Zaterdag


Vandaag is g zijn moeder precies een jaar geleden gestorven.

Tenminste dat is de datum die op de papieren staat wij weten dat het dus een dag tevoren was maar ja dat staat niet in de papieren dus best lastig welke datum hou je nou aan?
Maakt ook niet uit eigenlijk, we gaan zometeen naar haar graf een engel neerzetten (niet deze hoor) en naar zijn zus, even samen zijn.
Kan je het gemist hebben ? Nee denk het niet: BEN was de winnaar gisteren ! EN TERECHT !
En verder hebben wij niets anders gedaan dan op de bank gehangen want ik ben dus echt niet lekker, ben moe, gammel, voel die meters darm heel goed zitten in mijn buik en heb gewoon geen puf.
En het is niet dat ik niks te doen heb nee ik moet juist HEEL VEEL DOEN maar wanneer?
Ik heb een hele woonkamer aan nieuw spul wat op de foto moet, ik moet nog heel heel veel administratie doen,ik moet belastingaangifte doen ik moet….
oh ik stop want ik raak compleet in paniek als ik het hier allemaal alleen al opnoem.
KOFFIE!!!!!!!!!!!!

21 thoughts on “Zaterdag

 1. de tijd vliegt… ik vind dat er veel mensen overleden zijn in deze periode maar mischien komt datomdat ik er zelf ook zo mee bezig ben.. gek eigenlijk dat die ene dag nog vreemder voelt dan alle daarvoor… lief een engel plaatsen x

  Like

 2. Kijk, en het gaat echt om dat even samen stil staan…zelfs als het bij het graf is..en om niks anders…maar Liefde.Beterschap en doe die spullen dan lekker op je gemak, zodat je ervan kan genieten…van al dat moois, dat wens ik je toe.Lieve groetGodeliva van Ariadone

  Like

 3. Mooi om een engel naar het graf van je schoonmoeder te brengen, sterkte met elkaar.Maar waarom zeg je dat nou van die belasting, ik wil daar niet aan denken en schuif het steeds voor me uit, nou, morgen misschien??Ik stuur je wat positieve energie, misschien voel je je dan wat beter.LiefsHermine

  Like

 4. alles op zn tijd meiske….eerst vandaag even qualitytime, en morgen weer 1 taak, dit gaat allemaal goedkomen , dat weet ik zeker, gewoon NIET vooruit kijken……….ik denk aan jullie vandaag!Liefs,Lynda

  Like

 5. Ik heb zo'n hekel aan dat woordje "moeten". Ik zou willen dat dat uit het woordenboek geschrapt werd pffff ijdele hoop.Beterschap meid en sterkte voor jou en G vandaag.

  Like

 6. Terwijl je zelf ook een engel bent..(ja, de post is net geweest….xxxxxxx)!!!!Succes vandaag, en laat er geen knopen on je darmstelsel komen…das nie fijn…Dikke, vette knuffel, Margot

  Like

 7. Ik wens je sterkte en beterschap! Ook sterkte voor g. Moeilijk.Misschien dit weekend rustig aan doen en maandag beginnen met punt voor punt je lijst afwerken? Hahah, en dat zeg ik…….mmmmppfff.Wat raar trouwens dat g's moeder officieel een dag later is overleden dan werkelijk. Hoe kan dat?

  Like

 8. O Floor watwaardeloos dat je je niet lekker voelt. Probeer lekker een beetje opteknappen van een rustig weekend waar alles in mag en niks moet. Dagen zoals deze hakken er altijd in. Ik heb deze maand ook mijn memorie maand.Eerst mijn oma en toen mijn vader . Oma had mooie leeftijd maar mijn vader was pas 59 jaar. Zo raar dat ik die leeftijd nu ook heb. Bah vind er niks aan die Januari maand . Enige licht puntje is Sanne's verjaardag die werd gistern alweer 31 jaar. Nou sterkte vandaag en doe rustig aan . Ga je er maandag gewoon weer tegen aan. Liefs Leni

  Like

 9. Je leven ging voorbijwe drogen onze tranenwat achterbleef is enkel een coconterwijl de avond valthet stiller om ons wordtvlieg jij als een vlinder verder naar de zonWat overblijft voor mijzijn de herinneringenaan wat je hebt gedaanaan zoveel lieve dingenal vlinderde je wegtoch blijf je hier bij mij want de liefde tussen onsgaat nooit, nee nooit voorbijGedicht van Marianne Busser & Ron SchröderHeel veel sterkte en liefs, Claudia

  Like

 10. Wat moet jij toch veel (van jezelf). Is het niet veel effectiever om een weekendje niks te moeten en alleen maar te doen waar je zin in hebt. Kan je voor maandag wat energie op doen en gaat alles 2 keer zo snel. Stress is niet goed voor een mens, en laten we wel wezen. Stress heb je deze maand al genoeg gehad. Ik geloof dat januari niet echt jouw maand is!Wat betreft die belasting aangifte, thanx for mentioning. Die ga ik snel doen (voor mezelf dan)Liefs en Kus

  Like

 11. Sterkte vandaag voor jullie en beterschap! Je kunt nog beter gewoon zo ziek zijn dat je naar bed kan dan dit. Dat gammele is zo vermoeiend want je gaat toch weer door vanwege de drukte hè?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s