Films

Twee films keken we zaterdagavond .

Grappig, humor, grof , Drew Barrimore (die ziet er heel anders uit en superslank en jong, ik wil ook naar holliewoet daar worden ze nl alleen maar jonger naarmate ze ouder worden), erg leuke luchtige feel good movie !

Nu en toen , zoek de verschillen
Het boek, iets minder saai dan het boek ,gelukkig, en dat is de film zijn grote succes: Julia Roberts speelt erin (supergoedemooieactrice) en verder heel saaie langdradige stukken (ook net als het boek) maar leuke film maar ik spring geen gat in de lucht ! Maar ja ik vond het boek echt vreselijk…..

9 thoughts on “Films

 1. Met een beetje fotoshoppen bereik je heel wat!Ik vond het boek ook vreselijk, geen doorkomen aan, is me dus ook niet gelukt tot het eind door te lezen. Snap nog steeds niet waarom het zo'n bestseller was.

  Like

 2. eat pray love ik heb het boek gelezen , een wonder want ik lees nooit dat soort boeken maar had afgesproken met een vriendin het allebei te lezen. grote moeite gekost maar uitgelezen .Toen kreeg ik de film en dacht die ga ik niet kijken want ik heb mijn eigen idee door het boek . Vandaag opeens toch gekeken . Julia is leuk . De film ….. leuker dan het boek Ik hou van films . Goede week gewenst .

  Like

 3. Ik vond het ook onvoorstelbaar dat iedereen zo juichend was over ETEN,BIDDEN EN BEMINNEN..Ik lees graag en veel, maar hier was niet doorheen te komen! Film ga ik dus ondanks Julia niet kijken ;)Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 4. Ha Floor, helemaal met je eens, ik snap niet waar die hele Eat Pray Love hype op gebaseerd is. En Adele…ja, zucht, ik word gewoon iebelig van dat gejengel. Ik luister liever naar Laura Figy of Sade, veel meer harmonie en melodie, maar haha, misschien ben ik nog van de oude stempel??

  Like

 5. Eerste film ken ik nog niet, de tweede film wel. Ben nog een beetje aan het dubben hoe ik hem moet beoordelen. Boek ben ik nu aan het lezen, maar moet bekennen…Het Italiëgedeelte las lekker weg, maar blijf een beetje steken in het tweede deel….

  Like

 6. Ik ken beide films niet en het boek ook niet. Bij mij ligt The Reader klaar en The American met George! Zal nog wel even duren voor ik tijd heb/maak/vind om ze te zien…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s