Lazy sunday


Donderdagochtend half 7 vertrok zoonlief op winterkamp .

Dat klinkt leuk maar het is vooral zwaar.
De school organiseert dit kamp al vanaf 1980 ieder jaar in januari en deelname is vrijwillig.
Bij zoonlief hadden zich dan ook alle jongens ingeschreven voor het kamp maar niet 1 meisje .
Het kamp houdt in dat je loopt met je rugzak van 10 kilo : eerste dag 30 km lopen en dan je eigen eten maken en eigen tent opzetten in het bos en de volgende dag weer 30 km lopen en een militair trainingskamp.
Het 30 km parcours heeft elke 4-5 km een stop waar dan iemand staat met een opdracht en drinken. Win je een opdracht dan heb je geluk dan wordt je 10 kilo zware rugzak naar het volgende punt gebracht .
De eerste dag vielen er al heel veel af zei zoonlief , die werden opgehaald door paps en mams want moe, geen zin meer, janken………
Vrijdagavond rond half 9 waren ze binnen, de meeste kwamen jankend aan zei zoonlief. (wij zaten toen zoals u weet bij het zusje van )
Zoonlief viel vrijdagavond hier binnen: onder de modder maar vooral KAPOT was ie om over zijn voeten vol blaren maar te zwijgen !
Nu zondag heb ik het idee dat het wat beter met hem gaat …..
Dochterlief had een optreden met de dansschool zaterdag en danste op Beyonce’s Single Ladies, ja dat talent heeft ze van haar moeder natuurlijk ….. hahahaa
En verder hadden we een rustig weekend, films gehuurd , drie maar liefst waarvan er twee echt slecht waren . In één film werd in elke zin het woord fuck gebruikt waardoor ik na 10 minuten al helemaal was afgehaakt …….
The American met George Clooney (van Anton Corbijn ) is echter wel de moeite waard maar ja tis natuurlijk al geen straf om naar George te moeten kijken 2 uur lang…
Vandaag een hangdag beetje scrabbelen met zieke dochter die al 2 dagen met koorts op de bank lijkbleek ligt te wezen .

20 thoughts on “Lazy sunday

 1. Ik heb natuurlijk eerst het vorige stukje zitten lezen en ben blij dat jullie saampjes zo genoten hebben bij het zusje van. Iets om nog lang op terug te kunnen kijken en dan is zo'n rustig weekendje erachteraan wel lekker. Beterschap voor dochterlief!

  Like

 2. Wat zag het eten op je vorige log er lekker uit , en leuke foto van jullie, fijn dat het zo gezellig was, daar waren jullie vast aan toe.hopelijk gaat het inmiddels beter met je dochter?trustefemke

  Like

 3. Zeker hebben zich wel meisjes ingeschreven en ook uit zijn klas! Het is gewoon fifty/fifty hoor. Dat weet ik toevallig want mijn buurmeisje heeft het ook uitgelopen en die zit bij Y. en J. in de klas. Super hoor!Christa

  Like

 4. Dat is wel afzien, zo'n survival tocht .. wauw, goed van hem dat hij het helemaal heeft uitgelopen !En heel veel sterkte voor je dochter en geniet van een zondag bankhangen.gr. Elise

  Like

 5. Hoi,hoi,hele prestatie van je zoon,knap hoor,beterschap voor je dochter,het is zeker geen straf om naar George Clooney te mogen kijken,wauw,enne,je vorige reportage/post was geweldig.Fijne RUSTIGE zondag,xxx.

  Like

 6. Het zou een gat in de markt zijn als we kinderen iedere maand of een paar keer per jaar naar een militair trainingskamp konden sturen. Dan waarderen ze het thuis tenminste wat ze hebben. Maar goed, ja George is geen straf om naar te kijken. Dat snapt die Chef van mij ook en dus ligt deze film met George op z'n mooist al klaar om een keer 2 uur lang van te gaan genieten.

  Like

 7. Ja, ik kan geloven dat het zwaar was voor je zoon. Maar wel erg stoer hoor…. En blaren is niet leuk….(gelukkig heb ik ze nooit).Geniet lekker van je luie zondag.

  Like

 8. Goed van je zoon dat ie het heeft volbracht, een doorzetter, heeft ie vast ook van z'n moeder:) wat een talenten heb je toch!The American hebben we in de bioscoop gezien, ik vond het een prachtige film, niet te snel en mooie filmische beelden en natuurlijk George al vond ik m wel oud geworden, geniet van je hangdag, lieve groet

  Like

 9. dat klinkt inderdaad als een relaxed weekendje.. en welke films waren nu de slechte… dan weten we dat maar …sterkte met je dochter… zieke kinderen zijn altijd zooo zielig.en wat een prestatie van je zoon….. tjonge je moet wel heel erg trots zijn op hem… groetjes en geniet van de zondagAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s