Blue monday

Plaatje helemaal zelf gejat van ZARA, thnx honey


Ik kan het niet : bankhangen als er maar liefst 7 kinderen thuis zijn.

Dat geeft teveel onrust dus ik deed een machine of zes was draaien, vouwde een hoop was op, verschoonde bedden, verfde mijn wenkbrauwen (PDH het lukte dit keer ), werkte en scrabbelde met mijn zieke dochter: die won , van mij , de grote scrabbel kampioen! En ergens rond 9 uur in de avond gingen we bankhangen .
Vandaag zit ik thuis let op 2 zieke kindertjes en word knettergek van kindertv !
Knofje vind ik leuk , Pipi Langkous ook maar die idioterie die er nu op tv is daar vind ik niets aan dus werk ik achter mijn computer terwijl ik naar het getetter van die kindertv luister pfff.
En de dametjes liggen ieder onder een plaidje op de bank . Ze wisselen af : bank computer want de dames zijn Habbo verslaafd ! jawel.
En vandaag hoorde ik:
* dat Nick van Nick en Simon papa is geworden, nu maar hopen dat hij een leuker liedje schrijft dan onze Jan wat dat vind ik echt een slecht nummer….
*dat octomum BAAR verslaafd is , tja….wat moet je daar op zeggen ?
*dat het bluemonday is : de meest depressieve dag van het jaar !
*dat er 4,9 milj mensen naar Boer zoekt Vrouw keken gisteravond, ik zou er bijna naar gaan kijken uit pure nieuwsgierigheid wat iedereen daar nou aan vind ….
Zo en nu ga ik verder met werken, verpleegstertje spelen en eens bedenken wat we vanavond gaan eten hier.

25 thoughts on “Blue monday

 1. BEDANKT VOORJE BERICHTJE OP MIJN BLOG!!LEUK DAT JE ZUS OOK MIRANDA HEET!!JE HEB GELIJK HET VOEGD NIKS TOE AAN JE BERICHTJE DIE JE ACHTER LIET OP MIJN BLOG!!MAAR WEL EEN LEUK WEETJE.IS ZE OOK EEN VIS VAN STERRENBEELD?ZIJN JE KINDEREN AL HERSTELD VAN DE GRIEP?DAN HEB JIJ WEER RUST VAN DIE KINDER TV.JE HEB WEL GELIJK HOOR!!GEEF MIJN OOK MAAR PIPI!!LIEVE GROET,MIRANDA

  Like

 2. Ooo de song van Jan is echt verschrikkelijk.En ik beken, ben een #bzv fan hoor, zit er iedere zondag klaar voor heerlijk om te zien hoe die onhandige boeren met de vrouwen omgaan. Weet je bijvoorbeeld dat boer (sper)Marcel blij is dat er een vrouw bij zit wiens man is overleden. "dan heeft hij geen last van de ex" Kijk dat soort dingen mis je dus wanneer je niet kijkt ;))

  Like

 3. Hey reactie van de blogster, grappigVan mij mag Nick zijn liedje voor dochterlief lekker prive houden. Gewoon lekker bij de wieg spelen en na veel aandringen voor het kraambezoek. Meer lijkt mij niet nodig. Ik vind het leuke jongens hoor… heb het alleen niet zo op hun muziek. Ik heb wel opnames gezien dat ze anderemans liedjes zongen, was een stuk beter

  Like

 4. Haha; klinkt als een heerlijk dagje..Habbo is hier verboden (wat die kinderen onderling schrijven is niet geschikt voor 6- jarige. Ze is "t er wel niet mee eens..maar goed, Panfu mag wel.) Pipi wil ik ook liever verbieden, dat stemmetje…(net als Dora, Diego, Wonderteam, Oemizoemi etcetc …maar soms ook wel lekker makkelijk..)Maar Knofje is leuk!!Bij Boer zoekt vrouw heb ik altijd last van plaatsvervangende schaamte en dat lied van Jan Smit vond ik niks..(Margot toch..)Ja (mopperdemopper) het is blue-moday!

  Like

 5. Nou, hopelijk na deze twee zieke dames de bacillen uitgeraasd.Ach Boer zoekt Vrouw is zo leuk. Hoorde dat er zelfs een heuse twitterhype omheen is, dat zou je toch aan moeten spreken. 😉

  Like

 6. @Manon: ben nog aan het denken 17.24uur@Marlies; ja das waar zo mak als een lammetje @JUdith :koffietijd ? nee ik kijk geen tv overdag die kids die kijken van die vreselijke filmpjes @Margot: waarom denkt iedereen dat ik naar koffietijd kijk daar heb ik geen tijd voor ! @homeis: thnx@lia: o mannen in huis op maandag is niks waard@andre en inka en chocho: thnx@kaatje : en waarom kijk je weet je het al?@zara: dat zei ik ook al morgen lekker naar school !@lina; laten winnen he ? anders is het niet leuk als je nooit wint@christina: bijna ….hahaha positief ding jij @JC: oh jee een echte blue monday dus @Mirjam: Octomum is die vrouw die op geheel natuurlijke wijze geloof ik een achtling baarde en daar van show naar show mee trekt en ze had er al 4 of 5 geloof ik hoor

  Like

 7. Blue Monday, dat verklaard het, ik begon de dag met een vreselijke gesprek met een vreselijke collega, daarna hoorde ik dat een heel leuke collega ontslagen wordt wegens bezuinigingen. En ik voelde me K** met een HOOFDLETTER! En toen regende ik ook nog nat en nu heb ik een pesthumeur….maar dat mag dus, want 't is blue monday….jippie!

  Like

 8. Het laatste potje scrabble is in huize Floor nog niet gespeeld denk ik. Als je dochter van de onverslagen Floor wint dan wil G waarschijnlijk revanche! hahaha

  Like

 9. Zolang er nog ge-habbo-d kan worden valt het nog wel mee met de griep. Maar vaak knappen ze van 1 dag thuis zover op dat ze morgen weer naar school kunnen. Heb jij ook weer alle ruimte want morgen wordt een feestje voor je, heb ik gehoord!

  Like

 10. Ik mag toch hopen dat Nick meer smaak heeft qua liedje dan Jan… Schrok me rot van dat kwijlliedje… En jij, heel veel beterschap in de ziekenboeg!! Niet zelf ziek worden, zou ik zeggen! 😉

  Like

 11. ga meteen even bij Nick kijken! en idd, het nummer voor Emma is echt heel kwijlerig, en ik ben écht fan hoor…..!!!Heel veel sterkte en hopen dat je kinderen je niet aansteken…Ik kijk ook boer zoekt vrouw, geen idee waarom eigenlijk?!? Ga ik vandaag eens rustig over nadenken, ik laat het je weten, hihi

  Like

 12. Ah, gelukkig zijn er meer die geen boer zoekt vrouw kijken. En hier ook een Bleu-monday (manlief nog steeds thuis en kan mijn gang niet gaan)…. En beterschap met de kids….

  Like

 13. Jij hebt ook naar koffietijd zitten kijken!!! Zoonlief van 9, ligt nu naar Bumba te kijken…ook ziekjes, maar de laatste dag hoor…als het aan mij ligt. Ik wil mijn privacy terug!!!!Zoonlief dus:Eerst twee weken vakantie, dan 1 dag ziek, dan 3 dagen tuinbouwvakkers over de vloer, vrijdag kind weer ziek, dan weekend en alles thuis, en nu nog zoonlief hier…Blue-monday???Dark-blue january!!!Hier kikker je van op hè???Zeker niet van inderdaad, dat verschrikkelijke lied van Jan Smits…als ik Emma was, liet ik me adopteren…bleèè`h…Warme, rustige, roze groet…Margot

  Like

 14. ja ik kijk ook hahaha! maar dan mooi wel s morgens want manlief doe ik t niet aan. Maar ik zou er niet aan moeten denken hoor om aan zoiets mee te doen. en dan lekker op tv zeggen dat je verliefd bent hahah dank je de koekkoek.haha je had zeker koffietijd opstaan.. ideaal als je klussen in huis moet doen intussen.

  Like

 15. Ihvh dan zijn ze (meestal) wel heel lief als ze met een wit snoetje op de bank liggen!! Beterschap ermee! En maak maar iets met veel vitamines erin voor de rest volgt. Gr. Marlies

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s