Lente vandaag graag


Oh waar ik was ? Ik was druk gisteren met inkopen .

Ja je zou bijna vergeten dat er nog gewerkt moet worden ook .
En dus vandaar mijn afwezigheid .
En vandaag ben ik een beetje gammel, beetje raar in mijn hoofd en buik en gewoon niet erg fit .
Oh nee nee nee ik wil niet ziek worden dat kan niet , niet nu!
Ik heb veel te veel werk liggen wat nog gedaan moet worden !! HELP.
Ik vind het ook zulk triest weer ,ik ben het helemaal zat dat weer , dat grijze ,alsof er een dak op de wereld zit , bah niets aan !
Dus ik verlang naar de lente, naar zon, naar bloemetjes , vogeltjes die fluiten, laat maar komen die lente ik ben er helemaal klaar voor !!
Ik ben helemaal in de lentesfeer !!!!!!!! IN mijn hoofd dan want buiten is het grauwer dan grauw.
Enne ik heb licht nodig en die Philips lamp die werkt niet bij mij , ik heb veel meer licht nodig !!
DUS DAARBOVEN, JA JIJ JA : wil je even drukken op de knop : LENTE !!!!!!!!!!!!!!!
Tssss je moet ze ook alles uitleggen .

22 thoughts on “Lente vandaag graag

 1. Ik heb al best een lentegevoel. Ik trek me niks van het weer aan. Ik merk gewoon dat het langer licht is. Ik ben weer lekker aan het hardlopen. Heb vandaag een voorraad lekker truttige blauwe druifjes gekocht. Gewoon stug een lente-lente-lente mantraatje doen. Helpt echt.

  Like

 2. Wat een heerlijke lente foto! Ik heb het nu ook wel helemaal gehad met die kou en dat sombere weer, doet u mij ook maar heel veel lente en ook een beetje snel graag :-).groetjes en een fijn weekend,Yolanda

  Like

 3. Yes……, zon, warmte, fris groen…..Waarom is Januari is altijd te grijs, te druk en komt er niks van de goede voornemens terecht…..Ik had me voorgenomen in januari eens flink positief te beginnen met klusjes in huis, het starten van een blog etc… Help het is al 21 januari en nog niet gelukt. Op 2 januari van de trap gekukeld, nu weer snotterig, "schiet-niet-op-zo…." Dus ik duim met jullie mee voor zon en warmte !!!! Groetjes Nicolette

  Like

 4. Hier was het best lekker vandaag. Gingen noodgedwongen de straat op. Hadden de hulp en ik mag dan niet thuis blijven van E anders ga ik mee poetsen. Dus lekker ergens lunchen en museumpje pakken . Vandaag zelfs 2 . Nou mijn dag kan niet meer stuk. Heerlijk.Babyboomer he zakken met geld;-)NOT Liefs Leni

  Like

 5. A joh, als al die bloesem weer uitgebloeit is heb je ere een bende rommel van. ZOMER….dat is het echte ding…..Z O M E R….lange zwoele avonden met verwaaiende bbq-geuren, koele wijn in beslagen glazen, tapas……dus jij daarboven, druk maar op RESET en doe de knop maar na Lente….Z-omer…ja die! :-p druk dan??!! Druk….dan!!

  Like

 6. IK WIL OOK LENTE! (zonder hooikoorts dan graag) maar ik wil de zon zien en voelen. De januari maand is altijd zo triest. Kunnen we geen winterslaap doen allemaal deze maand?

  Like

 7. pasen,lammetjes,narcissen,blaadjes aan de bomen, lentebriesje, witte stapelwolkjes.Doe je ogen dicht…denk hieraan…en laat iemand zacht in je gezicht blazen…..sterkte, na depressief weer komt de lente weer.(WCtegeltjestext)

  Like

 8. hier sneeuwde het net ook.. dus ik denk dat je het nog een keer moet vragen…. ik ben bang dat Lynda net weer gevraagd heeft om winter (kan iemand haar mond snoeren… Floor heeft Lente nodig!)groetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 9. Hi Floor, inderdaad weer koud vanmorgen. Hier even een zonnetje gezien dan ik het landschap wel mooi met die vorst op het land. Maar later werd het hier best mistig en toen dacht ik: IK WIL ZON ZON EN NOG EENS ZON!

  Like

 10. En die boom de je erbij plaatst dat vind ik de mooiste die er is omdat hij altijd zo uitbundig bloeit in de lente!Ja, ik ben ook toe aan de lente, de winter duurt altijd net 3 maanden te lang…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s