Zusje van Librije


Oké we gingen dus naar het zusje van ……..

Met de taxi ! jawel , dat hadden de dames geregeld voor ons dus beide konden we ons geheel laten gaan met het wijnarrangement!
De binnenkomst is al WOW
Je komt de oude vrouwengevangenis van Zwolle binnen, je ziet echt hoe die gevangenis eruit heeft gezien vroeger en ook zijn er nog kamertjes intact gelaten die je kan zien.
Dan word je naar het restaurant begeleidt ……..je gaat zitten en het feest begon met prosecco .
Toen kregen we meteen al 4 amuses !!!!!!!!!
Heerlijk waren die

Jonge paksoi met mango en sesamyoghurt

Krokante varkenshuid met ʻBabi Pangangʼ

Lolly van eend en eendenlever

Eidooiertje met piment

En toen begon het diner met wijnarrangement, elk gerecht zijn eigen bijpassende wijn !

En wat houdt ik toch van eten , oh ik hou zo van eten !!!Broodje bapao met paling jasmijn

DIT was zoooo lekker das mijn favoriet !!!

Tonijn met gerookte ganzenlever en ingemaakte groentetjes

Noordzeetong met pastinaak, zeesla, kokos en citroengras

IJsselmeerbaars met yoghurt, wortel en ansjovis

Reegeit met een crème van knolselderij en witte chocolade, rode biet en een eigen jus met mierikswortel

Advocaat en ʻ5-spicesʼ (anijs, venkel, peper, gember, kaneelschors)


Het was verrukkelijk !!!!!! Echt verrukkelijk !!!!!

We hebben genoten , lang nagekletst in de wijnbar onder het genot van cappuccino met de heerlijkste dingetjes kreeg je erbij ! en ik at ze allemaal op , jawel !

We hebben het over onze avond 18 dec gehad hoe speciaal die was, hoeveel plezier we gehad hebben van die avond, over hoe speciaal die vrouwen allemaal zijn die er waren, over onszelf hebben we het gehad, over hoe zwaar een samengesteld gezin is maar hoe goed we het eigenlijk toch wel doen en hoeveel we van elkaar houden ! En het was heerlijk , we gingen helemaal ontspannen en blij naar huis en hebben thuis nog heerlijk nagekletst !


Wij willen de dames die dit mogelijk hebben gemaakt voor ons nog eens heel hartelijk bedanken, DANKJEWEL , deze avond gaan we niet snel vergeten !!!

Marjolein, Nicolette, Karin, Margot, Karin L , Katja, Lynda , Margje, Hetty, Gwen, Katja Soes, Natasja, Ineke, Fleur BEDANKT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!32 thoughts on “Zusje van Librije

 1. Dit ziet er super lekker uit allemaal. Wat hebben jullie genoten!Wat een prachtig cadeau hebben de meiden gegevens.En nu nog er lekker lang van nagenieten.Groetjes,Pien

  Like

 2. Wat een overheerlijk smakelijk verslag…Daarbij vergeleken is mijn klaargemaakte eend van de chinees in een of andere lekker saus met veel groente maar niks en dat is al heel erg lekker.De foto's laten je het water in je mond lopen en laten zien dat het een geslaagde water was.gr. Christina

  Like

 3. Wowwww….jullie stralen !! fijn om te zien……enne waar kan ik me opgeven ??? voor volgend jaar ????….whahahahahhahahha!!…geniet nog maar lekekr na…..!! knuffel van mij….die heb je zo verdiend …je bent een kanjer….en dat is geen geslijm….maar echt gemeend !!! …xxx….

  Like

 4. Ik heb NET mn eten op, maar het water loopt me gewoon in d emond….'Doet me realiseren dat het weer eens hoog tijd wordt voor een diner-voor-twee hier; heerlijk, ongestoord eten en bijkletsen met m'n lief zonder dat er eentje (of twee) tussendoor tettert, blèrt "lusikniet", een glas omknikkert of iets dergelijks….

  Like

 5. Via, via kom ik bij jouw blog terecht en het water loopt uit mijn mond. Ziet er echt heerlijk uit en zo te horen hebben jullie genoten van een fijne avond. Als je het goed vindt, ga ik je volgen, gr.suus

  Like

 6. Wat super om te lezen dat jullie het zo fijn hebben gehad! Oooo dit soort eten, wijnen, avonden met klets en gesprekken zijn ook zooo aan mij besteed. Kan me wel voorstellen dat jullie hebben genoten.(Mijn lief en ik en twee vrienen gaan bij de librije eten, weet je wanneer? Mei 2012! Zo hilarisch dat je zo lang 'moet' wachten. Maar ik begrijp dat deze dus ook zeer aan te raden is!)Top ook die beschrijving!

  Like

 7. Het eten zag er stunning uit..maar jullie dus ook…Lekkere hapjes bijelkaar. Bedankt voor het bedanken, maar het was je gewoon gegund…jullie dus…Geniet lekker na, Dikke kus, Margot

  Like

 8. Oh wat fijn een blogje over hoe lekker en leuk en gezellig en fijn het was! Nou meid, als je nog een keer met G uit eten wilt dan weet je wat je te doen staat hè?! 😉 Enne: je hebt toch wél je bord afgelikt hè? 😉

  Like

 9. Wat ziet dat er allemal zalig uit!!!!!En dan te bedenken dat wij vanavond macaroni eten….saaaaaai.Mooi hoor deze avond, gaaf cadeau en een mooie afsluiter (hoop ik voor je) van deze week…

  Like

 10. Het is jullie zo gegund! Wat heerlijk dat jullie er zo van genoten hebben!Het ziet er allemaal hemels uit, groot gelijk dat je alles hebt opgegeten, daar was het ook voor bedoelt!

  Like

 11. Kijk, dat had ik nou gehoopt, een uitgebreide beschrijving van de gerechten mèt foto. En jawel mijn wens vervul je zomaar. Een lust voor het oog en natuurlijk een streling voor de tong.Het was voor jullie een mooie einde van een mooie maar helaas ook ellendige tijd.Hier kun je nog heel lang van nagenieten als je met je dieet bezig bent;)Lieve groetHermine

  Like

 12. Wat ben jij een ontzettende bofkont zeg! Wauw.Ik heb 2x (jaren geleden) bij de Liberij een kookworkshop gehad, mocht als introducee mee. Man, wat een ervaring! Zo leuk. Zo leerzaam ook.Helaas kan ik me een etentje daar nu niet veroorloven. Hopelijk in de toekomst wel! Want het is echt bijzonder!Leuk om te lezen dat jij een topavond hebt gehad.Fijn weekend!Groetjes,Agnes

  Like

 13. oef, hadden we nu maar NIET om foto's gevraagd gisteren ;)!! Klinkt HEMELS!! Jullie hebben het verdient en qua timing PERFECT lijkt mij!Nogmaals…MISSIE GESLAAGD!!!X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s