat zullen ze gelachen hebben ;)Super dat ze wel zelf de kado's uitkiezen en het niet door jou laten opknappen.Al was jouw kado wel het gaafst. Ik ben in juli jarig, by the way 😉

  Like

 11. jeetje, jij treft ze ook wel of wat! hier ook gevlogen met joon toen 'ie nog klein was, mocht gewoon op schoot, ook bij transavia..maar wat een gaaf kadooooo!!! =) ik ben jaloers en wil mee. hahahahaha ; )en toffe kado's heeft g gekregen zeg hahaha wat een humor ook die kids, heerlijk =)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s