Walrussen, dromen, peuters, dierenarts en uithuwelijken.


Ik slaap alweer een paar dagen slecht en dat komt door een fluitende walrus !

Ja echt, een heel grote dikke fluitende walrus die woont hier in het Dolfinarium en daar wonen wij dus vlakbij. En dat beest fluit!!!!!!! de hele nacht door !!!!!!!!!
Vannacht droomde ik dat ik nergens normaal kon komen dat ik overal door water heen moest, hoogstaand water , terwijl iedereen er gewoon overheen kon lopen behalve g en ik, weet iemand wat dit betekent behalve dat ik niet graag nat wordt met kleren aan ?
Gisteren hadden we ons huis verhuurd aan een bedrijf in raambekleding die een fotoshoot kwamen doen , haalden dus onze dingen er allemaal van af en hingen nieuwe op . Ze waren met zijn vijven uh eigenlijk zessen want een van de mannen had een peuter van 2 bij , ging niet anders legde hij uit hij had een probleempje. Oké dacht ik kan gebeuren.Kind was ook echt niet vervelend tot een uur of 11-12 toen was ie moe ! En papa ook dus die lette niet meer echt op peuter en liet hem los ……..in ons huis………….met beker en koek………….en g die was thuis ………..en g kan daar niet tegen …………….peuter trok alle kasten open…….zat overal aan………..knoeide overal……….ging met handen langs muren…………en peuter dook het fitness hok van g in en sjouwde met dingen door het huis en papa zat aan tafel te eten………kijk en toen was g het zat ……….liep achter peuter aan het hok in , redde peuter van 50 kilo ijzer op zijn hoofd te krijgen en vertelde pa eens wat hij er van vond dat je je 2 jarige peuter mee neemt naar je werk en dan gewoon dat kind loslaat zonder er nog op te letten en dat g niet verantwoordelijk wil zijn dat peuter hier een gewisse dood sterft omdat pa zit te lunchen en peuter een heel fitness apparaat van 100 kilo op zijn kleine bolletje krijgt temeer daar onze pubers daar geeneens aan mogen komen, en dat zei g op zijn g’s zeg maar en als je g kent weet je wat ik bedoel. Toen zei de man dat het zijn vrije dag was en hij gewoon de collega’s handje kwam helpen , nou dan begrijp ik het nog minder zei g dan moet je thuis met je zoon spelen en niet hier .
Nou ja die papa die was binnen een half uur weg , met peuter . En ik denk niet dat ie vandaag nog meekomt eerlijk gezegd.
Verder gingen we nog met onze Bettie naar de dierenarts, ze kauwt haar voorpoten kapot , jeuk dus , allergie dus, alleen waarvoor? het kunnen tig duizend dingen zijn……..dat gaan we nu proberen te achterhalen, ondertussen kreeg ze een injectie en zou vanaf vandaag geen last meer moeten hebben de komende maand….
Dan ben ik erachter dat ik dat hele uithuwelijken wat in sommige landen gebeurt niet zo’n slecht idee vind eigenlijk. Kijk dan weet je gewoon meteen wat voor vlees je in de kuip hebt.Lijkt me zeer rustgevend voor ouders !
Nou ja ik weet dat mijn ontzettend mondige kinderen daar never nooit niet intrappen dus ik vrees dat het hier niet gaat lukken .

26 thoughts on “Walrussen, dromen, peuters, dierenarts en uithuwelijken.

 1. Strak plan, peuter morgen mee met papa..kan mama ook weer aan het werk, want daarom heb ik dus geen baan buitenshuis. Echt te gek voor woorden zeg!Fluit vanavond even terug naar die walrus, heeft gewoon even aandacht nodig (net en peuter zeg)

  Like

 2. Dat heeft g dan maar mooi gedaan! Je laat je huis toch niet afbreken door…. omdat papa geen zin heeft om op zijn kind te letten.En uithuwlijken lijkt mij ook wel wat. Hoewel oudste vorig jaar verkering had met een heel leuk meisje. Dat had mijn schoondochter mogen (moeten) worden. Lief, leuk, en ook nog leuke ouders. Maar helaas, de liefde ging over….

  Like

 3. Ah je woont in de buurt van een walrus…dacht even dat je G bedoelde.Een ukkie meenemen naar het werk….moet niet gekker worden, vind dat G het nog lang vol heeft gehouden. Ik was allang uitgeflipt. Ik vind het vreselijk als ouders hun kind zijn gang laat gaan en zelf nergens naar kijken.Arme Betty…verwen haar maar lekker. Wat zal ze d'r last van hebben.Uithuwelijken? O ja, doen!!! Ik heb nog een puberdochter (15 jr, atletisch figuur, knap koppie en hoog IQ) en een puberzoon (almost 14, ook atletisch gebouwd, niet misselijk om naar te kijken en hoog ongebruikt IQ) in de aanbieding. Wat heb jij te bieden ;)Gr. Christina

  Like

 4. Een fluitende walrus?? Waarom doet ie dat? Kunnen ze 'm niet lekker warm aankleden als ie het koud heeft, of hormoonpillen geven als ie last heeft van de penopauze..En die 'vader met peuter' die zijn niet wijs!!!!En zelf heb je het over uithuwelijken..meis dát lijkt me niks, dan moet ík op zoek naar de perfecte partner voor m'n kids, nu doen ze dat zélf..Dat geeft ons moeders best eens stress, maar vast niet zoveel als wanneer we zelf moeten gaan zoeken ;))Groeten, Corine(THUIS)PS. Poes Floor heeft een verzameling oordoppen voor je 😉 !!!!

  Like

 5. O wat erg zijn mannen soms(bedoel vaak natuurlijk)dacht zeker dat die kleine beter de boel bij jou kon afbreken dan bij zichzelf. ach mannen…..grrrrren dan snurken ze ook nog, en wat allemaal nog meer. wij mogen best wel eens klagen.Wat is trouwens adres van je webwinkel(ben namelijk blond en kan hem niet vinden)Fijne avond en een goeie nachtrust :-(Groetjes Monique

  Like

 6. wat een achterlijke gladiool om zn kind mee te nemen!!!! En HELEMAAL als ie alleen "ff kwam helpen"…..flikker op ga naar huis en let op je kind……zou ie nou echt hebben gedacht dat ie met het huren van je huis ook meten THUIS was????? Wat een knurft….ahum…anyway……heb je je cd al?*taptaptap* levertijden zijn NIET meer wat het geweest is he….tjonge….O en dan nog wat….arme Betty…heeft ze geen zalf gekregen…uhm….Lynda…beetje lastig aanbrengen bij zo'n kortharig dingske wah….klinkt als droge huid? Jeuk is NIET leuk…..

  Like

 7. Ik lig iedere nacht naast een fluitende walrus, dus ik snap dat jij er niet van slapen kan!Nou ja, raar dat iemand z'n peuter meeneemt en er vervolgens niet meer oplet. NOg knap van G dat ie het kind van een wisse dood heeft behoedt en achter het monstertje aan sjouwde… Snap dat soort vaders niet (moeders zouden dit niet verzinnen namelijk ;-}

  Like

 8. Ach, of ze daar nu wel of niet intrappen, hoeft dat voor ons toch geen belemmering te zijn om achter de schermen wat plannetjes te smeden. Misschien is het wel handig dat we zusje nog even laten weten dat we iemand op het oog hebben voor haar dochter ;)Fijn dat g in huis was om 'm even een staaltje pedagogie voor peuters onder zijn neus te wrijven. Waarvoor heb je dan een papadag? (vreselijk woord vind ik dat, net zoiets als oppassen op je eigen kind tsss)

  Like

 9. hahaha je kunt het proberen #uithuwelijken ; ) en van die walrus las ik al, wat een drama!!! ik zou minstens gratis kaartjes eisen daar, en doe dan meteen een paar extra, want ik wil er nog zo graag eens heen met joon, maar tis zo duur ; )die pa met peuter had ik ook net getrokken zeg, wat een #@$% heel goed van g dat 'ie dat even opgelost heeft =)

  Like

 10. hahahhaa never a dull moment bij jullie.ik zou het dolfinarium eens bellen om vragen of ze daar niet iets aan kunnen doen hahha.En een hele rare vader zeg.Wel weer een leuk verhaal voor ons 😉

  Like

 11. Een kind mee naar je werk ? op je vrije dag ? wel – IK vind het te gek voor woorden – schoonmoeder doet niet anders, OOK met de kleinkinderen (neee, niet die van mij – nevernooitniet – gelukkig )

  Like

 12. hondje kan ook allergisch zijn voor huisstofmijt.. maar dat lijkt me sterk bij jou..wij kregen onze hond ook met deze allergie.. .. we mochten niet eens stofzuigen in zijn buurt en dan maar 1 keer per week. ja dag.. dat kan echt niet met net zo'n ondernemende peuter als jij op bezoek had en een verharende hond. heb wel speciale stofzuiger maar… hond heeft sinds hij hier woont gewoon nergens last van gehad, al ligt hij naast de stofzuiger dus dat doen we mooi weer elke dag.hoop dat ze de oorzaak snel vinden. ik vind wel dat die collega's van die man ook wat hadden kunnen zeggen ervan.. onzin om je kind mee te nemen naar huis wat je huurt..hahahaha uithuwelijken..joh dan moet je je kids nog een bruidschat meegeven ook…en wie weet valt t mee…..

  Like

 13. Oh ik droom ook heel vaak van dat soort dromen, dat het zo hard waait dat ik niet meer vooruit kom. En zo onderhand weet ik ook weer hoever het is als ik dat droom… Ik hoop voor je dat die vader met z'n loslopende kind vandaag niet terug komt bij je! Pfffft, je zou ze schoppen! Die vaders dan hè? 😉

  Like

 14. Tja…ik vind het knap hoor dat jullie het nog zo lang hebben goed gekeurd zeg maar……hahahahh!! dit kan toch niet !!!!…fijne dag het zonnetje schijnt geniet !!! liefs van mij….xxx…

  Like

 15. Wat heb jij toch een triest leven hahaha…Woon je op zo'n mooi plekkie is er weer een walvis die fluit.Iedereen kan over het water lopen en jij krijgt natte voeten!!Verhuur je je huis krijg je zo'n jengelende peuter erbij.Ach joh het valt allemaal nog wel mee toch er zijn ergere dingen hoor!!Ik moet er wel om lachen hoor hoe je dat alles beschrijft maar de overgang naar het uithuwelijken snap ik niet zo of heb ik wat gemist!!Ik wens je heel veel sterkte toe en als je eens een nachtje rustig wil slapen ben je welkom hoor!!Groetjes Truus

  Like

 16. Dit is echt niet tegeloven zeg je kind mee naar je werk. Hahha ik zie het al dat mijn E dat deed. Moet allemaal niet gekker worden. Hahahahah En Floor word toch tijd voor geluids dichte slaapkamer handig voor kinderen die brullen en beesten die fluiten. Ja en dan dat uithuwlijken dat zie ik wel zitten krijg je tenminste geen massa's vriendjes en vriendinnen die meeeten. En waar jij allang van zag dat het niks werd. Maar ja nu zoons en dochters nog he. Vind het een goed plan invoeren maar. En ach die bruidschat die spaar je wel uit, komen geen vriendjes of vriendinnen die je kast leeg vrote

  Like

 17. Zo dus het 'lenen van een huis' betekent volgens sommige vaders ook dat daar gelijk oppas aanwezig is, als een soort van all-inclusive pakketje? Be-la-che-lijk!

  Like

 18. nou ja zeg!wie neemt er nou een kind van 2 mee naar een fotoshoot???uithuwelijken…. ja en daar komt dan een bruidschat bij kijken natuurlijk helemaal niet verkeerd. nee ik zie ook voordelen…groetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s